bugün
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak16
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor5
- balkonda kitli kalmak5
- arkadaşlar hoşçakalın4
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor8
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- nickten isim tahmini yapmak72
- çağımızın hastalığı4
- hayattan zevk alamamak16
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- albirader camus2
- venezia fc2
- hava ne kadar güzel ya2
- hazret ktc5
- gizem güven2
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- biber dolması olsa da yesek7
- g'i l d'e d l'i l y26
- hikayeyi devam ettir30
- narsisizm3
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- anok yai2
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- gocunun nerede olması12
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- makine mühendisliği4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- deliğim ben götü kara deliğim2
- habire12 adamdır37
- metalcilerin ihtiyar olması2
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- uyumayın konuşalım5
- uysaljakoben14
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeni parti50
- habire1259
- yeşilçam filmi izlemek6
- temiz nevresimler içinde uyumak4
entry'ler (40)
1 ay önce aldığım ayakkabısı 1 ay olmadan yırtıldı ve garantiye verdim. 1 hafta içinde bana haber verdiler değiştirebilecekmişim ayakkabıyı ondan sonra tamam dedim gittim Ankara/Cepa ya ayakkabıyı değiştirmek için adamlar dedi bunun numarası yok. Bende gittim Ankamall ayakkabıyı almak için. Adam gitti getirdi ayakkabıyı bende aldım eve gittim bitanesini kontrol edip. Sonra eve gelince ne göreyim ayakkabının birisinin numarası yanlış. Gittim değiştirmeye adamlar o ayakkabıdan bulunmadığını söylediler. Nerde kardeşim diğer teki o ayakkabının. Sen koskoca Lacoste sun bir ayakkabına bile sahip çıkamıyosun. Benimde Antalya ya gitmem gerekiyor 1 aylığına. Adamlar Antalya/SheMall ı aradı orada varmış. Artık gidip ordan alıcam yarın sabah. Ama gerçekten bu kadar rezillik olmaz. Müşteriyle ilgi zaten çok kötü bari işinizi düzgün yapın. Bu arada ayda 300 adet yırtılan veya hasar gören ürün gönderiliyormuş Lacoste a. Yani bu kadar da dandik ürün satıyor. Ayıp ayıp !
daha yeni başladım eğlenceli sanki.
http://cursedmadman.tumblr.com/
http://cursedmadman.tumblr.com/
(bkz: kara deve)
sadece içindeki düşünceleri dışarı vurmayan insandır. kesinlik umursuyordur.
formula 1'in kısaltılmış yazılışıdır. bir tür spor türü.
hayatını karşı cinsten bir insanla birleştirmektir. (bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)
cumartesi değil.
küçükken kesinlikle yemem dediğim ancak yedikten sonra tadını çok beğendiğim sakatat türüdür.
yarın sabah bakarım dedirten mesajdır.
ateşin 41 dereceyse deneyebileceğin olaydır beyninin pişmesini önler.
imkansız denilecek olaydır. çünkü yapılan araştırmalarda bir vatandaşın akp ye 11 kere oy attığı görülmektedir. bu sadece olayların ön yüzüdür. içinde daha neler vardır işte onlar meçhuldür.
tepkisi büyük ihtimalle mide bulantısı ve şaşkınlık olacaktır. Ancak insan doğasında olduğu üzere bu tür filmler ilgisini çekmeye başlayacak ve izlemekten zevk alacaktır.
sabah erken kalkar,
pijamadan sarkar,
kızlar ondan korkar,
onun adı joe.
dibi orman gibi,
başı soğan gibi,
boyu yılan gibi,
onun adı joe.
pijamadan sarkar,
kızlar ondan korkar,
onun adı joe.
dibi orman gibi,
başı soğan gibi,
boyu yılan gibi,
onun adı joe.
hande yener serdar ortaç gibi ünlülerin artması sonucu yeni rock müziklerinin yapılmaması durumudur. ama tamamen bitmez, bitemez. bu müzik türüne hayatını adayan ve hayatını bu müzik türünden kazanan o kadar çok insan vardırki, saymakla bitmez. türleri çoktur. sanatsal yanı çoktur. eğer biterse diğer müzik türlerinde gitgide yok olmasının göstergesi olduğu söylenebilir.
bu cümleyi ülkemizde ki %58 lik kesimin onu anlayamayacak kadar gerizekalı olduğu örneğini vererek destekleyebiliriz.
barajı geçemeyecek kadar az olduğu için pek sorun yaratmayacaktır.
aslında %10 da az değil yani.
aslında %10 da az değil yani.
30 dk önce dondurduğum ve 15 dk önce hesabımı sildiğim sosyal paylaşım sitesi.
ilk önce silmek konusunda tedirgin oldum ama şuan kendimi rahat hissediyorum. umarım hep böyle devam eder. rahmetlinin en çok gıcık olduğum yanıda boş boş durum yazan ve boş boş paylaşımlar yapan apaçiler ve kurdukları sayfalardı.
* arkadaşlarımla iletişim kurabilmek için onların msn adreslerini kaydetmem gerekecek.
ilk önce silmek konusunda tedirgin oldum ama şuan kendimi rahat hissediyorum. umarım hep böyle devam eder. rahmetlinin en çok gıcık olduğum yanıda boş boş durum yazan ve boş boş paylaşımlar yapan apaçiler ve kurdukları sayfalardı.
* arkadaşlarımla iletişim kurabilmek için onların msn adreslerini kaydetmem gerekecek.
ışınlanmanın temelinin türkler tarafından tuvalette atılacağına inanıyorum çünkü türkün aklı ya kaçarken ya da '' sıçarken '' gelir.