bugün
- kadir mısıroğlu vs ahmet kaya4
- yazarların gizli gizli dinlediği şarkılar7
- hangi mbti tipisiniz2
- ahmed reis mi2
- gündüz kızımsın gece ise karımsın diyen sapık baba10
- ayda yılda bir gelip sözlüğe sallayıp giden tip3
- gece gece kokoreç gömmek9
- bu devirde2
- 31 aralık 20263
- evliya çelebi'nin hiç evlenmemesi6
- cia in takibe aldığı 23 sözlük yazarı10
- putin 18 sözlük yazarı hakkında rapor istedi9
- başkenti siz belirleseydiniz neresi olurdu4
- coskuyla sabunlanan pipi7
- yaş ilerledikçe fark edilen şeyler9
- bez bebek nana ne yapıyor sorusu2
- yanlışlıkla pasif olmak3
- tatlı tatlı kaşınan göt deliği11
- bu devirde evlenmek2
- evlenmek istememek ama yalnızlıktan da sıkılmak2
- türkiye şahlanıyor2
- bik bik 219
- nervio18
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- ölümden sonra hayatın varlığı sorunsalı8
- izmir den brisbane'a otostopla gitmek6
- 31 ekim 2026 fenerbahçe göztepe maçı4
- kpss ön lisans 70 puan mealinin yorumu3
- engineer28'e bırak bu ayakları demek4
- galatasaray ın 4 nala şampiyonluğa koşması3
- tarikat şeyhleri2
- 31 ekim 2026 hakkari de askerimizin şehid olması2
- israil de arapların seçim dengelerini değiştirmesi2
- street fighter4
- 30 ekim 2026 konyaspor galatasaray maçı18
- teomancalmasur23
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı12
- anın görüntüsü18
- ücretsiz kargo sınırı için sepet şişirme2
- ne bikbikmiş beee4
- kol saati8
- nick istemeyen adam ile engineer283
- ayak yalarken aniden gelen ben ne yapıyorum hissi2
- 1800 ler sibirya da kış gecesi3
- tüm akrabalara haddini bildirmek4
- akın gürlek4
- reyon görevlisi2
- türk solu16
- herzevekil13
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
entry'ler (40)
1 ay önce aldığım ayakkabısı 1 ay olmadan yırtıldı ve garantiye verdim. 1 hafta içinde bana haber verdiler değiştirebilecekmişim ayakkabıyı ondan sonra tamam dedim gittim Ankara/Cepa ya ayakkabıyı değiştirmek için adamlar dedi bunun numarası yok. Bende gittim Ankamall ayakkabıyı almak için. Adam gitti getirdi ayakkabıyı bende aldım eve gittim bitanesini kontrol edip. Sonra eve gelince ne göreyim ayakkabının birisinin numarası yanlış. Gittim değiştirmeye adamlar o ayakkabıdan bulunmadığını söylediler. Nerde kardeşim diğer teki o ayakkabının. Sen koskoca Lacoste sun bir ayakkabına bile sahip çıkamıyosun. Benimde Antalya ya gitmem gerekiyor 1 aylığına. Adamlar Antalya/SheMall ı aradı orada varmış. Artık gidip ordan alıcam yarın sabah. Ama gerçekten bu kadar rezillik olmaz. Müşteriyle ilgi zaten çok kötü bari işinizi düzgün yapın. Bu arada ayda 300 adet yırtılan veya hasar gören ürün gönderiliyormuş Lacoste a. Yani bu kadar da dandik ürün satıyor. Ayıp ayıp !
daha yeni başladım eğlenceli sanki.
http://cursedmadman.tumblr.com/
http://cursedmadman.tumblr.com/
(bkz: kara deve)
sadece içindeki düşünceleri dışarı vurmayan insandır. kesinlik umursuyordur.
formula 1'in kısaltılmış yazılışıdır. bir tür spor türü.
hayatını karşı cinsten bir insanla birleştirmektir. (bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)
cumartesi değil.
küçükken kesinlikle yemem dediğim ancak yedikten sonra tadını çok beğendiğim sakatat türüdür.
yarın sabah bakarım dedirten mesajdır.
ateşin 41 dereceyse deneyebileceğin olaydır beyninin pişmesini önler.
imkansız denilecek olaydır. çünkü yapılan araştırmalarda bir vatandaşın akp ye 11 kere oy attığı görülmektedir. bu sadece olayların ön yüzüdür. içinde daha neler vardır işte onlar meçhuldür.
tepkisi büyük ihtimalle mide bulantısı ve şaşkınlık olacaktır. Ancak insan doğasında olduğu üzere bu tür filmler ilgisini çekmeye başlayacak ve izlemekten zevk alacaktır.
sabah erken kalkar,
pijamadan sarkar,
kızlar ondan korkar,
onun adı joe.
dibi orman gibi,
başı soğan gibi,
boyu yılan gibi,
onun adı joe.
pijamadan sarkar,
kızlar ondan korkar,
onun adı joe.
dibi orman gibi,
başı soğan gibi,
boyu yılan gibi,
onun adı joe.
hande yener serdar ortaç gibi ünlülerin artması sonucu yeni rock müziklerinin yapılmaması durumudur. ama tamamen bitmez, bitemez. bu müzik türüne hayatını adayan ve hayatını bu müzik türünden kazanan o kadar çok insan vardırki, saymakla bitmez. türleri çoktur. sanatsal yanı çoktur. eğer biterse diğer müzik türlerinde gitgide yok olmasının göstergesi olduğu söylenebilir.
bu cümleyi ülkemizde ki %58 lik kesimin onu anlayamayacak kadar gerizekalı olduğu örneğini vererek destekleyebiliriz.
barajı geçemeyecek kadar az olduğu için pek sorun yaratmayacaktır.
aslında %10 da az değil yani.
aslında %10 da az değil yani.
30 dk önce dondurduğum ve 15 dk önce hesabımı sildiğim sosyal paylaşım sitesi.
ilk önce silmek konusunda tedirgin oldum ama şuan kendimi rahat hissediyorum. umarım hep böyle devam eder. rahmetlinin en çok gıcık olduğum yanıda boş boş durum yazan ve boş boş paylaşımlar yapan apaçiler ve kurdukları sayfalardı.
* arkadaşlarımla iletişim kurabilmek için onların msn adreslerini kaydetmem gerekecek.
ilk önce silmek konusunda tedirgin oldum ama şuan kendimi rahat hissediyorum. umarım hep böyle devam eder. rahmetlinin en çok gıcık olduğum yanıda boş boş durum yazan ve boş boş paylaşımlar yapan apaçiler ve kurdukları sayfalardı.
* arkadaşlarımla iletişim kurabilmek için onların msn adreslerini kaydetmem gerekecek.
ışınlanmanın temelinin türkler tarafından tuvalette atılacağına inanıyorum çünkü türkün aklı ya kaçarken ya da '' sıçarken '' gelir.