bugün
- bik bik kız kaçırdı6
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- reels izleme bağımlılığı6
- abdullah öcalan9
- alparslan kuytul13
- beni çok sevdiğin için teşekkür ederim sözlük3
- gazisini zulüm eden savaşta asker bulamaz5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı9
- sinirlenip üç beş yazarı tokatlamak2
- güzel kızların sözlüğün yolunu kaybetmesi2
- ağlamamak için kendini tutmak4
- müsavat dervişoğlu8
- roberto carlos2
- yasakçı zihniyet15
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- ekşi sözlük21
- ismail kartal16
- fethullah gülen2
- etimek tatlısı2
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- ibda c vs fetö2
- aleksey batrakov19
- marco asensio5
- karanlıkta johnny depp e benzeyen yazarlar3
- ahmet mümtaz taylan8
- saddamdan kovulanların türkiyede özerklik istemesi4
- kürtleri sempatik göstermek için söylenen yalanlar4
- togg2
- hewal ebo4
- bugün ne yapsam9
- iran'ın avrupa daki abd hedeflerini vurması2
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- enayimiknatisi ile kavga etmek13
- kemal kılıçdaroğlu5
- leyla ile mecnun4
- fenerbahçe'nin başarısızlığının nedenleri4
- tai lung4
- zeynep sude oktay2
- kokoreç3
- kimse kalmadı5
- 0 0 7'nin kafasını tutup ağaca sürtmek5
- sözlüğün bamyası4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- furkan vakfı'na yönelik operasyon3
- felsefe9
- zorunlu eğitim12
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması6
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı7
- ebu hanzala2
- fazla araştırmak kötü müdür5
entry'ler (18)
"Başım ağrıyor" da mı demedin mübarek
twitter da fenerli bir arkadaşın tweeti aynen şöyleydi: "Drogba GAYsaraya gelirse götüme başıma biblo,salatalık,bardak, pimaş boru vs sokucam , aha burayada yazdim amk" inşaallah yeteri kadar stok yapmıştır kendisine *
Porto-Ajax modeli daha uygun olacaktır. Genç ve gelecek vaadeden oyuncuları keşfedip bunları ucuza alarak Porto modelini; alt yapıdan oyuncuları keşfedip as takıma çıkararak Ajax modelini hayata geçirmek mükemmel olur. Ama ne yazık ki bizim klüplerimiz buna müsait değil. Alt yapı hocalarında iş yok, scoutlarda da iş yok. Hadi bu tip oyuncular buldunuz diyelim. Küçük yaştaki bu futbolcuların öğrenme süreci hâlâ devam edecek. Peki bizim kulüplerimiz bu yaştaki oyuncular için uygun okullar mıdır? Bence hayır. Bugün Messi'yi bizim kulüplerimiz keşfetmiş olsaydı Messi, Messi olamazdı.
Ne kadar büyük futbolcu olursa olsun son açıklamalarından sonra itiraf edeyim ki gelmesini istemiyorum. Adam çok rahat. Eğer gelmeyeceksen adam gibi çık gelmiyorum diye söyle. Bizde işimize bakalım. Ama yedekte bekletiyo bizi. Kuma muamelesi yapıyo resmen. Evet büyük oyuncudur. Ama Galatasaray'a kuma gözüyle bakan bir futbolcunun burada yararlı olacağına inanmıyorum. Eğer gelirse elimizde patlar. Ona vereceğimiz parayla başka iyi oyuncularda alabiliriz. Kendisi bulunmaz hint kumaşı değil en nihayetinde. Ayrıca ara transferde bu kadar yüksek meblağlı transferler yapılmasınıda doğru bulmuyorum. Kadromuz lig için yeterlidir. Şampiyonlar liginde ise Sneijder gelsede gelmesede yapabileceğimiz maksimum başarı Schalke yi elemektir. Olaya akılcı bakmakta ve büyük hayaller kurmamakta fayda var.
"Büyük" bir kısmı sevmesede olur. Çünkü "Çok Büyük" bir kısmı seviyor.
Bada işletim sistemli bi telefon kullanmak nefret etmeniz için gayet yeterli bi sebep.
Kendisi her yıl Galatasaray ile dostlugunu bitirmeyi huy edinmiştir. Oyuncunun sözleşmesine 5m serbest kalır maddesini koyarken düşünecektin efendi!
Bu kadın tam bir döl israfı ya. Anası babası ne diyo acaba bu yaptıklarına.
Erkek vücudunda göster adonisi desen gösteremeyen kızdır. Sorun değil! Coğrafya dersinde de Kaz Dağlarını gösteremiyordu zaten bu kız.
Ítalya'nın bu gece ki durumu. Hemde ne düşmek anasını satayım. Dakika 88. 4-0 oldu.
Kendim diye demiyorum telefondaki sesime verirsiniz. Böyle uykulu gibimsi falan. Çok dehşet-ül vahşet.
Çok tehlikeli bir türdür. Dikkatli olunmazsa bakışlarıyla sevgilinizi hamile bırakır. Hemen etkisiz hale getirilmelidir.
Adam falan lazım olursa hiç çekinmeden çağrın beni. Onların ağzını burnunu yiyelim. Pardon kıralım.
Sağlık Bakanlığı'ndan dev hizmet! Ücretsiz hamilelik bilgilendirme servisi!
Uçağı görünce işini gücünü bırakıp gözüne far sıkılmış tavşan gibi kalakalan yurdum insanı.
Mutlu yıllar, iyi ki doğmuşsun sözlükcüm.
Adamın iflahını keser. Her babayiğidin harcı değildir. Doping yapmak şarttır.
Bunu söyleyen kızsa, kalacağı arkadaşı büyük ihtimal Merve'dir. Örnek: +Babacım ben bu akşam Merve lerde kalıcam. -Haaa tamam kızım kal kal. (Veee kız Berkecan larda kalır.)