bugün
- fetöcülerin kuduz köpek gibi ince'ye saldırması12
- kemal kılıçdaroğlu20
- chpkk lıların şeref yoksunu olması12
- israil'deki protestoların arkasında abd var17
- erdoğan'ın diploması yok32
- 28 mart 2023 türkiye hırvatistan maçı10
- togg'un 177 bin ön sipariş alması19
- izmirli baba8
- kredi çekmek14
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor30
- kalemi en güçlü yazarlar10
- zina yapanları en az 4 kişi görmeli36
- yağmurda sırılsıklam olmak8
- 200 tl lik banknot11
- pkknın seçime kadar eylemsizlik kararı alması21
- anın görüntüsü26
- akp'nin ypg liderini kırmızı halıyla karşılaması8
- tayyibe merve çakar21
- bütün eski akplilerin muharrem inceci olması13
- allah çelişkili kitap gönderir mi10
- seçim öncesi bütün kurumların memur alması10
- tulumba tatlısı9
- recep tayyip erdoğan32
- israil de başlayan gezi olayları25
- yavuz ağıralioğlu10
- evli çiftlerin birbirlerine geri zekalı deme eşiği14
- atanan öğretmenler neden bu kadar seviniyor18
- sabah çorba içmek14
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor23
- dinden çıkanların artması8
- camiler siyaset yapma yeri değildir21
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı20
- muharrem ince39
- ekrem imamoğlu10
- iftarda tıka basa yeyip fakirin halinden anlamak22
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- sahurdayız uludağ sözlük37
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası14
- sadettin tantan12
- boğazı düğümleyen film'ya da dizi sahnesi15
- ekşi sözlük25
- iki sene içinde kuzey ırak türkiye'ye katılacak18
- hadi herkes uyumaya10
- doğu perinçek17
- hz muhammed10
- ecevit'in lise mezunu olması26
- kızların herkesi beni sikmek istiyor sendromu18
- kılıçdarla mı inceyle mi kavgaya gidilir sorunsalı9
- konyalı olmak9
- katil civciv8
çok ince düşünülmesi gereken bir konudur. her şeyden önemlisi; karşılıklı olmasıdır.
olay ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bir mail dolaşıyor güvenle ilgili internette...
[ingiltere'de yargıçların maaşı yoktur. Onun yerine ihtiyaçları oldukça kullandıkları kredisi sınırsız çek defterleri vardır.
ingiliz devleti hakimlerine o kadar güveniyor yani...
Birgün hakimin biri bir bankaya gidip 1.000.000 poundluk bir çek bozdurmak istediğini söylemiş. Tabii ortalık birbirine girmiş. Banka yöneticileri en üst makamdan onay almadan bu kadar parayı veremeyecekleri söyleyip hemen Içişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı,Başbakanlığa filan telefon etmişler. Ancak aradıkları her yerden gelen cevap aynıymış: ÖDEYIN!
Gel gelelim bankada o kadar nakit yokmuş. Hakimden ertesi gün gelmesi rica edilmiş. Ertesi gün para bir bavul içinde hazırmış. Aradan birkaç gün geçmiş. Hakim çıkagelmiş. Parayı bankaya geri vermek istiyormuş. Banka yönetimi şaşırıp kalmış. Hemen Adalet Bakanlığı'nı aramışlar. Derhal bakanlık müfettişleri devreye girmiş ve hakime hareketinin sebebini sormuşlar. Hakim "Kraliçe nin hükümeti bize gerçekten bu kadar güveniyor mu? Onu sınadım" cevabını vermiş. Raporlar bakanlığa iletilmiş ve aynı gün hakim azledilmiş..
Adalet bakanlığı hakime gönderdiği yazıda gerekçeyi şöyle açıklamış: "Kraliçe hükümetinin saygın bir hakimi, devletine güvenmiyor ve onu sınıyorsa, devlet ona asla güvenmez."
- "Güven" çok ince bir çizgidir. Onu kalınlaştırarak kırılmasını engeleyyen tek şey, "iki taraflı" olmasıdır.]
olay ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bir mail dolaşıyor güvenle ilgili internette...
[ingiltere'de yargıçların maaşı yoktur. Onun yerine ihtiyaçları oldukça kullandıkları kredisi sınırsız çek defterleri vardır.
ingiliz devleti hakimlerine o kadar güveniyor yani...
Birgün hakimin biri bir bankaya gidip 1.000.000 poundluk bir çek bozdurmak istediğini söylemiş. Tabii ortalık birbirine girmiş. Banka yöneticileri en üst makamdan onay almadan bu kadar parayı veremeyecekleri söyleyip hemen Içişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı,Başbakanlığa filan telefon etmişler. Ancak aradıkları her yerden gelen cevap aynıymış: ÖDEYIN!
Gel gelelim bankada o kadar nakit yokmuş. Hakimden ertesi gün gelmesi rica edilmiş. Ertesi gün para bir bavul içinde hazırmış. Aradan birkaç gün geçmiş. Hakim çıkagelmiş. Parayı bankaya geri vermek istiyormuş. Banka yönetimi şaşırıp kalmış. Hemen Adalet Bakanlığı'nı aramışlar. Derhal bakanlık müfettişleri devreye girmiş ve hakime hareketinin sebebini sormuşlar. Hakim "Kraliçe nin hükümeti bize gerçekten bu kadar güveniyor mu? Onu sınadım" cevabını vermiş. Raporlar bakanlığa iletilmiş ve aynı gün hakim azledilmiş..
Adalet bakanlığı hakime gönderdiği yazıda gerekçeyi şöyle açıklamış: "Kraliçe hükümetinin saygın bir hakimi, devletine güvenmiyor ve onu sınıyorsa, devlet ona asla güvenmez."
- "Güven" çok ince bir çizgidir. Onu kalınlaştırarak kırılmasını engeleyyen tek şey, "iki taraflı" olmasıdır.]
güncel Önemli Başlıklar