bugün

ahu tuğba

son bir haftadır rastlıyorum haberlerde. sabah televizyon izleme imkanım -allahtan- olmadığından dolayı öğlen yayınlanan programları izleyemiyorum. sağ olsunlar ana haber bültenlerinde de tekrarını vermekten geri kalmıyorlar biraz sonra söyleyeceğim şeyin.

biraz sonra...

caner-tülin aşkı, ahu tuğba-meriç erkan aşkı (sonraları burcu mu burçak mı ne motorun biri daha girdi, meriç'len ahu ayrılmış galiba), semra hanım (oğlu yetmedi kızıyla kocasını alet ettiler şimdi de) vs.

nedir lan bunlar? açık açık çıkıp "biz oyun oynuyoruz, insanlarımız da böyle şeyleri izlemekten zevk alıyorlar, reyting reyting" diye bir açıklama yapsalar tamam. derim ki ya insanlarımız cidden zevksiz, böyle saçma sapan şeyleri izliyorlar ya da şimdiye kadar yayınlanan kaliteli programların sayısı az olduğundan mütevellit "hayatında bisiklet görmemiş, köyde yaşayan bir çocuk bisiklet istemez. ama o bisikleti bir kere gösterirseniz hayal kurmasını engelleyemezsiniz" mantığından hareketle, halkımızın daha doğrusu kadınlarımızın "bisiklet" görmemesi nedeniyle topaçla oynamaktan zevk aldığını düşünürüm. ama yok. bunların bir oyun olduğu söylenmiyor. ve ana haber bültenlerine çıktığına göre de cidden halkımızın önemli bir kesimi bu tür programları seyrediyor. ciddi ciddi bunların gerçek olduğunu düşünüyorlar ve eminim ki caner'le ağlayıp, ahu'yla gülüyorlardır. yazık...
güncel Önemli Başlıklar