bugün
E
esemesiz pic9 yıl önce
en yakındaki kitabın yazarı
en yakındaki kitabın yazarı sorusuna yazarlardan cevaplardır. ' yemek tarifleri ' adındaki kitabın yazarı olan emine beder.~kimin lan bu kitap~~swh~ edit: yazılım hatası.
E
esemesiz pic9 yıl önce
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
E
esemesiz pic9 yıl önce
kırlent hakkı dayı
"kırlentin dibi"dir.
E
esemesiz pic9 yıl önce
gelmiş geçmiş en orospu dizi karekteri
Game of thrones'taki Ros
E
esemesiz pic9 yıl önce
kadınlar çiçektir peki erkekler nedir
ibnedir.
E
esemesiz pic9 yıl önce
yazar nickinden oy verdiği partiyi tahmin etmek
kizkulesindenistanbulabakmak: chp.
E
esemesiz pic9 yıl önce
yaptığın iş ile alakalı fotoğraf
(img:#1294030)
E
esemesiz pic9 yıl önce
pişi
yamulmuyorsam tokat yöresine ait hamurdan yapılan çok sağlam karın doyuran ve arasına peynir konduğunda tadından üç gün boyunca non-stop~!~ yenecek yiyecektir. (bkz:pişi) diye okunur. (bkz:sözlük türkçe karaktere geç lan allahsız)
E
esemesiz pic10 yıl önce
en yakındaki kitabın yazarı
en yakındaki kitabın yazarı sorusuna yazarlardan cevaplardır. ' yemek tarifleri ' adındaki kitabın yazarı olan emine beder.~kimin lan bu kitap~~swh~ edit: yazılım hatası.
E
esemesiz pic10 yıl önce
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
E
esemesiz pic10 yıl önce
beşiktaş a kaleci önerileri
(bkz:kaleci schumacher)
E
esemesiz pic10 yıl önce
3 bin lira bütçeye araba tavsiyeleri
yazarların önemli tavsiyeleridir. 1500 ile 3 bin lira arası bir bütçe var ve araba hem aile arabası hem de işe gidilebilecek bir araba olmalı. kasalı yani. en azından bagajı geniş olacak. açık ve net.
E
esemesiz pic10 yıl önce
insanlar eşittir yalanı
evet efendim umarım okunur .ırkçı filan deme oku bir sonra dilediğini yap.çünkü anlatılmayanı anlattım. eğer özet isteyen olursa diye ayrı konular halinde yazdım o yüzden ilgilenenleri okumasını dilerim . aslında bütün sorunların kaynağında yatan e… devamını gör
E
esemesiz pic10 yıl önce
civcivlerin çok tatlı olması
Melek olmalarıyla yakından ilişkilidir. her bebiş gibi masumdurlar. insanın bağrına basası gelir ama kıyamayıp hafifçe sevmek en iyisidir.
E
esemesiz pic10 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
E
esemesiz pic10 yıl önce
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
E
esemesiz pic10 yıl önce
whatsappta resme bakayım derken yanlışlıkla aramak
Whatsappda eski sevgilinizin ya da platonik aşkınızın resmine bakayım derken yanlışlıkla aramaktır. açıklaması yoktur ve intihara sebebiyet verebilir... düşününce içim ürperdi. Allah kimseye göstermesin, amin.
E
esemesiz pic10 yıl önce
geceye bir yemek bırak
Buyrun beyler. (img:#1111749)
E
esemesiz pic10 yıl önce
ali lidar
`ah muhsin ünlü` tadında şiirleri mevcuttur. `eskişehir anadolu lisesi`n de felsefe öğretmenidir. --`spoiler`-- ali lidar, alengirli şiirin alengirli şairi --`spoiler`-- ~hakkında söylenmiş~
E
esemesiz pic10 yıl önce
kiss me hard before you go
summertime sadness'ta geçen bir cümle.
E
esemesiz pic10 yıl önce
samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız
pirinç çuvalına hapseylerdim herhal zira rutubeti kapmıştır şimdi.
E
esemesiz pic10 yıl önce
yazarlar seri katil olsa cesete bırakacakları iz
Pamuktur. Boylece ölunun gider-gelirleri bu pamukla tikanabilir.
E
esemesiz pic10 yıl önce
kadın parfümü tavsiyesi
Tommy hilfiger peach blossom. Müthiş taze bir kokudur ve herkeste yoktur. Edit:parfüm tavsiyesi neden eksilenir biri de bunu açıklasın.
E
esemesiz pic10 yıl önce
antideprasan gülümsemesi
modelin söylediği güzel bir şarkı özellikle yazın iyi gideceğini düşündüğüm şarkıdır .(bkz Böyle gitme ne olur )
© copyright 2005 - 2026