bugün
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip11
- bakarız diyen erkek7
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- torpilsiz iş bulmak4
- cigarettes after sex4
- 100 yıl içinde ai bağımsız hareket edecek6
- taze fasulye yiyen erkek8
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- sözlüğün sarması13
- manitasına aferin diyen erkek3
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- oğlak burcu kadını4
- koreli erkek seven muhafazakar kız8
- raw fotoğraf çekmek4
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak3
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- sevilen şiir dizeleri3
- dünyanın en güzel kadınları sivaslılardır5
- kaygılı bağlanma6
- ben olmasam burası batar insanı7
- akp liler yargılansaydı6
- arkadaşlar çok sormuşsunuz5
- gocu34
- burası terk edilmiş şikayet etsenizde bi bok olmaz3
- çindistan2
- nasıl bir işe bulaştığının farkında olmamak2
- hoşlanılan kızın buluşmaya opel tigra ile gelmesi2
- anın görüntüsü27
- nervio22
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- arkadaşlar yogaya başlayalım mı10
- şu an dinlenen şarkıdan bir cümle2
- sözlüğün en kütür kütür yazarı6
- yapaysa yapay zeka yapar2
- dağlarda gezmeyi sevmek2
- recete8
- yapay zekanın testlerde hile yapması3
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir2
- galatasaray10
- biz bu aptallık ile nasıl mücadele edeceğiz ya7
- misafir gelecek diye temizlik yapmak5
- iltica7
- gocu geldi gocu geldi6
- yagmurcu12
- yanlışlıkla cappuccino içen erkek4
- yazarlara çaylakken neler oluyor5
- dinamik güler yüzlü takım çalışmasına yatkın6
- kiraz cicegi kolonyasi5
- sibel can'ın kıyafetinin azizliğine uğraması4
- sözlüğün en masum yazarları23
son 2 bölümüyle sıkmadan, güzel bir şekilde finali yaptılar. ucunu da reytingler iyi olur da çekeriz devamını mantığıyla açık bıraktılar galiba. gerçi hiç bir planları yoktu başta devamı için ancak nbc feedbacklerden yola devam kararı alabilir. ancak lost a bağlamasınlar. 23-24 bölümlük bir 2. sezon çekip bitirsinler.
--spoiler--
bu joe ya çok üzülüyorum çok, herif 3. kez aynı senaryoda buluyor kendisini.
"izliyoruz" olaayını abartmışlar. allahın çölündeki kaktüsün üzerinde kameranın ne işi var ?
moira ile erika ne ara fas a gitmeyi başardılar ?
gemi olayı yaş. resmen bundan da kurtulun da görelim diyor bizimkilere. ayrıca yandaşların da ne akla hizmet oraya kabul edildiklerini anlamadım. sanıyorum 12. bölümde yaptıkları planla şirketi aldatmaları sağladı bunu. renbe ile sevgilisi de şirketin foyasını çıkarmada en çok yaklaşan kişiler oldukları için programa dahil edildi.
tori, allahına kurban sen ne güzel şeysin öyle. şirketten de olsan yenirsin ki sen ?
--spoiler--
edit: sitede de season finale diye belirtiliyor son 2 bölüm.
edit 2: bu blackham denen adamda var bir nane. sezon ortalarında bir yerde, gidecek bir yerim yok. bakın kaçıp gitmiyorum da* alsanıza lan beni de demişti. son bölümde de ekürisinin eşinin adını bildiği ortaya çıktı. ya 7'linin dosyaları ortaya çıktığında öğrendi ki zayıf bir ihtimal* ya da şirket tarafında kadroya alındı. sanırım 2. sezon olursa, 2. seviyede bizimkileri kafaya alacak kişi bu olacak gözü bantla arkadaşla beraber.
--spoiler--
bu joe ya çok üzülüyorum çok, herif 3. kez aynı senaryoda buluyor kendisini.
"izliyoruz" olaayını abartmışlar. allahın çölündeki kaktüsün üzerinde kameranın ne işi var ?
moira ile erika ne ara fas a gitmeyi başardılar ?
gemi olayı yaş. resmen bundan da kurtulun da görelim diyor bizimkilere. ayrıca yandaşların da ne akla hizmet oraya kabul edildiklerini anlamadım. sanıyorum 12. bölümde yaptıkları planla şirketi aldatmaları sağladı bunu. renbe ile sevgilisi de şirketin foyasını çıkarmada en çok yaklaşan kişiler oldukları için programa dahil edildi.
tori, allahına kurban sen ne güzel şeysin öyle. şirketten de olsan yenirsin ki sen ?
--spoiler--
edit: sitede de season finale diye belirtiliyor son 2 bölüm.
edit 2: bu blackham denen adamda var bir nane. sezon ortalarında bir yerde, gidecek bir yerim yok. bakın kaçıp gitmiyorum da* alsanıza lan beni de demişti. son bölümde de ekürisinin eşinin adını bildiği ortaya çıktı. ya 7'linin dosyaları ortaya çıktığında öğrendi ki zayıf bir ihtimal* ya da şirket tarafında kadroya alındı. sanırım 2. sezon olursa, 2. seviyede bizimkileri kafaya alacak kişi bu olacak gözü bantla arkadaşla beraber.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar