bugün

türkçüler ve kemalistlerdeki islam düşmanlığı

nedenlerinin tümünü geçsek bile biri vardır ki buna ümmetçiler (onların bir bölümü kendilerinden ülkücü diye bahsederler) "iyi yapmışlar" derler:

türkler'in islamlaştırılmaları sırasındaki soykırım.

tarih ve din kültürü ve ahlâk bilgisi kitaplarında bir buçuk satırla savsaklanan türkler'in islamlaştırılması yaklaşık 70 yıl sürmüştür ve 100.000'in üzerinde türk'ün canına kıyılmıştır. ayrıca geneli kadınlar olmak üzere 200.000 türk köleleştirilmiş; arap ibnelere cariye yapılmıştır.

atalarınızın öldürülmesi, analarınızın ırzına geçilmesi sizin gibi ülkücüler için sorun olmayabilir. benim içinse sorundur.

öz annenize tecavüz edildiğini düşünün. hatta 8-10 yaşlarındaki bacılarınıza, kızlarınıza ve hatta öz be öz türk oğullarına...
şimdi bir de bunun daha da beterini düşünün. o kadınların, çocuklar yalnızca köle. yani kendi hayatları üzerinde bile söz hakları yok. tecavüzler bir ömür sürüyor. ölmediği ya da yüzüne bakılmayacak kadar yaşlanmadığı sürece bitmiyor. dayak yiyor ama karşılık veremiyor. canı yakılınca "ahh!" dese anasından emdiği süt burnundan geliyor. köpek kadar bile değeri yok.

kimse bana "bunun islamla ilgisi yok. bunu yapan emevîler demesin" çünkü bu da yalan. türkler'e yapılan hakaretler muhammed döneminde başlar. ilk saldırılar ise halife osman zamanında gerçekleşmiş ve bir asırdan uzun bir süre devam etmiştir.

muhammed, türk düşmanıdır. kuran'da yazdığı yecüc-mecüc kavimlerinin türkler olduğunu pek çok sahih hadisten öğrenebilirsiniz.

birileri çıkıp bunlara hiçbir kanıt olmadan "yalaaan söylüyooooaaaööööeeeerr!" diyeceklerdir. araştırmak için şu satırları okumanızı da sağlayan bilgisayarınız ve internetiniz yeterlidir. konuyla ilgili farklı araştırmacı ve uzmanların farklı yazıları vardır. hepsinin ortak yanı şu yukarıya yazdığımı anlatmalarıdır.

şimdi...

sen, kendine "hak yolunda giden türk" diyen kansız! atanın öldürülmesine neden olan, ananı seks oyuncağı bile köle durumuna düşüren bu arap dinini savunuyorsun... türk adını kullanmak bile sana yasaklanmalıdır. sen bir arapsın! asimilesin! kanı bozuksun!

bakın... başta islam olmak üzere ibrahimî dinlerin saçmalıklarına, çalıntılıklarına, insanlık dışılıklarına falan hiç girmedim. o konuda da emin olun size yazacak çok şeyim var ama şu yukarıda yazdıklarıma bile "haaayıııııaaaarrr!" diye yaygaralar kopartacağınızı biliyorum. araştırmadan etmeden bu yazılanlara eksiyi basıp "bugün allah için sadaeke'ye eksi verdim" diyeceğinizi de biliyorum.

ama bu ne haklılığımı ne de yazdıklarımın gerçekliğini değiştirmeyecek. ben gene türk oğlu türk olacağım. siz gene türk'ün adını kendi çıkarlarına kullanan arap tohumları!

tanım: en azından türkçüler'in genelinde olan düşmanlıktır. sonuna kadar da haklıyızdır!

not: aferin, entut. sonunda bkz. verip geçmek dışında bir şeyler yazacağım bir başlık açmışsın. sonunda öğreniyorsun. tebrik ederim.

düzeltme: katliamlar 150 değil 70 yıl sürmüştür.
ekleme: yapılan soykırım döneminde türkler'in toplam nüfusu 5-10 milyon civarındadır. horasan-buhara çevresindeki türkler'in neredeyse tamamı öldürülmüş veya köleleştirilmiştir ki bu da soykırımın sözlük tanımıdır.
bahsedilen dönem türkler'in siyasal birlik içinde olmadıkları ve bu nedenle son derece zayıf oldukları dönemdir. selçuklular ve osmanlılar'ı türk sayanlar boşuna sayıklamasınlar. selçuklular'da tüm yönetici kademe fars, osmanlılar'da ise kırmadır. özellikle osmanlı hanedanı'nda türk kanı üç nesil sürmüş ve sonunda melezlene melezlene bitmiştir.