bugün
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim15
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları5
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı15
- metres ilişkisine eğilimli erkek5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın7
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam3
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak4
- atm'ye ateme diyen hanzo10
- burçlara inanmak6
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- seni ne mutlu eder6
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- yoğurt5
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek4
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı4
- burçlara inanan erkek5
- saraca finch house19
- sözlüğün namus bekçileri3
- sözlüğe nude atar mısınız3
- arkadaşlar bana kızdınız mı2
- sözlükten birkaç adamlar beraber olmuş sözlük kızı3
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar3
- en dandik burçlar3
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları3
- yazarların birbirine yavşaması4
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri6
- yaşamayı en çok isteyenler2
- evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek4
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- boğa burcu erkeği4
- siyah saçlı kızlar poşadır2
- öğle yemeği saati4
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- sözlüğün şımarma saati2
- heyt bea6
- iyilik adına külotlu çorabını gönderen kadın2
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu8
- evlenmelik eş arayan yazarlar veritabanı2
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı8
- zayıf erkeklerin agresif olması9
- işimizin başındayız uludağ sözlük4
- villa alınabilecek yerler3
- hayal kurmak3

`porto`nun savunmasının göbeğinde oynayan yaratık. `materazzi`yi aratmayacak kadar `çirkef`, `pislik` bir oyuncudur. rakip oyuncuların kafalarını, gözlerini yarmakta uzmandır. ha iyi topçudur orası ayrı.
(bkz:çirkef futbolcular)

`porto`nun savunmasının göbeğinde oynayan yaratık. `materazzi`yi aratmayacak kadar `çirkef`, `pislik` bir oyuncudur. rakip oyuncuların kafalarını, gözlerini yarmakta uzmandır. ha iyi topçudur orası ayrı.
(bkz:çirkef futbolcular)

türkiye memleket değil düşüncesini beynimin çeperlerine yerleştiren durumdur. bir ülkede adalet sadece adaleti kullanmayı bilenlerinse o ülke vatandaşına güven veremez.~edit~ artık bir yanlış anlaşılmayla hayatımın değişebileceği bir ülkede yaşadığım… devamını gör

1983 doğumlu brezilyalı orta saha bir çok takımı dolaştıktan sonra geçen sene almeria'da parlayıp bu sezon başında fiorentinaya transfer olmuştur çok güzel top dağıtımı yapmaktadır.

1983 doğumlu brezilyalı orta saha bir çok takımı dolaştıktan sonra geçen sene almeria'da parlayıp bu sezon başında fiorentinaya transfer olmuştur çok güzel top dağıtımı yapmaktadır.

`Alper Canıgüz` ün piyasaya çıkan yesyeni, cıncık gibi kitabı. özlemiştik ki bu iyi de oldu güzel de oldu. Türkiye ye dönünce artık, kısmetse...

her evde bulunan çıkartmalardı.
harbi harbi 90'lı bir nesil varsa, o da bu çıkartmaları dolaplarına yapıştırmış nesildir.
(img:#506869)

`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır.
'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı:
"seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör

babanın evlat ayırt ettiği zamanlarda hissedilen durum olabilir.
ya da yaptığınız bir hainlik sonrası hem vicdanın rahatsız etmesi ama aynı zamanda aldığınız gizli bir hazın varlığı. (ne diyom ben ya)

Tek bildiği hariçten gazel okumak olan haysiyetsiz ibnelerin içler acısı hallerini bir kez daha görmemize sebep olan maçtır. Nefret kusarken o çük kadar beyninizi ve vicdanınızı da kusmuşsunuz haberiniz yok. Yalan ve iftira ata sporunuz olmuş. `iğren… devamını gör

Tek bildiği hariçten gazel okumak olan haysiyetsiz ibnelerin içler acısı hallerini bir kez daha görmemize sebep olan maçtır. Nefret kusarken o çük kadar beyninizi ve vicdanınızı da kusmuşsunuz haberiniz yok. Yalan ve iftira ata sporunuz olmuş. `iğren… devamını gör

orjinal adı legends of fall olan edward zwick'in yönettiği Brad Pitt , Anthony Hopkins ve Aidan Quinn üçlüsünün mükemmel performanslarıyla dünya sinema tarihinde efsane filmler arasına adını yazdırmış 1994 yapımı film.
jim harrison'ın romanında… devamını gör

duyulan, görülen veya öğrenilen komik, saçma şeyler sonucu eli yüze kapatmak suretiyle "derhal geberip gitmek istiyorum" serzenişi yapmanın internette ki adı. ~aslında ya bi siktir git demenin adıdır~ ~ama maksat yumuşatmak olsun~
örnek için;
http:… devamını gör