bugün
- sözlüğün en sevilen yazarı34
- fenerbahçe vs galatasaray26
- akın gürlek alparslan kuytul açıklaması4
- sürekli silik atıp utanmadan dönen yazarlar5
- koala görünce eksiyi basmak6
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması5
- seri eksicilerin uyuması4
- arkadaşlar öğlen ne yesem2
- normal mario3
- saatte 100 km hızla gidip 100 km yol alamamak5
- nickini görünce eksiyi yapıştırdığınız üyeler2
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri11
- ioçk4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- trafikte sinirlenip bağırmak4
- fatih tekke5
- fatma nur ve hifa ikra'nın ölümü2
- özür dilemeyi bilmek3
- yolcu ettiğin kişinin ardından küçük su dökmek3
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar3
- zorunlu eğitim12
- sözlüğün en güzel 100 kadını3
- adressiz sorgular2
- dindarların çoğunun fakir olması9
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- ateistlerin yaşama amacı24
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- gocu4
- isviçre alplerinde leğenle kaymak3
- teröriste sövmek artık yasak23
- kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması10
- kelle paça4
- apo idam edilmeli12
- kürtler eşcinseller solcular ve afyonlular6
- sözlüğün kepengini kaldırırken düşünülen3
- erdoğan'a makarna için oy verildiğini sanan tip4
- mucize beklemek2
- dambılları el bombası gibi sağa sola atmak2
- toplu taşımada tanımadığın birinin omzuna uyumak2
- yeter ulan artık19
- 2027 sözlük kuralları5
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon11
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- birinin omzuna dokunup kadeh tokuşturmak2
- sarapci koala54
- velvet17
- bazı kızların çok güzel olması2
- sözlüğe küsmek15
- yazın bitiyor olması4
- sözlükle ilgili endişeler6
entry'ler (132)
Ben pizza yapıyorum evde olmaz mı o.
Ben partiyi sevmem reisi de sevmezdim ne yalan söyleyeyim ama yunan spikerler sag olsunlar ülkemizi bizden daha iyi tanıyorlar ve kıyas yapıyorlar. Avrupa da askeri anlamda ciddi güç olumsuz son 10 yılda. Ve erdogan diyor devamlı nefret ediyorlar. Avrupa sevmiyorsa doğru yoldayız bence.
Benim kuzen Hollanda ya gitti. Giderken de ilkenin anası söyle oldu ben ailemi kurtarıyorum, yok bu memleket böyle kötü gibi canım ülkemi kötüleyen Bi dünya laf söyledi. Gecen hafta aradık nasıl gidiyor korona diye insan muamelesi görmüyoruz diyor. Beter ol MK. Ayrıca su italyan sevdalısı ünlü karıda vardı ya Türk olmak benim sucum değil diyen. Hepsine söylemek istediğin sey su. Siktir olun gidin. Sizi almazlar gerçi ya o da var. Beyni yok fikri var embesillerin. Olm götünüz yememiş çalısma ya kürt mantığıyla 10 cocuk yapar sonra da devlet bize bahmii dersiniz.
Beyin yakar. Düşünmesini bilene anlamlıdır.
Tamam yazalım da ne yazalım. Slm nbr csnmımms.
instagram kullanmayan insan instagram kullanandan daha mutlu. Çekemeyenlerin başlığı.
Vexillarius of theodopolis adlı yuzırın tecevüzcü olabileceği ni düşündüren baslık.
Tedbir aldık devlette aldı, havalanları izleniyor termal kameralarla fakat sahsılar da dikkat etmeli. Yalnızca kendi saglohını değil cevresininde saglıhını dikkate almalı. Ülkeye dönünce 14 gün kendini kapat eve çıkma bu kadar zor mu. Böylesine ciddi bir durum . Sosyal medya da hastane ismi verip o hastane de var bu hastane de var diyen tiplerde serefsiz ki isimleri Dicle Fırat falan. Bunlar da o. Ç. Her atesi çıkana corona muamelesi yapılıyor haklı olarak varsa bir sıkıntı tedbir için. Dikkatli olalım ama korkmayalım. V for vendetta. Korku en büyük hastalıktır.
Soğumak mı? 2010 dan beri kullanmıyorum gerçi linkedln Dısında hiç bir sosyal medya hesabım yok
Anadolu yakası Türkiye karması . Avrupa yakası dünya karması.
Yalan be oğlum evli kadın da he birde kocası zengin de bilmem ne de. Kesin atv dizisimden etkilenip gelmiş başlık açmış. Bence bir zamanlar Çukurova izliyor.
30 yasa teyze diyorsan bana da amca de dürzü.olm mevkimi hayal bile edemezsin ama buraya yazmam gerek. Yazmaliyim da.sozluk ergenlere bırakılamaz.
Noolmus bize? Sana soruyorum olm ne olmuş bize????
Geldin mi? iyi şimdi sıktır git l.
Peygamber bozulan ırka gelirmiş.
Keske 2 milyonluk olsaydı neticede para harcıyor esnaf para kazanıyor. Ya harcamasaydı?
Anasının cinsel obje olarak görülmesinden rahatsız olmayan yazar başlıgı.
Kuaför sonrası, adama benzemişsin. - babam
Senfonisi vardır, çok acıdır. Derin derin adamı öldürür.
Bunun benzerini genç bir arkadas babasıyla yapmıştı. Balonla gönderiyor ve kamera kaydı yapıyor birde GPS vardı üzerinde. istanbul caddebostan sahilden bıraktılar yükseldi yükseldi ve balon patlayınca bursa ya daha düştü. 2 gün aradılar ve ormanlık alanda bulundu. Görüntü güzeldi diyemem boyna dönmüş kamera haliyle. Bilimle ugrasmak güzel o yasta Bi çocuk için fakat istanbul da milyonlarca insan gündüz vakti dısarıda. Ya yürüyen birinin kafasına düşse, ya arabayla giderken ön camına girse kaza yapsan. Hiç mi akıl yok olm sizde bilin askınızla milleti öldüreceksiniz.