bugün

entry'ler (39)

samsun denince akla gelenler

bir ara intihar sebebim olacak samsun'da sıradan bir gün capsleridir.

sıçmaya bile telefonla gitmek

asıl sıçmaya telefonla gidilir.

en yakındaki kitabın yazarı

yılmaz özdil.

adını sen koy

pera grubunun cover ını yaptığı mükemmel şarkıdır.

sözlük yazarlarının ruh halleri

ruh halimi bile bilmiyorum, galiba iyi değilim. facebook durumları gibi yazarsam üzülmüş hissediyor. (bu durumlara çok gülüyorum)

filmlerdeki kötü adamları gerçekte dövmek

filmlerdeki karakterleri o kadar benimsemislerdir ki biriktirdikleri öfkelerini böyle ortaya çıkarmışlardir. tabi ki şiddet olayına karşıyim ama samimi bulduğum insandır.

bu devirde hala burçlara inanan var

genellemedir. tutup da a bu şu burcuymuş konuşamam ya da hemen arkadaş olmam lazim demek değildir.

aşktan yana şansım yok

dün gece cok aradım.

atatürk ü bazılarının tanrı gibi gördüğünü sanmak

atatürk karşıtı kimselerin dilinden düşmeyen klasik cümlesidir.

çok iyi bir kızsın ama seninle olmaz diyen erkek

çok iyi bir kızsın kısmı tamamen öylesine bir cümledir. iyiyse niye olmuyor ya dedirtir ama denemez tabi.

akrep burcu kadını

çok zor güvenirler cunku sonunda üzülmekten korkarlar. değer verdikleri insan için her şeyi yapabilirler ve hiç karşılık beklemezler. istedikleri sadece değerdir. bir şey onlar için ya hep ya da hiçtir, ortasını bulamazlar. kinci olmak demeyelim de yapılan kötülüğü pek unutmazlar.

ben seni arkadaş olarak görüyorum

arkadan acıklı bir müzik girmesi gerektiren sahnedir.

huzur veren insanlar

içlerinde en ufak bir kötü niyetin olmadigi insanlardır. en mutlu anını da en hüzünlü anını da ona anlatmak istersin. anlattığında da seninle aynı şeyleri hissederler. samimidirler. böyle alıp saklayacaksin, entryi girerken bile huzur verirler.

nabeeerr

bu aralar naber denilince gelmedi senden bi haber diye devam ettirme zorunluluğu hissettiğim hal hatır sorma sorusu.

snapchat

eğlenceli bulduğum uygulamadır. komiklikler yapıldığında ekrana kahkaha bile attırır. başlarda ne gereksiz uygulama ya deyip sonradan bağımlısı oldum. uygulamanın çıkarılma sebebi müstehcen fotoğraflar göndermek için olduğu söylense de arkadaş grubuyla ani paylaşmak için kullanıldığında çok da güzel olur. bir de ss alındığında karşı tarafa bildirim gitmesi de ayrı güzelliğidir.

mutsuzluk veren küçük şeyler

sadece işi düştügü zaman aklına geldiğim insanlar.

hayattaki bedava mutluluklar

radyo dinlemek. hele ki en sevdiğin şarkı çalıyorsa.

çirkin olduğun halde güzel birinden hoşlanmak

dış görünüş bir yere kadardır. önemli olan sevgi, saygıdır. (esra erol programı açıklamaları gibi olsa da öyledir.)

hala çaylak mıyım

bi hevesle acaba bu kez girdiğim entryler gözüküyor mu diye bakarsın sonuç yine aynı hep çaylak mi olacagim dedirten, üzen durumdur.

çaylak yazarlardan sessiz entryler

bagiriyorsun duyanın yok koskoca sözlükte. artık içinden çıkmak istediğim durumdur.
© copyright 2005 - 2026