bugün
E
excellency192310 yıl önce
almanya vizesi
mtv european music awards 2009'a gidebilmek için alınması gereken vize. ~bilgisi olanlar ulaşabilir mi~
E
bölgesel trakya yönetimi
geçenlerde twitterda ve bilumum yerlerde dikkatimi çeken durumdur. sayfalarına girdiğimde ise bir manifesto yayınlamakla birlikte açıklamaları gayet iyi ve akla mantığa uygun birşey. tek istedikleri meclis olarak yine türkiye cumhuriyetine bağlı kalm… devamını gör
E
bölgesel trakya yönetimi
geçenlerde twitterda ve bilumum yerlerde dikkatimi çeken durumdur. sayfalarına girdiğimde ise bir manifesto yayınlamakla birlikte açıklamaları gayet iyi ve akla mantığa uygun birşey. tek istedikleri meclis olarak yine türkiye cumhuriyetine bağlı kalm… devamını gör
E
bölgesel trakya yönetimi
E
mhp nin başına osman pamukoğlu nun geçmesi
mhp nin iktidar yolunda emin adımlarla koşmasına vesile olacak eylemdir. Ammavelakin böyle bir durum yok. Ama osman pamukoğluna en yakın görüş (parti) kim ? : mhp.
E
terörist bir nesil yetiştirmek
(img:#861007)
E
böyle bir şey görmedim
ben böyle bir şeyi ne gördüm ne duydum. (img:#837637)
E
1937 üsküdar sahili
henüz milli benliğini yitirmeyen bir toplum iken türk millet. (img:#816157)
E
ben askerime leş toplatmam
http://www.izlesene.com/video/osman-pamukoglu-ben-askerime-les-toplatmam/3335323 izlenmesi gereken videodur.
E
soma da atılan tekmeyi unutma
atılan tekmeyi ve tekmeleri, israil dölü diye edilen hakaretleri unutma türkiye ! (img:#806782)
© copyright 2005 - 2026