bugün

sevdiği entry'ler

sevgiliye rezil olunan anlar

Yataktan düşmüştüm.

Bi insan reelde nasıl random güler onu öğrendim aq bak şöyle yaptı;

Jakaksjaksjsksksksksjakajsjajaja sarah sjsjsjajajjqknsjs iyi misin aq ya kskdsksksldkskakkdks.

mutlu ol yeter

Berbat leş bir dizi. ilk üç bölümüne biraz baktım adeta felaket. Umuyorum yayından kalkar da Türk gençliği daha fazla kandırılmaz. Leyla ile mecnunseverler böyle basit yapımlara prim vermemeli.

Ertan saban hariç hepsi çöp.

bakışları anlamlı oyuncular

(bkz: ertan saban) repliksiz sadece baksa izlenir.

en yakışıklı yerli oyuncu

o kişi ertan saban.

kardeşle aynı kişiye aşık olmak

ablamın ertan sabanı elimden alacağını iddia etmesidir.

bana 100 dolar verenin 1 saat kölesi olurum

ünlü bir rus atasözüdür.

ertan saban

Ali atay'dan daha iyi bir oyunculuk sergilemektedir.

ertan saban

Helal olsun adamıdır.

ertan saban

"Bir alex degil"deki alex'tir efenim.

(bkz: elveda rumeli)

ertan saban

seksiliğin vücut bulmuş halidir.

ertan saban

unutulmaz Alex karakteri. aşkın kılıç kalkan giyip dünyaya inmiş makedon hali ve aşkın alex haline can veren ertan saban, hayran olmamak mümkün değil.

edit: bu kadar da belli etmeyin canım adamı cekemediğinizi.

ertan saban

an itibariyle "başka semtin çocukları" filmini izlerken bir kez daha görüyorum ki bu adam çok başarılı, farklı helal olsun diyorum nasıl da oynuyor psikopatı ödüllere boğulasıca. (bkz: gölgesizler)

ertan saban

iNSAN DEĞiL. BU ADAMA iNSAN DiYENiN GÖZÜ ÇIKSIN. NE KIVANÇ TATLITUĞ NE BiLMEM NE. O KAŞ O GÖZ YARAB NELER YARATIYORSUN.

ertan saban

aşık olunma sebebidir kendisi.

ertan saban

bir insan burnu soğuktan kızarmış ve gözleri hüzünlü bakarken yakışıklı olabilir mi? oluyormuş demek.

elveda rumeli dizisinde göründüğü her sahnede tezahüratlarımla karşılanan, ağladığında kendimi elem içinde ve gözlerine doya doya bakar hissettiğim, bennu yıldırımlar ile bir film de oynamasını şiddetle istediğim, gözleriyle anlatan başarılı oyuncu, doğa üstü varlık. birde güzel konuşuyor dizide aman allah ım.
işte böyle bir şey; görsel -

edit: buradan kendisine sesleniyorum duy sesimi ertan.

ertan saban

''sen ağlama dayanamam ağlama gözbebeğim sana kıyamam'' dedirten insan.

ertan saban

dostlariyla paylastigi masada garsona sarfettigi,

-guzel hanimefendiye sor bakalim ne icecek, yakisikli beyefendinin de ickisini tazele...

cumlesini cihangir halkina ezberletmis, isine ve dostlarina asik insan ustu varlik.

ertan saban

şu günlerde, kırklareli'nde, bir köyde çekilen bir filmde* oynamak için bulunan ve tahminen 15-20 gün daha kalacak olan tütütü maşşallah şahsıdır. kendisine hiç bir iş yaptırılmamalı sadece baş köşeye oturtulup öylece izlenmelidir. ayrıca sağlam içici olduğu çok bellidir, kasaplar arasında görülmüşlüğü vardır.*

ertan saban

kaşı gözü pek güzel olan bize de böylesi nasip olur inşallah dedirten insan.
(bkz: boyuna da posuna da bin maaşallah)
© copyright 2005 - 2026