bugün
- safran7
- meyveli lahmacun7
- hangi manifest kızısın10
- kabataş olayı görüntüleri27
- lahmacun yiyecek kadar düşmek5
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması5
- istanbul un çok pahalı olması27
- sanayi tipi kavurmalı tost4
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı6
- ne kadar geri zekalı varsa hepsi uludağ sözlük te3
- ciddiye alınmamak4
- galatasaray ne zaman transfer yapacak3
- en sevilmeyen ev işleri14
- sitede büyüyen çocuk3
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- gönül almaya çalışan erkek11
- gocu25
- mehdi bir ihtiyaçtır3
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- haluk levent son açıklaması7
- hayatın en zor günü2
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak4
- volkswagen beetle3
- erdogan ve trump'ın yakın ilişkisi4
- rejim kuklaları2
- annesi dışarı çıkmasına izin vermeyen çocuk2
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- en son ne aldınız5
- edip yüksel2
- saddam bandı2
- marc cucurella7
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- dhalsim10
- gece yolda yürürken arabada görülen çığlık maskesi2
- ben lafa değil göte bakarım4
- temas2
- dünya kaç renklidir3
- tulumba tatlısı4
- bilgi içerikli entry girmeyen yazarın cnsl yönelmi2
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- helicobacter pylori2
- karı kıza para yedirir misiniz4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- şimdi herkes su içsin3
- ne yesem3
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
40. bölüm;
yiğit özşener'in oyunculuğuyla dizi kadrosundaki herkesi ezdiği,
temmuz karakterinin koskoca kenan birkan varken, eyşan denilen kevaşeden emir aldığı,
eyşan salağının ise kardeşinin katilinin elini sıktığı, *
kenan birkan'ın, eyşan'da fazlasıyla selma hünel'i bulduğu,
ali'nin anladın mı yeğen diyerek beni güldürdüğü, *
cansu dere'ye ciddi anlamda tahammül edemediğim, ancak diyalogları kaçırmamak adına sesi kısamadığım,
ve ilk kez kendi saatinde atv avrupa'dan izleyerek reklamların cidden çok konsantrasyon bozduğunu farkettiğim bölüm olmuştur.
bu dizinin seyircisi de nankördür tabii. bi yaprak dökümü izleyicisi kadar olamadık lan! reşat nuri mezarında 225 takla attı, 80 sayfalık kitaptan 5 sezonluk senaryo çıkardılar, sürekli bir ezilme, bir felaketle herifler 5 yıldır dizi yapıyor, sonra neymiş efendim ezel büyük karaktermiş, dayı efsaneymiş bu adamlar güç kaybeder miymiş?
sonra her bölüm ekşın bekleyenleri de ben anlamıyorum. açın bakın lan birinci sezona! kaç bölüm ciddi ciddi öyle hayvani ekşın oldu hobarey obaaaa diye izlediniz? ben söyleyeyim size. 10, 12, 18. bölümler, sonra uzun aradan sonra gelen ve mahkeme sahnesiyle başlayan bölüm, bir de final bölümü dışında öyle allah allah sürekli ters köşe izlediğimiz bir bölüm olmadı. tabii ki her bölümün kendi içerisinde yanıltmacaları vardı ama her dakika ters köşeye yatamazsınız zaten. geçin kaleye penaltı çalışın, illa ki doğru köşeye de atlarsınız bi ara.
neyse fazla kızmadan sonunu getirelim.
bölümün özeti sevenleri için selma hünel'den geliyor:
(bkz: aranıza mı gireyim)
yiğit özşener'in oyunculuğuyla dizi kadrosundaki herkesi ezdiği,
temmuz karakterinin koskoca kenan birkan varken, eyşan denilen kevaşeden emir aldığı,
eyşan salağının ise kardeşinin katilinin elini sıktığı, *
kenan birkan'ın, eyşan'da fazlasıyla selma hünel'i bulduğu,
ali'nin anladın mı yeğen diyerek beni güldürdüğü, *
cansu dere'ye ciddi anlamda tahammül edemediğim, ancak diyalogları kaçırmamak adına sesi kısamadığım,
ve ilk kez kendi saatinde atv avrupa'dan izleyerek reklamların cidden çok konsantrasyon bozduğunu farkettiğim bölüm olmuştur.
bu dizinin seyircisi de nankördür tabii. bi yaprak dökümü izleyicisi kadar olamadık lan! reşat nuri mezarında 225 takla attı, 80 sayfalık kitaptan 5 sezonluk senaryo çıkardılar, sürekli bir ezilme, bir felaketle herifler 5 yıldır dizi yapıyor, sonra neymiş efendim ezel büyük karaktermiş, dayı efsaneymiş bu adamlar güç kaybeder miymiş?
sonra her bölüm ekşın bekleyenleri de ben anlamıyorum. açın bakın lan birinci sezona! kaç bölüm ciddi ciddi öyle hayvani ekşın oldu hobarey obaaaa diye izlediniz? ben söyleyeyim size. 10, 12, 18. bölümler, sonra uzun aradan sonra gelen ve mahkeme sahnesiyle başlayan bölüm, bir de final bölümü dışında öyle allah allah sürekli ters köşe izlediğimiz bir bölüm olmadı. tabii ki her bölümün kendi içerisinde yanıltmacaları vardı ama her dakika ters köşeye yatamazsınız zaten. geçin kaleye penaltı çalışın, illa ki doğru köşeye de atlarsınız bi ara.
neyse fazla kızmadan sonunu getirelim.
bölümün özeti sevenleri için selma hünel'den geliyor:
(bkz: aranıza mı gireyim)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar