bugün
E
estel13 yıl önce
duran adam
~ ukte ~ ~ukteyi veren: alone with everybody ~ gitmeyen, hareket etmeyen, durağan adamdır.
E
estel13 yıl önce
stüdyocer
`cermodern` içindeki sahne sanatları merkezidir. --`spoiler`-- STÜDYOCER MANiFESTOSU Genel sanat yönetmenliğini Erdal Beşikçioğlu'nun yaptığı, CerModern’in sahne sanatları programı olan "StüdyoCer" tiyatro oyunları, okuma tiyatroları ve tiy… devamını gör
E
estel14 yıl önce
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
E
estel14 yıl önce
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
E
estel14 yıl önce
ebru özkan
Dansçıdır.Bursalıdır.Bir kazada bacağını kaybetmesine rağmen yaşam sevincini kaybetmemiştir.Güzel dansı ve sarışın kıvırcık saçlarıyla "`rüzgar saçlı kız`" diye anılır.`Anadolu ateşi`'ndedir.
E
estel15 yıl önce
29 ekim 2010 cumhuriyet bayramı
iş yerinde çift mesai ile çalışacağım günlerden bir tanesi daha. 30 alıyorsam 60 alacağım.
E
estel15 yıl önce
ilk haftadan meclisi asan milletvekili
hazırcı zihniyetin en taşaklı ürünleri... yeni çıktı fırından... adam ilk hafta oturum olmaz diye meclisin kapısından içeri girmeye tenezzül etmiyor. sonra niye böyleyiz biz. işte bu yüzden.
E
estel15 yıl önce
cahil misiniz 58 evet 42 hayır
referandum'un ülkedeki cehaleti bir kez daha gösterdiği gerçeğidir. karma karşılığı 58 eksi oy 42 artı oy
© copyright 2005 - 2026