bugün
- kadın olmanın avantajları16
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler10
- askerde 200 metre atışı yapmak12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması6
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- nervio21
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- geceye bir şarkı bırak6
- türkiye'ye geldim10
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler11
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin4
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- her şeyi açıklayan en kısa cümle7
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- cin soda2
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey6
- trans kadın çekiciliği5
- kadıköy solcusu4
- gece sokakta dolanan kara çarşaflı2
- anlattığı şeyden daha önemli hale gelen sözcük2
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kurtar bizi müsavat16
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı2
- kedi sidiği kokmak5
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv2
- her kıza yazan erkek3
- alevi kızların alev alev yanması13
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- tekne turu yapmak2
- aleksey batrakov5
- frankyfourfingers2
- kadınları anlamak3
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- mehdi türkiye de3
- devran dönecek8
- ellerim bos gonlum hos10
- tanrı vs şeytan3
- zayıflama çayına inanan insan2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı3
- mabel matiz3
- şişman insanlardan tiksinmek2
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- ben uyuyacağım sözlük2
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü3
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- wilfried singo3
- ahmet baran yazgan10
- karıncayiyen beslemek2
ben bu gece beni düşünüyorum...
21 haziran'dı. yıllar önce bugün doğuyordum ben...
bir bayram sabahı açtım dünyaya gözlerimi. 25 yılımda düşlediğim şeylerin hasretlerini yüklemekle geçirdim ömrümü. boşa yordum kalbimi, boşa harcadım ümitlerimi; gelmedi, gelmeyecek. hasreti, yaşanmış bir şeye duyulan özlem olarak öğrettiler. ben hiç yaşamadım, ben hiç saçlarımı okşatamadım bitimsiz mutluluklara. basit görünen şeylerdi çıkmazlarım. bir ailenin ilk göz ağrısı, bir babanın piç oğluydum. sevdiğim kadınlarca aldatıldığım yerde kalbim, oralarda bıraktım. kör gecelerin hıncında kaybettiğim yerde başlar telaşlarım... bilmem ki söyle bana, nerelerde aklım...
geçmişi bir şişeye koyup içtim bugün. balık olup yüzdüm, sarhoş olup yandım bugün. bu yıldırımlı, bu salya sümük ağlayan gecenin istanbul'u gibidir ahlarım, eyvahlarım. beni hep geceler saklar bilirsin. gün ışığında saklanmaz kan çanağı gözlerim; güneş tepede, ayna önümde dayanamam hüznüme. acımı bir geceler kucaklar bilirsin. bu yağmurlu gecenin çakan şimşekleri gibidir hıçkırıklarım. karanlıktan korkan çocuklardan kaçıyorum. onlar yağmurlu gecelerde şimşeklerden kaçarken, ben inadına hıçkırıklara boğuluyorum. gecelerde yaşayıp, gecelerde ağlıyorum. erkekler ağlamaz derler. ağlamamak erkeklikse, fahişelerden beterim, kan çiçeği gibi yaşla büyür gözlerim...
aklımın iplerini saldım yaşlı göklere. beni yalnızca hüzün anlar bilirsin. acıların mutsuzluk festivali verilir göklerde. bir sigara yakarım, gökte şimşek çaktı sanılır. hıçkıra hıçkıra ağlarım, gök gürültüsünden korkan karanlığın korkak çocukları yataklarına çekilir. akşamcıların keyifli sohbetleri yok kırlarda bu gece. sahilde balıkçılar rakı balık sefasında değiller. balkonlarda mutlu insanların kahkahaları da duyulmuyor. bugün 21 haziran. yıllar önce ben bugün doğuyorum. mutluluk adına ne varsa, gözyaşlarımla ıslanıyor bu yağmurlu gecede. bir sigara yakarım, şimşekler çakar. hıçkıra hıçkıra ağlarım, gök gürledi sanılır. mutluluk adına ne varsa, gözyaşlarımla ıslanır.
bugün 21 haziran. gökler ağlıyor ben doğdum diye.
bugün 21 haziran. gökler ağlıyor ben doğdum diye...
21.06.2010
00:55
uğur yaman
21 haziran'dı. yıllar önce bugün doğuyordum ben...
bir bayram sabahı açtım dünyaya gözlerimi. 25 yılımda düşlediğim şeylerin hasretlerini yüklemekle geçirdim ömrümü. boşa yordum kalbimi, boşa harcadım ümitlerimi; gelmedi, gelmeyecek. hasreti, yaşanmış bir şeye duyulan özlem olarak öğrettiler. ben hiç yaşamadım, ben hiç saçlarımı okşatamadım bitimsiz mutluluklara. basit görünen şeylerdi çıkmazlarım. bir ailenin ilk göz ağrısı, bir babanın piç oğluydum. sevdiğim kadınlarca aldatıldığım yerde kalbim, oralarda bıraktım. kör gecelerin hıncında kaybettiğim yerde başlar telaşlarım... bilmem ki söyle bana, nerelerde aklım...
geçmişi bir şişeye koyup içtim bugün. balık olup yüzdüm, sarhoş olup yandım bugün. bu yıldırımlı, bu salya sümük ağlayan gecenin istanbul'u gibidir ahlarım, eyvahlarım. beni hep geceler saklar bilirsin. gün ışığında saklanmaz kan çanağı gözlerim; güneş tepede, ayna önümde dayanamam hüznüme. acımı bir geceler kucaklar bilirsin. bu yağmurlu gecenin çakan şimşekleri gibidir hıçkırıklarım. karanlıktan korkan çocuklardan kaçıyorum. onlar yağmurlu gecelerde şimşeklerden kaçarken, ben inadına hıçkırıklara boğuluyorum. gecelerde yaşayıp, gecelerde ağlıyorum. erkekler ağlamaz derler. ağlamamak erkeklikse, fahişelerden beterim, kan çiçeği gibi yaşla büyür gözlerim...
aklımın iplerini saldım yaşlı göklere. beni yalnızca hüzün anlar bilirsin. acıların mutsuzluk festivali verilir göklerde. bir sigara yakarım, gökte şimşek çaktı sanılır. hıçkıra hıçkıra ağlarım, gök gürültüsünden korkan karanlığın korkak çocukları yataklarına çekilir. akşamcıların keyifli sohbetleri yok kırlarda bu gece. sahilde balıkçılar rakı balık sefasında değiller. balkonlarda mutlu insanların kahkahaları da duyulmuyor. bugün 21 haziran. yıllar önce ben bugün doğuyorum. mutluluk adına ne varsa, gözyaşlarımla ıslanıyor bu yağmurlu gecede. bir sigara yakarım, şimşekler çakar. hıçkıra hıçkıra ağlarım, gök gürledi sanılır. mutluluk adına ne varsa, gözyaşlarımla ıslanır.
bugün 21 haziran. gökler ağlıyor ben doğdum diye.
bugün 21 haziran. gökler ağlıyor ben doğdum diye...
21.06.2010
00:55
uğur yaman
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar