bugün
- özelden muzunu atan yazar10
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı7
- nervio'nun erkek olması12
- dede bu saate niye aktif ki8
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- 2 2 milyar tl5
- etli nohut vs kuru fasulye6
- game of thrones taki kerhaneci15
- nervionun sevgili yapması8
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- kadın cinayetleri4
- renkli gözlü insanlar7
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- iltica27
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- bana onu sormayin15
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- izmir bombası7
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- toplumun feminizasyonu2
- exlerini anlatan fingirfoş4
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- uğurcan çakır10
- sözlük kavgasında karşıdan yanıt gelmeme gerilimi3
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- aponun villası3
- sarapci koala hatayi6
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- gece aynadaki yansımanın gülmesi2
- anın görüntüsü26
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- lazanya vs yağlama3
- osman arıkan nacar3
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- akp seçmeni18
- ibnelik yapmak2
- en verimli koyun çeşidi3
- yazarların kiraz yeme şekli4
- jelibon madeni3
- trafikte gereksiz korna çalma dürtüsü2
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
sevdiği entry'ler
oldukça sıcak, samimi fakat kısa sürüyor.
bu benim yıllardır yaptığım ve hep yapacağım bir etkileşim, iletişim, paylaşım, çoğalım.
genellikle yolu tarif ederim evimde karşılarım.
kendi evindeymiş gibi rahat etmesi için elimden geleni yaparım.
tanıştığım kişi veya kişilerle çok ilgilenemiyorum zamanım olmuyor. hatta bazılarını hiç göremiyorum resmi takdim ile hiç tanışamıyorum bile.
onlar evimde, evimin kuralları dahilinde ihtiyaç duydukları kadar kalabiliyor.
dünyanın bir çok coğrafyasından aynı anda bir çok enerji bir araya gelebiliyor.
deneyiniz.
dünya küçük.
iyi insanlar birbirini tanımalı, tanışmalı.
yüzlerini hiç görmeyecek seslerini hiç duyamayacak kahkahaları birbirine eşlik edemeyecek olsalar bile.
(bkz: couchsurfing org)
bu benim yıllardır yaptığım ve hep yapacağım bir etkileşim, iletişim, paylaşım, çoğalım.
genellikle yolu tarif ederim evimde karşılarım.
kendi evindeymiş gibi rahat etmesi için elimden geleni yaparım.
tanıştığım kişi veya kişilerle çok ilgilenemiyorum zamanım olmuyor. hatta bazılarını hiç göremiyorum resmi takdim ile hiç tanışamıyorum bile.
onlar evimde, evimin kuralları dahilinde ihtiyaç duydukları kadar kalabiliyor.
dünyanın bir çok coğrafyasından aynı anda bir çok enerji bir araya gelebiliyor.
deneyiniz.
dünya küçük.
iyi insanlar birbirini tanımalı, tanışmalı.
yüzlerini hiç görmeyecek seslerini hiç duyamayacak kahkahaları birbirine eşlik edemeyecek olsalar bile.
(bkz: couchsurfing org)
kindle kullanıldığında herhangi bir yazara dönüşür.
Ketcap-mayonez-kizartilmis patates
Metin-ali-feyyaz.
Metin-ali-feyyaz.
maalesef türk insanının yapamadığı tanımdır.
evlenen çiftlere bakın, erkek nikahtan sonra kadına "sen benim namusumsun" minvalinde cümleler kurar.
ya da "namus cinayeti" her zaman bir kadının ölmesi demektir. çünkü kadın "eksik etek"tir, kadın anlamaz, kadın tek başına hiçbir şeyi başaramaz, kadın çalışamaz çünkü namus bu kolay mı?
kadın her zaman erkeğin dediğine uymalıdır, gece dışarı çıkamaz mesela "sevgilisi" ya da "kocası" izin vermez. kadın tecavüze uğradığı için namusu "kirlenir", etek giyerse pür dikkat izlenir çünkü namuslu gibi görünmez, dekolte giyerse "yollu, aranıyor" denir hatta bir tık ileri gidilip "orospu, yanıyor" bile denir. erkek şort giyince kimse demez ama bunları.
bunu aşmanın tek yolu kız çocuklarını "giyme, yapma, gitme" şeklinde yetiştirmek yerine erkek çocuklarınızı toplumun ön yargılarına göre yetiştirmekten vazgeçmek. ama maalesef biliyorum ki mümkün değil.
evlenen çiftlere bakın, erkek nikahtan sonra kadına "sen benim namusumsun" minvalinde cümleler kurar.
ya da "namus cinayeti" her zaman bir kadının ölmesi demektir. çünkü kadın "eksik etek"tir, kadın anlamaz, kadın tek başına hiçbir şeyi başaramaz, kadın çalışamaz çünkü namus bu kolay mı?
kadın her zaman erkeğin dediğine uymalıdır, gece dışarı çıkamaz mesela "sevgilisi" ya da "kocası" izin vermez. kadın tecavüze uğradığı için namusu "kirlenir", etek giyerse pür dikkat izlenir çünkü namuslu gibi görünmez, dekolte giyerse "yollu, aranıyor" denir hatta bir tık ileri gidilip "orospu, yanıyor" bile denir. erkek şort giyince kimse demez ama bunları.
bunu aşmanın tek yolu kız çocuklarını "giyme, yapma, gitme" şeklinde yetiştirmek yerine erkek çocuklarınızı toplumun ön yargılarına göre yetiştirmekten vazgeçmek. ama maalesef biliyorum ki mümkün değil.
Hayır şunu anlamıyorum anayasanın ikinci maddesini değiştirmeyi nasıl talep ediyorlar. Harbiden nasıl günlere kaldık. Bu olaya ilk cumhurbaşkanın karşı çıkması gerekiyor. Tabi o da ülkesine değer veriyorsa. Türkiye dini olan Müslüman bir ülke, laiklik kaldırılamaz.
Madde2: türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.
Madde 4: anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Teklif dahi edilemezse neden bu adamın konuşmasına izin veriyorlar. Ülke iyice bozulmaya başladı umarım sonumuz hayır olur.
Madde2: türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.
Madde 4: anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Teklif dahi edilemezse neden bu adamın konuşmasına izin veriyorlar. Ülke iyice bozulmaya başladı umarım sonumuz hayır olur.
hızım 10 kb den 70 kb ye yükselmiş. çok mutluyum lan artık 360 p videoları donmadan izleyebiliyorum.
çünkü yanlış yolda yürümek doğru yolda beklemekten iyidir. beşikten mezara kadar.
Çünkü sahici bir sarsıntı sahte bir dengeden iyidir.
Birilerinin zoruna giden gerçektir.