bugün
- rafael leao22
- günün sözü20
- sarapci koala69
- biraderizm felsefesi3
- türkiye12
- biraderlerin vurduyor olması12
- 28 ağustos 2026 türkiye polonya voleybol maçı4
- gece yarısı çerokilerin tarihini okumak2
- tanrı ile röportajlar2
- hayden panettiere2
- erkeklerin istediği tek şey16
- gram altın4
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- biraderioz2
- şarapçı koala ile viski içmek5
- en son ne zaman namaz kıldın13
- ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- sarapci diye nick alan akpli17
- açıkta bacak olunca herkesin bakması2
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı8
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- hapoel beer sheva4
- fener balı15
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- manifest11
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
- anın görüntüsü19
- yavşak koala5
- neden sosyalizm'e karşısınız ve ne istiyorsunuz5
- kadınların yaşlanmaması haksızlıktır5
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- bir yazarı savunmak4
- ona bir şey söyle6
- namaz kılmayan erkekle evlenir misiniz4
- zorunlu eğitim15
- manifest menajeri tolga akış'ın tutuklanması2
- sağlık2
- fenerbahçe vs galatasaray26
- yediğiniz eriğin bile bilinci var4
- trabzonspor10
- birader baylar birader beyefendilerdir4
- sosyal antropoloji2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- hiç çalışası olmamak5
- game of thrones taki kerhaneci13
- kapadokya23
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız4
entry'ler (21)
Bu adamları hadım etcen ellerini kescen sonrada hareme atcan çeksin cezasını şerefsizler.
Yapma arkadaşım daha karpuz kesecedik denilesi başlık yapma çaresizseniz çare sizsiniz gerçekten yapma yaşam herşeye rağmen güzel keşke gerçek manada yardımcı olabilseydim dertlerine kardesim.
Daha hayatının baharında ömür boyu gerçek sevgiye aşka ve en önemliside insan onuruna hasret kalmaya mahkum kızdır acınasıdır.
Eğer bana şimdi bu kadar acı çektirip bi yıl sonra dönerse ben onu ..... Dönme arkadaşım belki yeni yaptım ben bitane bozma rahatımı hem ne diyo Dalkılıç hakkın yok rahatsız etmeye
Aşk acısı bir de sizi terk eden bir zamanlar size ölüp bittiğini söyleyen bir yalancıysa bu acıya beş dakika bile dayanılmaz ama naparsın.
Sevdalı tamda şu anki ruh halimi yansıtır.
Aşk acısı bir de sizi terk eden bir zamanlar size ölüp bittiğini söyleyen bir yalancıysa bu acıya beş dakika bile dayanılmaz ama naparsın.
Nasıl atlatılır bu bilen var mı? insanlık namına yardım edin. Bide beni böyle üzen bir şeye benzese...
Nasıl demiş ''Niyazi Mısri Sultan "Gökten bela yağsa başıni ana tutmaktır adı Aşk" ahh Aşk ahh yıllar sonra şöyle bir kapıdan baktıp geçtin neden o etrafta o kadar ... neden benim kardeşimi buldun?
Nasıl demiş ''Niyazi Mısri Sultan "Gökten bela yağsa başıni ana tutmaktır adı Aşk" ahh Aşk ahh yıllar sonra şöyle bir kapıdan baktıp geçtin neden o etrafta o kadar ... neden benim kardeşimi buldun?
iyi yapan kızdır zira kanımca gol atmıştır karşı tarafa ve yorumlara bakılırsa 90 dan da vurmuştur hiç unutulmayacak olması garantidir.
Sözlüğün muhtemel abazalarının tepkisini çeken kızdır milletin meme merakının boyutlarını gösterir ha bide facebook'un sadece arkadaşlık sitesi olduğunu biliyodur ordan sevgili yapmaya çalışmıyodur.
Tek kelimeyle delihadaki yakışıklı fotocudur. O dükkana gitmeyi çok istemem bundandır. Not- her nerdeysen bul beni
Tek kelimeyle delihadaki yakışıklı fotocudur. O dükkana gitmeyi çok istemem bundandır. Not- her nerdeysen bul beni
Hae bide bu haliyle bile sevgilisi olan kızdır ve emindir ki bu entrye yazanların çoğu erkek ve hepsi birer Brad Pitt olduğundan Angeline Jolie'yi aramaktadır.
Sözlük değil mübarek zafiyet geçirenler klübü dediren başlıktır bir kadın asla kilolu değildir hep balıketlidir ve bu başlık ülkemde kadına verilen değerin eti üzerinden olduğunu bir daha ispatlamıştır.
Sözlükte ne kadar da terörist varmış la diyip beni şaşırtan durumdur eminim yarın bu ülke ak zihniyet amerika israil ve kürtlerin bir tarafına asla takmayan kürt partisi yöneticileri tarafından bölündüğünde hepsi misakı millici olacaktır.
Bu memleket nereye gidiyor diye derin felsefi calışmalar yapılmasına sebeb olacak durumdur.
Güzellik anlayışının sadece Adriana Lima gibi kadınlarla sınırlı olduğu ülkem insanın beklenen görüşüdür .
Aksi ispatlanamaz '' onlarca''
Aksi ispatlanamaz '' onlarca''