bugün
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması9
- beni özleyenler elime mum diksin13
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık7
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- iq testi4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- kadir mısıroğlu2
- volvo v702
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- inşaat gürültüsü4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- slip mayo giyen erkek4
- beynin dopamin salgılamaması3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- en köylü özelliğiniz4
- yunanistan29
- ali vefa7
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- türk ateisti7
- nervio ile travertenlere gitmek4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- sözlük çok bozdu3
- metrobüs2
- zorunlu eğitim7
- çomar müzikleri3
- sidretü l münteha4
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- benkimki11
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- domdomusa3
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- en son aldığınız iltifat14
- şimdi mokv olacaktı4
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- organize suç örgütü2
- kanal 72
entry'ler (52)
Saç tellerimden birkaç tanesinin sallanmasıyla hissettiğim durum.
sıra dayağına çekilmiş tipler başlık altına toplanıp ağlaşıyorlar. Tamam gençler sakin olun artık şiddete meyilli öğretmenler yok, sizin hocalarınız emekli oldu. bu kadar kin kusmayın.
Adamın koca bir ömrü burada geçti be, yazık.
Ben yıldız tozlarından geldim.
Adamlar her mecrayı kız düşürmek(!) için kullanıyor ya (bkz: sjw)
Tatava yapmayın, işinize bakın.
Eski dostum buralardan ayrılmış, uğurlar olsun.
nolsun be
iyi.
iyi.
şu anda efsanevi manzaralara ev sahipliği yapan dağlar.
nammu ve kahvekompostosu ablalarım.
burada trakya'da yaşayan bir yazar vardı, görürsen bana ulaşabilir misin?
yine yollara düşecek yazar.
edit: akdenizden karadeniz bölgesine gidiyorum :)
edit: akdenizden karadeniz bölgesine gidiyorum :)
yürüyün be kızanlar.
kırklareli: fourtyshand.
ingiltere'nin kendi ayağına sıktığı savaş gemisi türüdür.
işin aslı şöyle:
ingiltere dreadnought öncesinde kendisine en yakın iki donanmadan daha güçlüydü fakat dreadnought askeri denizcilikte yeni bir sayfa açmış ve bütün donanmalar sıfırdan başlamak zorunda kalmıştı.
almanların büyük amirali otto v. bismarck bu fırsatı gördü ve hemen yeni tarz gemiler inşaa ettirmeye başladı. ingiltere rakipsiz bir donanma kurmak isterken kendisine birden yeni bir rakip bulmuş oldu.
fakat birinci dünya savaşının bismarck'ın beklediğinden erken başlaması ingiltere'ye karşı 155'e 99 gemilik bir filoyu yönetmiştir ve savaş boyunca tek deniz çarpışması olan (bkz: jutland) muharebesinde gemi sayısı az olmasına rağmen ingiltere'den daha fazla gemi batırmıştır.
işin aslı şöyle:
ingiltere dreadnought öncesinde kendisine en yakın iki donanmadan daha güçlüydü fakat dreadnought askeri denizcilikte yeni bir sayfa açmış ve bütün donanmalar sıfırdan başlamak zorunda kalmıştı.
almanların büyük amirali otto v. bismarck bu fırsatı gördü ve hemen yeni tarz gemiler inşaa ettirmeye başladı. ingiltere rakipsiz bir donanma kurmak isterken kendisine birden yeni bir rakip bulmuş oldu.
fakat birinci dünya savaşının bismarck'ın beklediğinden erken başlaması ingiltere'ye karşı 155'e 99 gemilik bir filoyu yönetmiştir ve savaş boyunca tek deniz çarpışması olan (bkz: jutland) muharebesinde gemi sayısı az olmasına rağmen ingiltere'den daha fazla gemi batırmıştır.
şehirler arası yolculuk yaparken tanıştığım 14-15 yaşlarında adanalı bir çocuk vardı.
otobüsümüz ankara üzerinden gittiği için aşti'ye girip yolcu indirdik. bu sırada ankara'da çok hafif bir kar yağışı vardı.
kar yağışını gören genç adanalı hemen telefonunu çıkardı ve annesini aradı, şaşırmış bir tavırla ankara'da lapa lapa kar yağdığını söyledi.
sanırım hayatımda ilk defa, hayatında ilk defa kar yağışını gören birisine şahit olmuş oldum *
enteresan ve samimi insanlarsınız sizi seviyorum.
otobüsümüz ankara üzerinden gittiği için aşti'ye girip yolcu indirdik. bu sırada ankara'da çok hafif bir kar yağışı vardı.
kar yağışını gören genç adanalı hemen telefonunu çıkardı ve annesini aradı, şaşırmış bir tavırla ankara'da lapa lapa kar yağdığını söyledi.
sanırım hayatımda ilk defa, hayatında ilk defa kar yağışını gören birisine şahit olmuş oldum *
enteresan ve samimi insanlarsınız sizi seviyorum.
yıllar önce bitti zaten, biz ise burada sevr'i imzalamış osmanlı'nın tebası gibiyiz.
bakın sevgili romalılar bunu soruyorsunuz ve biz sigara içmeyenler olarak rahatsız olsak bile sırf sizleri sevdiğimiz için hayır sorun olmaz diyoruz.
lütfen yapmayın, sigara içmeyin hem kendinizi hem de yanınızdaki o güzel insanları zehirlemeyin.
lütfen yapmayın, sigara içmeyin hem kendinizi hem de yanınızdaki o güzel insanları zehirlemeyin.
(#42624671) tabii kardeşim tabii yunanları anadolu'dan atatürk gönderdi, yunanistan kendi ülkesindeki türkler çoğalıp ülkeyi bölmesinler diye anadolu'ya göndermek istemedi zaten. hep atatürk'ün oyunları bunlar hep.
dolandırıcılık.