bugün

the expendables

--spoiler--
film bildiğin kötü. yani senaryoyu oturun siz bile yazarsınız. star tv de haftasonları böyle bir tane esas oğlanı olan bu herifin koca bir orduyu sıka sıka öldürüğü yok ettiği filmler olurdu. ya hatta bu filmin benzer senaryosundan abartmıyorum 20 tane film vardır öyle bişey.

filmde sırf adamlara karizma katmak için veya iş olsun diye konulmuş ana senaryodan kopuk bisürü sahne var.

bide filmde bruce willis ve arnold schwarzenegger oynuyor diye gittik. lan adamlar toplamda 2 dk oynadı veya oynamadı. konuk oyuncu cıktılar lan. ama klise sahnesinde bruce willis arnold schwarzenegger sylvester stallone u aynı karede görmek benim gibi bu heriflerin filmerini izleyerek büyümüş biri için oldukça güzel bir sahneydi itiraf etmek lazım.
--spoiler--
özetle eger ben bolca aksiyon sahnesi patlama alev sıka sıka giden adamlar izlicem bütün ünlü amcaları bi arada görcem diyorsanız gidin. ama ciddi düzgün senaryolu bir film arıyosanız uzak durun paranıza yazık. imdb puanı 8 küsür ama sadece cok fazla ünlü var diye verilmiş.

düdüt: aklıma sonradan gelen bir ek yapmak istiyorum. lan bu filmin alt yazılrını kim hazırlamış allah aşkına. korsan filmcilere mi hazırlattınız dicem onlar bile kurşun bitme manasında söylenen im out lafını ben gidiyorum diye çevirmezler. böyle böyle ne saçma çeviri doluydu film. şaka mısınız lan?