bugün

entry'ler (20)

babası çöpçü annesi hizmetçi abisi garson olan kız

Kaçımızın babası sabancı gibi zengindir? yadırganmaması gereken bir durumdur. sadece ayakta durmak adına daha çok çabalaması gerekir.

basit olan mesleği havalı biçimde söylemek

-ihale uzmanıyım.

varmı öyle bir şey ya. * *

eski sevgili

bu eski sevgili size sevgililer gününde erkek parfümü hediye etmişse unutmak kaçınılmazdır. *

facebook taki erkekleri silmemekte direnen sevgili

neden yapsın diye düşündüğüm eylemdir. hakikaten niye yapsın ki? belki çocukluk arkadaşıdır, kuzenidir, okul arkadaşıdır. amaç kızı erkeklerden korumaksa bunu sanal hayatta değil gerçekte yapması gereken bir şeydir. Bunu yapan kız da kişiliksizdir zira sevgiliden ayrılır ayrılmaz yapacağı ilk iş o erkek arkadaşları geri eklemek olacaktır.

aşk incelik ister

aşşkk inceliiiik isterrrr canımmmm hoyratt olmaaaa...

diye devam eden tarkan şarkısı. *

sen daha iyilerine layıksın

sevgilinin ayrılmadan önce teselli mahiyetinde söylediği cümle bütünüdür.
Bir de;

Sorun sende değil bende olanı vardır ki.

allahh alllahhhhh.

biliyorsunuz kemal kılıçdaroğlu alevi

sayın başbakanın istisnasız neredeyse her mitingde sarf ettiği cümledir. mide bulandırıyor artık.

rimel

Kirpikleri kısa olanların yegane dostudur. Güzel kullanmayı bir türlü beceremediğim makyaj malzemesi.

meriem sahra userli

tatli bir şey. özellikle mimiklerini çok iyi kullanıyor.

leyla

rafet el roman şarkısı.

leyla... leyla
uyusam dizlerinde dalsam rüyalara
sen gideli leylam karardı dünyam
hiç yaşamadım bir şey anlamadım
sen gideli leylam karardı dünyam
hiç yaşamadım bir şey anlamadım
leyla... leyla

soru sorup dersi dinliyormus havasi yaratmak

aynı zaman da hocanın söylediklerini tekrarlayarak derse katılıyor ve çok şey biliyor imajı yaratanlar vardır. komiktirler.

sözlük yazarlarının itirafları

itiraf ediyorum beni az önce arayan arkadaşımın telefonunu bilerek ve isteyerek açmadım. bir daha ararsa uyuyordum falan diyeceğim sözlük.

kürk mantolu madonna

isimlerini Peyami safa'nın matmazel noralya'nın koltuğu ile karıştırdığım bir sabahattin ali kitabı.

eti puf un üstüne ayak uzatmak

niçin yapıldığına akıl sır erdirilemeyen eylemdir. allah allahhh.

kadınların yok bir şey demesi

kesinlikle karşı tarafa çok kızmıştır o yüzden bu cümleyi kuruyordur. aslında söyleyecek 'çok şey'i vardır.

itü sözlük

Kesinlikle çok sıkıcı bir sözlüktür. bu sözlüğe girince kendinizi ruhlar aleminde hissedebilirsiniz. her şey ve herkes o kadar durgun ki.

duyulduğunda küfür ettiren reklam replikleri

son zamanlarda 118 reklamlarından başka hiçbir reklam küfür etmeyi hak etmiyor. zira 118 bu görevi üstlenmiş durumda.

kirsten dunst

Nurgül Yeşilçay'a çok güzel bir ayar veren ünlüdür.

http://www.sondakika.com/...-ahlaksiz-teklif-2757759/

bir de ahlaksız diye nitelendirmezler mi. ahh ahhh.

şehirler arası aşk yaşamak

Cep telefonu, internet üzerinden yürütülen aşktır. bir yere kadar çekilir sonra gözden ırak olan gönülden de ırak olur misali bitmesi kaçınılmaz aşk türü.

pinhani

''seni bana anlatırlar'' gibi güzel bir şarkıya sahip grup.
© copyright 2005 - 2026