bugün
- sözlükler arası savaş çıksa12
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- duyulan en ilginç isim5
- kalem4
- oralet içen erkek5
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- çay içen kız9
- smallville'deki konuk oyuncular3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- dolma kalem3
- ütü12
- doa otomatı3
- ona bir şey söyle13
- çaya şeker atan erkek5
- köpektapar2
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- düşün ki o bunu okuyor4
- yıkık yazarlar4
- patates kızartması4
- yerinde dur2
- latte içen erkek4
- telefona cevap vermeyen kız3
- siyah2
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- galatasaray5
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- aylık 425 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yelpaze2
- uludağ sözlük çeteleri9
- en gey özelliğiniz3
- galatasaray 3 rennes 32
- anın fotoğrafı14
- gocu ben gocu2
- manifest grubu2
- canım adanalım2
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı2
- ayrılık8
- renault vel satis3
- sanat2
- sulu boya2
- iq düşüren şeyler3
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- en boktan on yıl7
- iki porsiyon döner yiyip osuran kız arkadaş2
- gocu bak bi5
- placebo dinleyen erkeklerdeki hafif gaylik2
- tavada yumurta yapmak2
- kadınların erkeklerin götlerine bakması2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
entry'ler (52)
Saç tellerimden birkaç tanesinin sallanmasıyla hissettiğim durum.
sıra dayağına çekilmiş tipler başlık altına toplanıp ağlaşıyorlar. Tamam gençler sakin olun artık şiddete meyilli öğretmenler yok, sizin hocalarınız emekli oldu. bu kadar kin kusmayın.
Adamın koca bir ömrü burada geçti be, yazık.
Ben yıldız tozlarından geldim.
Adamlar her mecrayı kız düşürmek(!) için kullanıyor ya (bkz: sjw)
Tatava yapmayın, işinize bakın.
Eski dostum buralardan ayrılmış, uğurlar olsun.
nolsun be
iyi.
iyi.
şu anda efsanevi manzaralara ev sahipliği yapan dağlar.
nammu ve kahvekompostosu ablalarım.
burada trakya'da yaşayan bir yazar vardı, görürsen bana ulaşabilir misin?
yine yollara düşecek yazar.
edit: akdenizden karadeniz bölgesine gidiyorum :)
edit: akdenizden karadeniz bölgesine gidiyorum :)
yürüyün be kızanlar.
kırklareli: fourtyshand.
ingiltere'nin kendi ayağına sıktığı savaş gemisi türüdür.
işin aslı şöyle:
ingiltere dreadnought öncesinde kendisine en yakın iki donanmadan daha güçlüydü fakat dreadnought askeri denizcilikte yeni bir sayfa açmış ve bütün donanmalar sıfırdan başlamak zorunda kalmıştı.
almanların büyük amirali otto v. bismarck bu fırsatı gördü ve hemen yeni tarz gemiler inşaa ettirmeye başladı. ingiltere rakipsiz bir donanma kurmak isterken kendisine birden yeni bir rakip bulmuş oldu.
fakat birinci dünya savaşının bismarck'ın beklediğinden erken başlaması ingiltere'ye karşı 155'e 99 gemilik bir filoyu yönetmiştir ve savaş boyunca tek deniz çarpışması olan (bkz: jutland) muharebesinde gemi sayısı az olmasına rağmen ingiltere'den daha fazla gemi batırmıştır.
işin aslı şöyle:
ingiltere dreadnought öncesinde kendisine en yakın iki donanmadan daha güçlüydü fakat dreadnought askeri denizcilikte yeni bir sayfa açmış ve bütün donanmalar sıfırdan başlamak zorunda kalmıştı.
almanların büyük amirali otto v. bismarck bu fırsatı gördü ve hemen yeni tarz gemiler inşaa ettirmeye başladı. ingiltere rakipsiz bir donanma kurmak isterken kendisine birden yeni bir rakip bulmuş oldu.
fakat birinci dünya savaşının bismarck'ın beklediğinden erken başlaması ingiltere'ye karşı 155'e 99 gemilik bir filoyu yönetmiştir ve savaş boyunca tek deniz çarpışması olan (bkz: jutland) muharebesinde gemi sayısı az olmasına rağmen ingiltere'den daha fazla gemi batırmıştır.
şehirler arası yolculuk yaparken tanıştığım 14-15 yaşlarında adanalı bir çocuk vardı.
otobüsümüz ankara üzerinden gittiği için aşti'ye girip yolcu indirdik. bu sırada ankara'da çok hafif bir kar yağışı vardı.
kar yağışını gören genç adanalı hemen telefonunu çıkardı ve annesini aradı, şaşırmış bir tavırla ankara'da lapa lapa kar yağdığını söyledi.
sanırım hayatımda ilk defa, hayatında ilk defa kar yağışını gören birisine şahit olmuş oldum *
enteresan ve samimi insanlarsınız sizi seviyorum.
otobüsümüz ankara üzerinden gittiği için aşti'ye girip yolcu indirdik. bu sırada ankara'da çok hafif bir kar yağışı vardı.
kar yağışını gören genç adanalı hemen telefonunu çıkardı ve annesini aradı, şaşırmış bir tavırla ankara'da lapa lapa kar yağdığını söyledi.
sanırım hayatımda ilk defa, hayatında ilk defa kar yağışını gören birisine şahit olmuş oldum *
enteresan ve samimi insanlarsınız sizi seviyorum.
yıllar önce bitti zaten, biz ise burada sevr'i imzalamış osmanlı'nın tebası gibiyiz.
bakın sevgili romalılar bunu soruyorsunuz ve biz sigara içmeyenler olarak rahatsız olsak bile sırf sizleri sevdiğimiz için hayır sorun olmaz diyoruz.
lütfen yapmayın, sigara içmeyin hem kendinizi hem de yanınızdaki o güzel insanları zehirlemeyin.
lütfen yapmayın, sigara içmeyin hem kendinizi hem de yanınızdaki o güzel insanları zehirlemeyin.
(#42624671) tabii kardeşim tabii yunanları anadolu'dan atatürk gönderdi, yunanistan kendi ülkesindeki türkler çoğalıp ülkeyi bölmesinler diye anadolu'ya göndermek istemedi zaten. hep atatürk'ün oyunları bunlar hep.
dolandırıcılık.