bugün
- şikeci amedspor5
- askerde sözlüğe girmek4
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sırrı süreyya önder28
- burcu akrep olan birini akrep sokması2
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- tarantino star wars'ı çekseydi nasıl olurdu2
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- sıpsıkıcı olmanız2
- silver ile evlenecek erkek52
- sözler köşkü3
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- oha doğum günüm yarın2
- suat usta2
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- zorunlu eğitim17
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- askerlik anıları6
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- sarapci koala58
- dün gece ne oldu12
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- sözlükteki linç kültürü12
- türk bayrağı2
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- elinin içine hapşıran insan5
- sözlükteki linç tayfa6
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
gerçektende bu hayatta böyle bir sergi ile bir daha karşılaşamayacağınız bir sergidir. kadavralara bakarken "bu kadavrayı bu hale getirmek için ne kadar sabırlı olmak gerekiyor acaba ?" sorusunu sürekli aklınıza getirmenize neden olabilir.
birde içerisi hakkında detaylı bilgi vermektense şöyle bir tezde bulunacağım. sergiyi dolaştıktan sonra bende dahil olmak üzere 4 kişiye sorduk;
- canın, şimdi söyle mis gibi ızgarada pişmiş bir et yemek istedi mi ?
4 kişininde verdiği cevap "evet, hem de çok" türevlerindendi.
inanınki belki size çok iğrenç veya mide bulandırıcı gelebilir ama, orda o kadar kırmızı kırmızı bacak kaslarını, bicepsleri, göğüs kaslarını vs. görünce insanın iştahı kabarıyor. bilemiyoruz biz mi vaşhiyiz yoksa kırmızı renk bizde ters tepkilere mi neden oluyor ? anlam veremedik.
hele üzerinde şövalye olan bir at var, o atın bir baldırı var. tam ızgaralık tam.
önemli not: bunların dışında son derece bilimsel olarak yararlı bilgiler edinmenizi sağlamaktadır.
he birde unutmadan, biz oradayken 3 kişi bayıldı. sergiyi ziyaret edenlerin çoğuda tıp alanında çalışanlar olduğu için, ben ömrümde bayılan bir insana bu kadar teknik yaklaşıldığını ilk defa gördüm. kafa yerden bilmem kaç derece eğik olsun, bacaklar 90 derece ile dizlerden kırık, bacakları sallayın, birazdan gözlerini açar, evet açtı, geçmiş olsun iyi günler.
birde 3. bayılan bayan için yanımdaki karı koca doktorların yaptıkları inanılmaz bir yorum vardı.
doktor adam : "hadi bari bu kadını git sen ayılt, belki meşhur olursunda, akşam seni izleriz tv de."
doktor kadın : "aman 70 tane doktor var burda. acilde çalışan doktorlar vardır, onlar atlarlar şimdi."
bu diyalog sergi sonuna kadar sohbet konumuz olmuştu.
kısacası gidiniz.
birde içerisi hakkında detaylı bilgi vermektense şöyle bir tezde bulunacağım. sergiyi dolaştıktan sonra bende dahil olmak üzere 4 kişiye sorduk;
- canın, şimdi söyle mis gibi ızgarada pişmiş bir et yemek istedi mi ?
4 kişininde verdiği cevap "evet, hem de çok" türevlerindendi.
inanınki belki size çok iğrenç veya mide bulandırıcı gelebilir ama, orda o kadar kırmızı kırmızı bacak kaslarını, bicepsleri, göğüs kaslarını vs. görünce insanın iştahı kabarıyor. bilemiyoruz biz mi vaşhiyiz yoksa kırmızı renk bizde ters tepkilere mi neden oluyor ? anlam veremedik.
hele üzerinde şövalye olan bir at var, o atın bir baldırı var. tam ızgaralık tam.
önemli not: bunların dışında son derece bilimsel olarak yararlı bilgiler edinmenizi sağlamaktadır.
he birde unutmadan, biz oradayken 3 kişi bayıldı. sergiyi ziyaret edenlerin çoğuda tıp alanında çalışanlar olduğu için, ben ömrümde bayılan bir insana bu kadar teknik yaklaşıldığını ilk defa gördüm. kafa yerden bilmem kaç derece eğik olsun, bacaklar 90 derece ile dizlerden kırık, bacakları sallayın, birazdan gözlerini açar, evet açtı, geçmiş olsun iyi günler.
birde 3. bayılan bayan için yanımdaki karı koca doktorların yaptıkları inanılmaz bir yorum vardı.
doktor adam : "hadi bari bu kadını git sen ayılt, belki meşhur olursunda, akşam seni izleriz tv de."
doktor kadın : "aman 70 tane doktor var burda. acilde çalışan doktorlar vardır, onlar atlarlar şimdi."
bu diyalog sergi sonuna kadar sohbet konumuz olmuştu.
kısacası gidiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar