bugün

entry'ler (61)

az konuşan kadın ve sadakatli koca evliliği

Büyük bir ihtimal 40 yaşından sonra yapılmış bir evliliktir.

3 yaşında evi arabası dozeri olan çocuk

ileride burslu okuyan arkadaşları arasında zengin p*çi olarak bahsedilecek olan çocuk tiplemesidir. Kaderi küçük yaşta çizilmiş olan bu çocuğun yanında günün farklı saatlerinde farklı uzun bacaklı kızlar olacak efenim.

lemunda

Şimdiye kadar nerelerdeydin sen ? denilesi bir kızdır kendisi. Her şey için teşekkur ederim... Her şey için.

sözlük yazarlarının itirafları

ne yapmam gerektiğini bir türlü anlamıyorum sözlük. Hemde her konuda. Psikolojik tedavi almak istemiyorum. Ortalıklarda gözünü açamayan bir soru sorulduğunda heee diye bir yanıt veren aptal bir insan olmak istemiyorum. Sorunlarımın olduğunu biliyorum ama bir çözüm yolu bulamıyorum efenim.

götü yere yakın kadın

korkulası kadındır. Nede olsa götü yere yakın olandan kork demişler.

hayal kırıklığı

insanın beklentilerinin aşağısında ortaya çıkan olaydır. Hayal kırıkllığı hemen her konuda yaşanabilir. (Bkz: o bana yalan söylemezDi).

baba beni okula gönder

eğitim sistemi bu denli kafa karıştırıcı olmaya devam ederse çocuklar evlerinden polis zoruyla alınıp okula götürecekler. (Bkz: memur bey evladımı okula götürünüz)

yemek yerken ses çıkarmak

Dövülesi insandır. Görgü kurallarından uzak bir nesilden gelmektedir. insanların atasının maymundan geldiğini düşünen bazı insalara, 3 boyutlu örnek olurlar.

gece 04 00 da online olan bayan yazarların amacı

Erkek bir yazarın gece ''04:00'' da ki amacıyla aynıdır. Yazmaktır. Sadece yazmaktır. Bayan olduğu için illa bir şeyleri poponuzdan uydurmamanızdır. Saygılar efenim...

ecstacy nin sonuçları

astım ve epileptik hastası olanların kullanılması çok zararlıymış. Vucutta çok fazla su kaybı olurmuş. içen bireyin poposunda bir avuç kurt olurmuş. (Bkz: Muro) kullanmayınızmış. Bilgilendirinizmiş.

sözlüğe ingilizce entry girmek

Yurtdışından gelen kuzenlerinizin kendi arasında ingilizce konuşması gibi bir şey. O an gitme vakitlerinin geldiğini hissediyorum.

dünyada tek başınıza kaldığınızı anlamanın yolları

Telefon rehberınızde kı tüm isimlere ;
''şuan bır kutu hap aldım. Ölüme 5 kala sizkeri çok sevdiğimi söylemek ıstedim. Aaaaa galıba öiüyorum'' demenız ve hiç cevap gelmemesi. Bence o saatten sonra öimelisin dostum.

sebepsiz sevgi

Anne sevgisidir. Hiç sebeb yokken sizi sever. Dünyaya gelır gelmez gorduğunuz ilk kadındır o. Ve ilk aşk.

cennetten kovulan insan replikleri

cennetten kovulmuş cehenneme yollanan adam tipi;
-o kim lan,tanıyom ben bunu. aaaa ali abi naber ya ?
+vay kardesim. Eee sen cennette değil miydin oğlum ?
-abi anama sövdüler olay oldu falan sağolsun fikret abilerde yardımcı oldu. Çözdük işide işte kovulduk be abi.

sözlük yazarlarının sinir olduğu şeyler

Israrla siyasi konuları ele alan yazarlardır. Ülkeyi kurtaracaklardır. Bunların diğer bir türleri daha vardır. Bunlarda sürekli dinle ilgiili konuları alır. Tam laf sokulacak yazarlardır.

atatürk ün namaz kılarken hiç fotosunun olmaması

Din, günümüzdeki gibi gösteriş haline getirilip medya ordusuyla camiiye girmek gibi bir saçmalığı sahiplenmez. Atatürk'ün fotoğrafı olmaması bu yüzden rahatsız etmemeli sizi.

esrar

Bob Marley'in ruhuna şifa diyelim... ''O doğduğunda tüm afrika cigara yaktı''

yeni nesil yazarların sözlüğün içine sıçması

yeni nesille bir alakası olup olmadığını bilmiyorum. Bende yeni nesil yazarlardanım. Ve mümkün olduğunca eski yazarlarımızın girmiş olduğu entryleri inceleyerek yazmaya çalışıyorum. Uludağ sözlüğü seçmemin sebebi gerçekten diğer sözlüklerden daha mantıklı konular konuşulduğunu düşünmemdi. Ve çaylaklık döneminde okuduğum uyarılar gerçekten çok hoşuma gitmişti. Kaçıncı nesil yazar bilmiyorum ama Atatürk hakkında sürekli ve ısrarla başlık açıyor. (bkz: atatürk ün namaz kılarken hiç fotosunun olmaması) gözünüzü seveyim yapmayın. Site yönetiminin vermiş olduğu kurallar sadece süs olsun diye mi yapıldı çok merak ediyorum.

kadın erkeği için mi kendi için mi giyinmeli

insanın giyinişi kendine olan saygısını gösterir. O yüzden çevresi için değil ilk önce kendisi için giyinmelidir.

öpüştükten sonra dudaklarını yalayan kız

eliyle silmesinden daha iyidir. Sevilesi kızdır.
© copyright 2005 - 2026