bugün
- yeni parti54
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak11
- hikayeyi devam ettir54
- çapulcuların kudurması3
- beşiktaş ve galatasaray'ın radarındaki futbolcu2
- büyük filmlerden büyük replikler3
- geceleri uyutmayan dertler4
- nickten isim tahmini yapmak72
- sokakta kavga teknikleri16
- mezoterapi12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- arkadaşlar bakar mısınız28
- anne4
- sözlük yazarlarının saatleri10
- çekirge7
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- 31 yaş sendromu5
- necip fazıl kısakürek2
- enteresan neden kavga yok6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- kavganın kazananı yoktur6
- kaos show4
- tai lung26
- tekne turu11
- üç harflilerden korkmak5
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- kürk giyen erkek6
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- uysaljakoben17
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- arkadaşlar iyi geceler4
- geceye bir şarkı bırak14
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- türklerin islama göre yaşamaması5
- habire12 adamdır37
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- 32 yaş sendromu3
- hayattan zevk alamamak17
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
entry'ler (52)
Saç tellerimden birkaç tanesinin sallanmasıyla hissettiğim durum.
sıra dayağına çekilmiş tipler başlık altına toplanıp ağlaşıyorlar. Tamam gençler sakin olun artık şiddete meyilli öğretmenler yok, sizin hocalarınız emekli oldu. bu kadar kin kusmayın.
Adamın koca bir ömrü burada geçti be, yazık.
Ben yıldız tozlarından geldim.
Adamlar her mecrayı kız düşürmek(!) için kullanıyor ya (bkz: sjw)
Tatava yapmayın, işinize bakın.
Eski dostum buralardan ayrılmış, uğurlar olsun.
nolsun be
iyi.
iyi.
şu anda efsanevi manzaralara ev sahipliği yapan dağlar.
nammu ve kahvekompostosu ablalarım.
burada trakya'da yaşayan bir yazar vardı, görürsen bana ulaşabilir misin?
yine yollara düşecek yazar.
edit: akdenizden karadeniz bölgesine gidiyorum :)
edit: akdenizden karadeniz bölgesine gidiyorum :)
yürüyün be kızanlar.
kırklareli: fourtyshand.
ingiltere'nin kendi ayağına sıktığı savaş gemisi türüdür.
işin aslı şöyle:
ingiltere dreadnought öncesinde kendisine en yakın iki donanmadan daha güçlüydü fakat dreadnought askeri denizcilikte yeni bir sayfa açmış ve bütün donanmalar sıfırdan başlamak zorunda kalmıştı.
almanların büyük amirali otto v. bismarck bu fırsatı gördü ve hemen yeni tarz gemiler inşaa ettirmeye başladı. ingiltere rakipsiz bir donanma kurmak isterken kendisine birden yeni bir rakip bulmuş oldu.
fakat birinci dünya savaşının bismarck'ın beklediğinden erken başlaması ingiltere'ye karşı 155'e 99 gemilik bir filoyu yönetmiştir ve savaş boyunca tek deniz çarpışması olan (bkz: jutland) muharebesinde gemi sayısı az olmasına rağmen ingiltere'den daha fazla gemi batırmıştır.
işin aslı şöyle:
ingiltere dreadnought öncesinde kendisine en yakın iki donanmadan daha güçlüydü fakat dreadnought askeri denizcilikte yeni bir sayfa açmış ve bütün donanmalar sıfırdan başlamak zorunda kalmıştı.
almanların büyük amirali otto v. bismarck bu fırsatı gördü ve hemen yeni tarz gemiler inşaa ettirmeye başladı. ingiltere rakipsiz bir donanma kurmak isterken kendisine birden yeni bir rakip bulmuş oldu.
fakat birinci dünya savaşının bismarck'ın beklediğinden erken başlaması ingiltere'ye karşı 155'e 99 gemilik bir filoyu yönetmiştir ve savaş boyunca tek deniz çarpışması olan (bkz: jutland) muharebesinde gemi sayısı az olmasına rağmen ingiltere'den daha fazla gemi batırmıştır.
şehirler arası yolculuk yaparken tanıştığım 14-15 yaşlarında adanalı bir çocuk vardı.
otobüsümüz ankara üzerinden gittiği için aşti'ye girip yolcu indirdik. bu sırada ankara'da çok hafif bir kar yağışı vardı.
kar yağışını gören genç adanalı hemen telefonunu çıkardı ve annesini aradı, şaşırmış bir tavırla ankara'da lapa lapa kar yağdığını söyledi.
sanırım hayatımda ilk defa, hayatında ilk defa kar yağışını gören birisine şahit olmuş oldum *
enteresan ve samimi insanlarsınız sizi seviyorum.
otobüsümüz ankara üzerinden gittiği için aşti'ye girip yolcu indirdik. bu sırada ankara'da çok hafif bir kar yağışı vardı.
kar yağışını gören genç adanalı hemen telefonunu çıkardı ve annesini aradı, şaşırmış bir tavırla ankara'da lapa lapa kar yağdığını söyledi.
sanırım hayatımda ilk defa, hayatında ilk defa kar yağışını gören birisine şahit olmuş oldum *
enteresan ve samimi insanlarsınız sizi seviyorum.
yıllar önce bitti zaten, biz ise burada sevr'i imzalamış osmanlı'nın tebası gibiyiz.
bakın sevgili romalılar bunu soruyorsunuz ve biz sigara içmeyenler olarak rahatsız olsak bile sırf sizleri sevdiğimiz için hayır sorun olmaz diyoruz.
lütfen yapmayın, sigara içmeyin hem kendinizi hem de yanınızdaki o güzel insanları zehirlemeyin.
lütfen yapmayın, sigara içmeyin hem kendinizi hem de yanınızdaki o güzel insanları zehirlemeyin.
(#42624671) tabii kardeşim tabii yunanları anadolu'dan atatürk gönderdi, yunanistan kendi ülkesindeki türkler çoğalıp ülkeyi bölmesinler diye anadolu'ya göndermek istemedi zaten. hep atatürk'ün oyunları bunlar hep.
dolandırıcılık.