bugün

nur cemaatine pkk tehdidi

PKK nin yayın organı aracılığı ile gülen cemaatini açık şekilde tehdit etmesidir.
önce ANF den alıntılayalım
[http://www.firatnews.com/...pel=nuce&nuceid=33378]
yazının bir bir bölümünde bir cezalandırma tehdidi var kı heyt ulen diyor.
--spoiler--
ana fen dershanesi, fem dershanesi, sur dershanesi ve atak koleji olmak üzere cemaatle işbirliği içinde olan bütün okul ve dershanelere çocuklarını gönderenler cezalandırılacaklardır.
--spoiler--
şimdi, olayı biraz irdelersek, neden cemaat okullarına karşıdır PKK,
evet özel dersane ve özel okul günümüz şartlarında iyi para getiren iş kurumları olarak dikkat çekmektedir. söz konusu çocuğun eğitimi olunca aileler çok fedakarca davranıp yüksek ücretler ödemeyi göze alıp özel okulları zengin ediyolar, evet cemaati de zengin ediyolar. ama bu rant ı cemaate bırakmak ister mi sizce pkk. cemaat okullarına dersanelerine göndermeyin den kasıt ne, bizim okullarımıza bizim dersanelerimize gönderin demek, yani biz nemalanalım bunlardan.
ha neymiş efendim minareye uydurulan kılıf, asimilasyon muş.
evet özgürlükten dem vurup demokrasıyi pelesenk etmiş pkk neden insanların asimile olma özgürlüğüne hakkına saygı duymuyor. ne yani ben asimile olmak istiyorum kardeşim size ne derse biri neden ona yok kardeşim asimile olamazsin yoksa seni cezalandiririm diyor. asimilasyonla mücadele edersin o ayrı, ama bu mücadelenin yolu daha iyi bir gelecek sahibi olmak için kendisine en iyi yolu seçmeye çalışan çocuklar ve ailelerini cezalandırmaktan mı geçiyor. bu mudur demokrası dedikleri şey, bu mudur özgürlük anlayışı pkk nin (sorduğumu bakmayin budur tabii).
Ha gülen cemaatini sorarsanız, başörtüsüne teferruat, mavi marmara olayında israilden izin alınmalıydı diyen zihniyetle ne işim olabilir o başka,

ayrıca başka bir tehdit daha vardır bakınız
http://www.firatnews.com/index.php?rupel=nuce&nuceID=33410

edit: eksi ver tabii