bugün
E
easynote310 yıl önce
bir hayvan olabilseniz hangi hayvan olurdunuz
Herhangi bir hayvana dönüşebilme gibi bir özelliğimiz olsa ben koala olurdum. Hayvan 22 saat uyuyor.
E
easynote310 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
E
easynote310 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
E
easynote310 yıl önce
diş taşı temizliği
doktorunuz çok gerekli bularak ikna etmiştir sizi. sızlamalar geçer demiştir. ancak diş taşı temizliği ile bir hafta beyaz ve güzel kalan dişler daha sonra yeniden acımaya başlamıştır. diş etlerinin kanaması da cabası.
E
easynote310 yıl önce
yazarların telefonlarıyla çektiği fotoğraflar
E
easynote310 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
E
easynote310 yıl önce
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
E
easynote310 yıl önce
andrea pirlo nun antalyaspor a transferi
E
easynote310 yıl önce
altınoluk
edremit körfezinde bulunan ufak,şirin tatil beldesi,temmuz ayında iğne atsanız yere düşmez burada,eskiden fazla kalabalık değilken şimdilerde yer gök inşaat olmuştur,3 yıl önceki yaz nüfusunu en az 3e katlamıştır,iimi oldu kötümü oldu zaman göstercek… devamını gör
E
easynote310 yıl önce
sözlük yazarlarının sabah kahvaltıları
Coco pops. En pratiği.
E
easynote310 yıl önce
ilk buluşmada kızla yarra yering içmek
Alkol kullandığınızın göstergesidir. Kız da aynı şekilde tabi..
E
easynote310 yıl önce
uludağ amatör fotoğrafçılar derneği
Bu gün itibariyle açtığım dernektir. Sevgili yazarlar burada çektiği fotoğrafları girebilir, Birbirleriyle iletişime geçebilir. ilk olarak kendimden başlıyorum, 1-`the hebo` 2- `jimmy tudeski` 3- `blackblock` 4- `lars alexandersson` 5- `izm… devamını gör
E
easynote310 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
E
easynote310 yıl önce
facebook un önerdiği taş hatun
facebook'un öneriler kısmından dayattığı, güzelliği ile akılları baştan alan cillop gibi hatun. tanımam etmem ama iyi birine benziyor. peki ben iyi miyim? pek sayılmam. eee, hani zıt kutuplar birbirini çekerdi lan totoroş? facebook hesabımı açtığı… devamını gör
E
easynote310 yıl önce
E
easynote310 yıl önce
E
easynote310 yıl önce
bir zeka belirtisi olarak atomu parçalamak
sözlükteki cahil arkadaşlarımızın, kendilerinden daha cahil olduğunu düşündükleri diğer yazarların zekaları için koydukları ölçüttür. sanırsınız bütün zeki insanların yaptığı tek iş atom parçalamak. başka bir kısas yok. illa parçalanacak o atom. b… devamını gör
E
easynote310 yıl önce
sözlük kızlarının sözlük erkeklerine bakışı
iyi bakarlar bu kızlar. sözlükte güzel güzel geçiniyoruz işte.
E
easynote311 yıl önce
dogo argentino
1920 senesinde Arjantinli Veteriner Doktor kendisini köpeklere adamış ve onlar için herşeyi yapabilecek kadar seven nerdeyse bütün gününü köpeklerle ve doğada geçiren Antonio MARTİNES yeni bir cins köpek yaratmayı aklına koymuştu. Bu cins bütün Ameri… devamını gör
E
easynote311 yıl önce
özel mesaj almak isteyen yazarlar
canı sıkılan yazardır. ben buraya onlarca bilgi içerikli entry girersem bu sözlük daha fazla okur yazanır ve benim sayemde zall para kazanır arkadaş. madem ben burada barınıyorum 3-5 dost edineyim değil mi? zaten internette vakit öldürebilecek 3-5 d… devamını gör
E
easynote311 yıl önce
boyun tutulması
genelde yüksek ve alçak yastıkta uyunursa veya uzun saçlı olup ıslak ıslak dolaşınca meydana gelene tutulmadır.
© copyright 2005 - 2026