bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması10
- adalet ve kalkınma partisi4
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- truesuz sözlük8
- çin'e demokrasi gelsin10
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- hastalık havası8
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- ekrem imamoğlu6
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği12
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak5
- burna tuzlu su çekmek6
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- kopya çekmenin etiği5
- cinler size musallat olsa2
- seni terkedeceğim3
- radiohead seven kız3
- vajinanın iç sıcaklığı10
- seni çok özledim3
- recep tayyip erdoğan27
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis17
- silikon memenin patlaması10
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sümük fetişi3
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- fiziği güzel sözlük kızları48
- gocu19
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- nervio23
- çok düşünmek neyin belirtisidir3
- yaran twitter iletileri3
- bastırılmış üzüntü4
- geçmeyen mide bulantısı neyin belirtisidir3
- iyi dostlar biriktirdim7
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- açmanın üzerinde açma yazması4
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- fusya semsiyeli yabanci4
- yazarların kendinde sevmediği şeyler2
- yazarların kombi dereceleri2
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- yazarların akşama dair planları9
entry'ler (9)
bence herkesin bircok yonden ornek almasi gereken kisi. caliskanligiyla, durustluguyle ve azmiyle dort dortuk bir insan. daha 18 yasindayken dunya satranc sampiyonu olmayi basarmis, sayisiz basari, kupa, plaket, madalya, belge ve birinclik sahibi kisi. cok yakindan tanidigim, yuzyuze de sohbet etme sansi buldugum kisi. ogrencilerine de her zaman surekli gelisim, surekli egitim, azim, inanc ve calismayi benimseten kisi. boylece cogu ogrencisinin kaderini degistiren, onlari cok basarili yapan ve ogrenciler tarafindan cok sevilen kisi. onun felsefesine gore kaybetmek yada kazanmak onemli degildir, insanin savasmasi ve elinden gelenin en iyisini yapmasi onemlidir. "kapasitemi sonuna kadar kullanip kaybetmeyi, kapasitemi sonuna kadar kullanmayip kazanmaya tercih ederim" der. sahsen tanimayanlarin, sadece internetten yorum yapanlarin kiskancik ve cekememezlik nedeniyle elestirdikleri kisi. tek sucu cok genc yasta cok basarili olmak bence. son olarak su an %100 burslu olarak hem doktora hem de yeni bir mastir yapan kisi.
politik gorusleri bazilarina ders gelebilir, fikirleri herkes tarafindan tutulamayabilir, ancak yine de tarafli tarafsiz herkesin saygi duydugu bir insandi.
msn yuzunden derslerden cakma, asosyal olma durumu. yemegi bile bilgisayar basinda yemege baslamak
anlam veremedigim sekilde elestrilen ve konusulan site. tum sitelerde ve sayfalarda bu siteden bahsediliyor. en buyuk toplumsal sorunlarimizdan biri olan kiskanclik ve cekememezligin en guzel gostergesi bana gore. kedi-ciger ornegi bence. hadi bu sitenin sahibi olan kisiyi tanimasam yazilanlara inanacagim, neyse ki durum tam tersi. cevdetkizil in tek sanssiligi bence turkiye dogmasi ve bu kadar genc yasta tum bu basarilari (satranc dunya sampiyonlugu da dahil) ulkemiz ortalamalarinin cok ustunde olarak kazanmis olmasi. gercekten de cok yazik. keske hic turkiyeye donmeseydi diyorum ben. ama yine de en fazla birkac yil yasayacaktir bu insanlarla kanimca. turkiye de bir beyin gocu daha verdik diye sevinir yine, aferin bize.
maalesef toplumumuzun hala ayak uyduramamistir bu duruma, oysa ki yabanci ulkelerde baya cok rastlanmaktadir.
bence artik anlamini tamamen yitiren, prestili olmaktan topyekun uzaklasan oduldur.
calisanlarini gec saatlere kadar calistiran, bilimum mesai yaptiran, hic acimayan, buna ragmen de cok az maas veren banka.
nedense cok dikkat ceken kadinlar, bir turkiye gercegi daha iste...
maalesef bugun vefat eden ikizler burcu insani...