bugün
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- sydney sweeney'in memeleri6
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- evli bir adama aşık oldum sözlük14
- fiziği güzel sözlük kızları56
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı11
- fatma betül sayan kaya70
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- belçika attı6
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- kadının en öpülesi yeri11
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek4
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz3
- karaağaç tahta kave3
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- görsel yükleme problemi5
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- yağmuru kim döküyor4
- uğurcan çakır7
- from gold from dust18
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- birine aşık olup kafayı yemek3
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- ben geldim lazanyalar3
- kuran da namazın olmaması12
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar2
- ismet birader cinleri biliyor mu sorunsalı3
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- traveler vs iock4
- sudi özkan'ın hayatını kaybetmesi2
- başkasının evinde sıçamamak4
- puzzle2
- ibneder4
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- şarbon toplayan çocuk2
- leonidas9
- kovacan2
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- claudian clouds6
- arda güler3
- biraderi tenhada kıstırmak3
- görünmez savaş uçağı5
- memeleri kafam kadar kız21
- en iyi antidepresan5
benim bildiğim herhangi sanal veya real ortamda bir hareket düzenleniyorsa ve kişi ona destek veriyorsa onun düzenine ve nizamına uygun davranmak zorundadır.
böyle moderasyon olmaz olsun protestosu kapsamında bu yazar destek verdiğini belirtti. saygı duyduk, çünkü onlar genç, heyecanlı, hırslı ve anarşist ruhlulardı... ve mevcut protestonun ilk entrysine baktık. protestoyu başlatan yazar, "1 ay kafa izni alalım" tarzı kelamlar etmiş ve protestoyu başlatmıştı.
şimdi bu arkadaşım 15 gün kafa izni almış falan filan. ya böyle bir komiklik mi olur? madem hırslı, genç, heyecanlı ve anarşist ruhlusun bütün gerekliliklere harfiyen uyacaksın. diyeceksin ki, "ben anarşistim" yoo. olmaz. düzensizlik bile bir düzendir. şöyle resimlendirelim,
büyük bir protesto var taksim meydanında. binler orada toplanıyor, eylemlerini gerçekleştiriyorlar, konuşmalarını yapıyorlar ve dağılıyorlar. aradan 3 gün geçiyor ve bu arkadaş geliyor taksim meydanına elinde 3 gün önceki eylemde kullanılan pankartlar hönküür hönkür bağırıyor. nedir bu durumun açıklaması allasen? bence komiktir. farklı yorumlara da açığız bittabi.
ha, bir de "komple gitme" mevzusunu konu etmiş arkadaşım. o ayrı bir enteresan tavır. onu da şöyle resimlendirebilirim. okula gidiyorsun, hocayla atışıyorsun, dersine girmiyorsun fakat son dersin ve vermek zorundasın bu nedenle devamsızlıktan kalmamalısın. son devamsızlık hakkın var ve derse girmen gerekiyor. tıpış tıpış geliyorsun, pıs pıs arkaya oturuyorsun. ay yerim. ama bu arkadaşta bu tavır da yok.
neyse yaaa olur öyle. olur olur.
edit: algıda seçicilik olayını abartmış olan naif yazarlarmız için naçizane anlamalarını talep ettiğim kavram,
(bkz: entropi)
böyle moderasyon olmaz olsun protestosu kapsamında bu yazar destek verdiğini belirtti. saygı duyduk, çünkü onlar genç, heyecanlı, hırslı ve anarşist ruhlulardı... ve mevcut protestonun ilk entrysine baktık. protestoyu başlatan yazar, "1 ay kafa izni alalım" tarzı kelamlar etmiş ve protestoyu başlatmıştı.
şimdi bu arkadaşım 15 gün kafa izni almış falan filan. ya böyle bir komiklik mi olur? madem hırslı, genç, heyecanlı ve anarşist ruhlusun bütün gerekliliklere harfiyen uyacaksın. diyeceksin ki, "ben anarşistim" yoo. olmaz. düzensizlik bile bir düzendir. şöyle resimlendirelim,
büyük bir protesto var taksim meydanında. binler orada toplanıyor, eylemlerini gerçekleştiriyorlar, konuşmalarını yapıyorlar ve dağılıyorlar. aradan 3 gün geçiyor ve bu arkadaş geliyor taksim meydanına elinde 3 gün önceki eylemde kullanılan pankartlar hönküür hönkür bağırıyor. nedir bu durumun açıklaması allasen? bence komiktir. farklı yorumlara da açığız bittabi.
ha, bir de "komple gitme" mevzusunu konu etmiş arkadaşım. o ayrı bir enteresan tavır. onu da şöyle resimlendirebilirim. okula gidiyorsun, hocayla atışıyorsun, dersine girmiyorsun fakat son dersin ve vermek zorundasın bu nedenle devamsızlıktan kalmamalısın. son devamsızlık hakkın var ve derse girmen gerekiyor. tıpış tıpış geliyorsun, pıs pıs arkaya oturuyorsun. ay yerim. ama bu arkadaşta bu tavır da yok.
neyse yaaa olur öyle. olur olur.
edit: algıda seçicilik olayını abartmış olan naif yazarlarmız için naçizane anlamalarını talep ettiğim kavram,
(bkz: entropi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar