bugün
E
emree n7 yıl önce
tarihte bugün
sözlüğü saatli maarif takvimine cevirmek isteyen yazarın son icadı. iyi olmus, kültürlendik.
E
emree n7 yıl önce
bozkurt dergisi
günlerden bugün, yani 25 temmuz. 25 temmuz 1941 yılında Bozkurt dergisi yeniden kapatıldı. Aşırı Türkçü bulunan dergide, ırk unsuru Türkleri birleştiren en önemli etken olarak görülüyordu. (img:#1714358) (img:#1714359)
E
emree n7 yıl önce
bozkurt dergisi
günlerden bugün, yani 25 temmuz. 25 temmuz 1941 yılında Bozkurt dergisi yeniden kapatıldı. Aşırı Türkçü bulunan dergide, ırk unsuru Türkleri birleştiren en önemli etken olarak görülüyordu. (img:#1714358) (img:#1714359)
E
emree n7 yıl önce
abdülhamid in kurtlarla dansı
`mustafa armağan` tarafından yazılan çok kaliteli bir kitap. efendim bu kitabı okumadan önce abdülhamid'i zaten seviyordum. okuduktan sonra ayrı bir sevmeye başladım. hiç bilmediğim şeyler öğrendim. sevdiğim diğer insanların (mehmet akif,bediüzzama… devamını gör
E
emree n7 yıl önce
padişah ikinci abdülhamid
hep aynı tanımı akla getiren osmanlı nın son sultanlarından biri. 33 yıl hasta adam olarak tarif edilen osmanlı imparatorluğu ndan mükemmel siyasi oyunlar ve zeki hamlelerle bir m2 toprak kaybettirmemiş siyaset üstadı.
E
emree n13 yıl önce
amk spor gazetesi
yeni bir spor gazetesi
E
emree n13 yıl önce
amk spor gazetesi
yeni bir spor gazetesi
E
emree n13 yıl önce
masonluk
ikrara dayali gizli orgutler icinde, tarih boyunca kendisinden en cok sozedilen oldugunu belirtmek gerekir. eski medeniyetlerden ve ozellikle ortadogunun kadim kulturlerinden almis felsefi bir harekettir. ana prensibi hicbir ayrim gozetmeksizin uyele… devamını gör
E
emree n13 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
E
emree n13 yıl önce
en çok entry girilen başlık
"uludag sozluk" başlığının 2 kere ilk 20'ye girmeyi başardığı istatistik dalı. ~bu işte bir teslik var ama~
E
emree n13 yıl önce
şirinlerin nasıl ürediği sorunsalı
hepimizi aşan bir sorudur.
E
emree n13 yıl önce
E
emree n13 yıl önce
E
emree n13 yıl önce
2012 2013 uefa avrupa ligi şampiyonu fenerbahçe
vasluiyi futboluyla ezmiş takımın, ümiti.
E
emree n13 yıl önce
2 mayıs 2013 benfica fenerbahçe maçı
fenerbahçemiz'i chelsea'nin rakibi yapacak olan mücadele.
E
emree n13 yıl önce
2012 2013 uefa avrupa ligi şampiyonu fenerbahçe
vasluiyi futboluyla ezmiş takımın, ümiti.
E
emree n14 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
E
emree n14 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
E
emree n14 yıl önce
17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı
(bkz:11 yıldır süren gelenek)