bugün

tuvalete kağıt atmak ya da atmamak sorunsalı

insanın beyni meşgul eden sorunsaldır.

Genelde tuvalete kapıt atmayın yazıyor tuvaletlerde. Tamam atmayalım ama o boklu kağıdı napıcaz? Çöp kovasın atıcaz. Sonra çöp kovasından yükselen buram buram bok kokusunu mu teneffüs edicez?

Yoksa kapıtları çöpe atıp tuvaleti mi tıkayacağız? Sonra yine tıkanan tuvaletten dolayı zor zamanlar yaşayıp delik açılsın diye uğraşırken bok kokusu mu koklayacağız?

Biri akıl versin hele!

Sanırım boklu tuvalet kağıdını cebimize atıp dışarıdaki çöp kovasına atmak bir başka çözüm ama cebimde boklu kağıdı dolaştırmak çok saçma!

Belki de en iyisi tuvaletimizi yaptıktan sonra dötümüzü hiç kağıtla silmemeliyiz. Tabi bu da başka sorunlara neden oluyor tahmin edeceğiniz üzere.

Bence bu kapıt sorunu ülkemizde çok küçümseniyor.

Daeş, pkk, başkanlık sistemi, türkiye ekonomik krizinin önünde yer bulabilecek bir sorun bu da. Bakın abartmıyorum. Yarın rte esed ile kanla olabilir. israil ile barıştık bile, nasıl ki devlet bahçeli başkanlık sistemi için şerefsizlik derken şimdi destekliyorsa her şey olabilir siyasette ama tuvalet kağıdı sorunsalı bambaşka.

Buna çözüm bulacak adam başbakan olacak adamdır! Nickime bakıp yanlış anlamayın ben bulurum demiyorum ama bulabilen adam başbakan olmalıdır diyorum. Düşük profilli olmalı, ayy, kafam karıştı. Neyse işte hadi gençler bir el atıp ve bu sorunsala bir çözüm bulun!