bugün
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- dinci ve müslüman kavramları8
- sözlükteki kankacı yazarlar3
- anne pizzası10
- yenilgisiz tek şampiyon3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek5
- çağla idi4
- şoförün yan koltuğu2
- nervio hamferdi12
- çerkesler2
- motoru olan kaslı çocuk3
- popkek yiyen erkeğin namusu5
- sporcu motorcu müzisyen uzun boylu olmayan erkek3
- pkk övücülerinin hadlerini fazla fazla aşması2
- trileçe7
- temel reis2
- giysi fiyatlarının uçması8
- putin türkmüş11
- 2008 bütçe görüşmeleri2
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- osuruktan şiirler41
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- türk vatandaşları türktür9
- aşık olduğunuz yazarın başkasını artılaması2
- dilim ekmek pizzası3
- serin günde balkonda kahve içip dağları izlemek2
- true'nin libidosu neden yüksek7
- true'nin acile kaldırılması9
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- ayakları çirkin kadının ortopedi doktoruna gitmesi2
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- kendine sarılmak3
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- ciguli2
- usual bay birader bey2
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- kızlar bu kadar parayı nereden buluyor2
- selam sözlük2
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- yaşlılar2
- bencillik3
- akşam yemeği2
- tulumba tatlısı8
- her şeyi hatırlayan insan4
entry'ler (13)
hıçkırık tuttu beni, der ve
Tuttu kuruttu beni, diye devam eder. Tuttu Frutti'yi çağrıştırır.
Tuttu kuruttu beni, diye devam eder. Tuttu Frutti'yi çağrıştırır.
iki insanın arasında ya çok büyük bir tutku ya da ciddi bir mantık bağı yoksa yürümez. Bu iki durum birbirine zıt görünüyor ama böyle. Ortalama duygularla yürütülecek bir ilişki değil.
Eşcinsellik, eşcinsel ilişkiler tarihin her döneminde gayet yoğun bir biçimde yaşandığından osmanlı'da olması da gayet normal.
insanı dert sahibi yapan meslek. Yeni mezunlar için özel sektörde işe girmek kolay, işten ayrılmak zordur.
Sırf yedinci filmden önce hazırlık ve gaza gelme maksadıyla, seriyi tekrar izlemek için işten birkaç gün izin almayı düşündürendir. Heyecan dorukta.
Stefan Zweig.
"kardeşim/karrşim" ve "güzelim"
Artık başını önüne eğip düşünmesi gereken; toplumun genelinde karşılık, geçerlilik bulamayan, ciddi ciddi halka eğilme, topluma karışma sıkıntıları çeken partidir, partimdir.
Yerleşeli daha 1 ay olmasına rağmen beni kendine bağlayan şehirdir. Evde bilhassa büyük pencereli evlerde pencere kenarında oturmayı sevdiğim için ayazı ve griliği de beni hiç rahatsız etmiyor hatta o renk hoşuma gidiyor. Zaman ne gösterir bilinmez ama hayatımın geri kalanını burada geçireceğim gibi görünüyor. iyi geçinelim Ankara, birbirimize külfet olmayalım.
Kraldan çok kralcı olduğu için istiyor olabilir. Malum halk kendisine ait olmasa da zenginliği, şatafatı, güç gösterilerini, han, hamam sarayları seviyor. O esnada kendilerinin ne yaşadığı, nasıl fakirlikten geçtiği mühim değil. Yöneticisinin göz kamaştırıcı hayatı halkı, en azından bizim halkımızı her dönem cezbediyor. Malum Osmanlı denince de insanın zihninde altın varaklar canlanıyor, halkımız neden istemesin?
Ne zaman genç bir insanın öldüğünü duysam bu türkü beynimin içinde çalmaya, çınlamaya başlar. Zira "Böyle canlar teneşire konulmaz"
Lise çağımda tanıştığım incecik, yükte hafif ironide ağır Voltaire eseridir. Kitabın sonunda "bahçemizi yetiştirmeliyiz" cümlesinden bir nevi "çorbamıza bakalım hocam" anlamı çıkmaktadır. Ayrıca en azından benim için Voltaire'in mesajlarından sonra Leibniz'i merak etmeye araştırmaya iten geçiş yoludur. Velhasıl güzel kitap.