bugün
- dolar isterse 100 olsun31
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- orospu çocuğu abdullah öcalan7
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum13
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- tayyib'in masayı devirme ihtimali5
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- almancıları sevmemek8
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız7
- muşlettin amca bay beydir8
- bu sıcakta cumaya gitmek3
- tai lung12
- bibi3
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- günde 5 yumurta yiyen erkek3
- 376 dönem yedek subay ve kısa dönem devresi3
- cinsel fanteziler3
- 81'e 3 tertip3
- avanos şu an 28 derece2
- türban üzerinden mağduriyet kasanlar3
- tenhalarda kendimizden geçemedik2
- öcalan isterse savunma bakanı olsun3
- sanayi tostu5
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- kamos'a mini etek giydirmek2
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- ayvalık tostu8
- sonradan yahudi olmak5
- hoşlanılan kızla sanayiye gitmek4
- arkadaşlar ben bir karar aldım2
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- bitcoin4
- şükredin yeğenim4
- ömer seyfettin2
- doları 100 lira yapıp iki sıfır atmak5
- alman finosu3
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- hamile öğretmeni karnından vuran abdullah öcalan2
- pkk yasası butlandır4
- sabahları nefret edilen şeyler5
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- 1 tl nasıl 1 milyon oldu4
- mehdinin chp'li olması2
- velvet51
- 2026 ekonomik krizi19
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı3
- şücaattin amca2
- sözlük dayıları sözlüğü terk etsin3
sevdiği entry'ler
oldukça sıcak, samimi fakat kısa sürüyor.
bu benim yıllardır yaptığım ve hep yapacağım bir etkileşim, iletişim, paylaşım, çoğalım.
genellikle yolu tarif ederim evimde karşılarım.
kendi evindeymiş gibi rahat etmesi için elimden geleni yaparım.
tanıştığım kişi veya kişilerle çok ilgilenemiyorum zamanım olmuyor. hatta bazılarını hiç göremiyorum resmi takdim ile hiç tanışamıyorum bile.
onlar evimde, evimin kuralları dahilinde ihtiyaç duydukları kadar kalabiliyor.
dünyanın bir çok coğrafyasından aynı anda bir çok enerji bir araya gelebiliyor.
deneyiniz.
dünya küçük.
iyi insanlar birbirini tanımalı, tanışmalı.
yüzlerini hiç görmeyecek seslerini hiç duyamayacak kahkahaları birbirine eşlik edemeyecek olsalar bile.
(bkz: couchsurfing org)
bu benim yıllardır yaptığım ve hep yapacağım bir etkileşim, iletişim, paylaşım, çoğalım.
genellikle yolu tarif ederim evimde karşılarım.
kendi evindeymiş gibi rahat etmesi için elimden geleni yaparım.
tanıştığım kişi veya kişilerle çok ilgilenemiyorum zamanım olmuyor. hatta bazılarını hiç göremiyorum resmi takdim ile hiç tanışamıyorum bile.
onlar evimde, evimin kuralları dahilinde ihtiyaç duydukları kadar kalabiliyor.
dünyanın bir çok coğrafyasından aynı anda bir çok enerji bir araya gelebiliyor.
deneyiniz.
dünya küçük.
iyi insanlar birbirini tanımalı, tanışmalı.
yüzlerini hiç görmeyecek seslerini hiç duyamayacak kahkahaları birbirine eşlik edemeyecek olsalar bile.
(bkz: couchsurfing org)
kindle kullanıldığında herhangi bir yazara dönüşür.
Ketcap-mayonez-kizartilmis patates
Metin-ali-feyyaz.
Metin-ali-feyyaz.
maalesef türk insanının yapamadığı tanımdır.
evlenen çiftlere bakın, erkek nikahtan sonra kadına "sen benim namusumsun" minvalinde cümleler kurar.
ya da "namus cinayeti" her zaman bir kadının ölmesi demektir. çünkü kadın "eksik etek"tir, kadın anlamaz, kadın tek başına hiçbir şeyi başaramaz, kadın çalışamaz çünkü namus bu kolay mı?
kadın her zaman erkeğin dediğine uymalıdır, gece dışarı çıkamaz mesela "sevgilisi" ya da "kocası" izin vermez. kadın tecavüze uğradığı için namusu "kirlenir", etek giyerse pür dikkat izlenir çünkü namuslu gibi görünmez, dekolte giyerse "yollu, aranıyor" denir hatta bir tık ileri gidilip "orospu, yanıyor" bile denir. erkek şort giyince kimse demez ama bunları.
bunu aşmanın tek yolu kız çocuklarını "giyme, yapma, gitme" şeklinde yetiştirmek yerine erkek çocuklarınızı toplumun ön yargılarına göre yetiştirmekten vazgeçmek. ama maalesef biliyorum ki mümkün değil.
evlenen çiftlere bakın, erkek nikahtan sonra kadına "sen benim namusumsun" minvalinde cümleler kurar.
ya da "namus cinayeti" her zaman bir kadının ölmesi demektir. çünkü kadın "eksik etek"tir, kadın anlamaz, kadın tek başına hiçbir şeyi başaramaz, kadın çalışamaz çünkü namus bu kolay mı?
kadın her zaman erkeğin dediğine uymalıdır, gece dışarı çıkamaz mesela "sevgilisi" ya da "kocası" izin vermez. kadın tecavüze uğradığı için namusu "kirlenir", etek giyerse pür dikkat izlenir çünkü namuslu gibi görünmez, dekolte giyerse "yollu, aranıyor" denir hatta bir tık ileri gidilip "orospu, yanıyor" bile denir. erkek şort giyince kimse demez ama bunları.
bunu aşmanın tek yolu kız çocuklarını "giyme, yapma, gitme" şeklinde yetiştirmek yerine erkek çocuklarınızı toplumun ön yargılarına göre yetiştirmekten vazgeçmek. ama maalesef biliyorum ki mümkün değil.
Hayır şunu anlamıyorum anayasanın ikinci maddesini değiştirmeyi nasıl talep ediyorlar. Harbiden nasıl günlere kaldık. Bu olaya ilk cumhurbaşkanın karşı çıkması gerekiyor. Tabi o da ülkesine değer veriyorsa. Türkiye dini olan Müslüman bir ülke, laiklik kaldırılamaz.
Madde2: türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.
Madde 4: anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Teklif dahi edilemezse neden bu adamın konuşmasına izin veriyorlar. Ülke iyice bozulmaya başladı umarım sonumuz hayır olur.
Madde2: türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.
Madde 4: anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Teklif dahi edilemezse neden bu adamın konuşmasına izin veriyorlar. Ülke iyice bozulmaya başladı umarım sonumuz hayır olur.
hızım 10 kb den 70 kb ye yükselmiş. çok mutluyum lan artık 360 p videoları donmadan izleyebiliyorum.
çünkü yanlış yolda yürümek doğru yolda beklemekten iyidir. beşikten mezara kadar.
Çünkü sahici bir sarsıntı sahte bir dengeden iyidir.
Birilerinin zoruna giden gerçektir.