bugün

entry'ler (27)

sevgilinin izlenesi halleri

Kızacağınız bir şey yaptığı zaman o masum halleri olmuyor mu yerim yerim .

ben bu yazıyı sana yazdım

çok özledim çok gel artık.

30 gün boyunca 15 saat kendini aç bırakan zihniyet

30 gün boyunca 15 saat kendini tok bırakan zihniyetin anlayamayacağı maneviyatta güzel bir duygudur.

günah diye domuz eti yemeyen tip

haydi günah işlemeye ne salak insanlar var ya burda anlıyorsun ulan sen her bir haltı ye domuz eti yeme olacak işmi? sayın gerizekalı sende git kendi bokunu ye ne güzel anlaşırsınız domuzla.

ben bu yazıyı sana yazdım

Ankarada ne vardı sanki gittin oralara ben burda seni özlüyorken. bunu anlamanı beklemiyorum zaten odunsun odun olarak kalacaksın ama olsun yinede çok seviyorum

eve girerken ayakkabısını çıkaran insan

Temiz olan insan tipidir kesinlikle. Ne o öyle ayakkabıyla eve mi girilir. Bunun çağdaşlıkla alakası yoktur. Bizim evde deneyin isterseniz bir kere.

sözlük yazarlarının itirafları

sevgili olan insan perşembe akşamı oradayım deyipte gelmedi, gelmeyecekte nedir yani şimdi bu ben anlam veremedim hem kendime hemde sevgili olan kişiye galiba özlenmiyorum sözlük.

insanın kendini en değersiz hissettiği an

unutulduğu an.

ergen kızların msn nickleri

Dalga Gé¢érim Ama Kırmam .. Ciddiyé Alırım Ama Takmam .. Çévrémdé ßir Çøk Arkadaşım øLabiLir Ama Hépsini Døstum Yapmam...

giden sevgilinin ardından kurulacak cümle

hoşçakal.

sevgiliyi özlemek

özlemek denince aslında her şey bitiyor. Fakat sevgili sizi özlemiyorsa işiniz çok zordur.

hipokondriyak

bir şeye çok uzun süre bakarsan onu görmemeye başlıyorsun, cümlesiyle her şeyi anlatan bir şarkıdır.

nihat doğan'ın yazarlara haysiyetsiz demesi

sanal alemde dolaşmıyorum deyip kırk saat twitter da kalmış insan.. Allahım sana geliyorum

günün tek cümlelik özeti

sıkıntılı.

babanın sevgisinin anlaşıldığı anlar

üniversiteye gittiğinde sen yalnız değilsin hep yanındayım dediği andır...

gökhan türkmen

yeni çıkardığı şarkısıda çok çok güzeldir. Kesinlikle kaliteli bir sanatçıdır.

şehirler arası aşk yaşamak

çok çok zor olup yan yana en fazla 2 haftanın geçirildiği usanç veren durumdur. Çok özlenir çok üzülünür kendini tutarsın son ana kadar ama otobüs kalkacağı zaman gözyaşları sel olur... Çok sağlam sevgi gerektirir.

my name is earl adlı dizide konu olan, gerçekliğine inandığım felsefe.

babaanneyle aynı odada uyumak

horultu sesinden uyunamaması ama olsada uyusam diye iç geçirilebilen durumdur.

avea nın sevgiliden çok mesaj atması

sevgiliden mesaj geldi sanılıp aniden telefona hücum edilip aveadan mesaj geldiğini görünce küfür edilesi durumdur.
© copyright 2005 - 2026