bugün
E
emresia10 yıl önce
auschwitz
toplama ve yok etme kampıdır. 2. dünya savaşı'nda, `polonya`'nın işgalinden sonra almanlar tarafından eski bir kışlanın yerine kurulmuştur. 1 milyondan fazla insanın çatır çatır yakıldığı, insanlığın yüz karası olan yerin adıdır. (bkz:sabun)
E
emresia10 yıl önce
auschwitz
toplama ve yok etme kampıdır. 2. dünya savaşı'nda, `polonya`'nın işgalinden sonra almanlar tarafından eski bir kışlanın yerine kurulmuştur. 1 milyondan fazla insanın çatır çatır yakıldığı, insanlığın yüz karası olan yerin adıdır. (bkz:sabun)
E
emresia10 yıl önce
auschwitz
E
emresia10 yıl önce
auschwitz
E
emresia10 yıl önce
auschwitz
E
emresia11 yıl önce
mükemmellik
`mügemmelik` ile eşit bir felsefe.
E
emresia11 yıl önce
mükemmellik
`mügemmelik` ile eşit bir felsefe.
E
emresia11 yıl önce
baran
Yağmur.
E
emresia12 yıl önce
sözlüğün bokunun çıkması
Şöyle bir sola baķıyorum da başlıklar su gibi akıyor. insanın yazası gelmiyor. Nereye yazıcaz ki ? Birşey yazsan 2 dakka sonra dipte. Bu sözlüğün modaratörü yok mu ? Türkiyenin 4. Büyük sözlüğü saldım çayıra mevlam şeklinde yönetiliyor yazık. Edit. … devamını gör
E
emresia13 yıl önce
evrim gerçek olsaydı
E
emresia13 yıl önce
seni seviyoruma verilmemesi gereken yanıtlar
insani bir duygu olan sevginin en sade şekliyle dile getirildiği " seni seviyorum " cümlesi kimi zaman inanılmaz derecede şaşkınlığa yol açan yanıtlara konu oluyor. genel olarak "cool" olmak ile kaba olmak arasındaki ayrımı yapamamış kişilerin, kimi… devamını gör
© copyright 2005 - 2026