bugün

erik gerets e mektup

sevgili eric * * * *

öncelikle takımı bu hallere düşürdüğün için sana yazıklar olsun diyorum.

seni galatasaray'ın başına ilk geldigin gün tutmamıştım, izlediğim bazı hazırlık maçlarıyla bu tezimi kanıtladın.
öncelikle hocalıkla bir alakan yok teknisim traktörmüsün anlamadım futbolculuk kariyerine bisey diyemem, çünkü yaşım geregi seni izleyemedim. geçen sezon takım şampiyom olduysa bu takımı şampiyon yapan sen değil hakan şükür (kral) hasan şaş mondragon ve song dur bu futbolculrin hırsları takımı bu duruma getirip şampiyon yapmıştır. hakan şükür'ün son maçta aglaması bunun en büyük kanıtıdır.

geçen sezon şampiyon olan takımı bazı maçlarda korkak oynatarak takımı rezil rüsva ettin, geçen sezon ikinci yarı başladığından beri dökülem necati ateş ve ümit karan'a bütün maçlarda tahammül ettin, hasan kabze'yi bu sezon yaptığım gibi yedek külübesinde çürüttün ümit karan fenebahçe maçında sakatlanmasaydı hala tahammül edecektir.

elinde türkiye'nin en kaliteli dünyanın sayılı gölcülerinden biri olan hakan şükür'ü yedek bırakma gibi bir gaflette bulundun, bütün dünya takımları pivot santraforla oynarken sen silahını yedek biraktın ama o görevini yaptı ve şampiyonlukta ayak parmağı kırık olduğu halde oynadı gol attı attırdı ve şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu cihan haspolatlı gibi bir futbolcuya hala tahammül etmene bir anlam veremiyorum.

yazılacak çok şey var ama sayfalar yetmez son digecegim kaliteli bir adamsan kendin istifa edersin bu takımım önünü tıkamazsın.