bugün

sahil

(#8584063) no.lu girime istinaden "ne bağırıyosun bee" diye mesaj attı bana. Ben de cevaben gayet düzgün bi mesaj attım. "ispikledim birazdan başlığı taşırlar benim girim de silinir merak etme."
Bu mesajıma karşılık olarak "bence sen önce Türkçe yaz girim ne demek ya ?bırak bu ayakları canım hadii uza" diye oldukça yavşak bir mesaj attı. Bense "entry yazmam lazımdı doğru ya. giri türkçe değil entry türkçe olan evet.
terbiyeni takın ayrıca sen kendini ne sanıyorsun?" attım. Buna karşılık olarak "üff uğraşamıycam seninle;)" diye ayar aldım ne diyeceğimi bilmiyorum mesajı aldım.bunun üzerine mesaj atmaya gerek görmedim açıkçası. ardından bi mesaj daha geldi.

"ayrıca ispiklemekleyerek iyi pok yemişsin madalya vererirler umarım.takarsın biyerine;))"

ahahah ne güzel değil mi? sen tut başlık açma formatının ırzına geç, bir şeyi birlikte yaz. sonra görevi başlığı düzelttirmek olan gammaza "iyi bok yedin" diye çıkış.

pardon ama sevgili arkadaşım sen kim olduğunu sanıyorsun? geçen hafta da burada sarışın olduğundan falan bahsediyordun. sana bi sır vereyim mi? bu sözlük erkekleri genelde gotik hatun seviyo. sarışınları ancak ... neyse...

bana da cinsiyetçilik yaptırdığın için teşekkür ederim. umarım bi zirveme gelirsin görüşürüz. zira değişik yaşam formlarını incelemeyi pek severim.