bugün

lost

bazı sahneleri yazarların neresi ile izlediğini ve yorumladığını merak ediyorum.
--spoiler--
1- bazıları jack sonunda uçağın düştüğünü görüyor demiş. lan nasıl görüyor. orda kate, sawyer, miles, richard ve lapidus ın gittiğini görüyor.

2- herkes ulan ölüymüş bunlar falan diyor. bence iki bu konuda iki farklı yorum daha var.
a- eğer bunlar ölüyse bile, bombayı patlattıktan sonra adaya hiç düşmemiş hallerinde ölüler. o yaşamda ölü olduklarını farkediyorlar. bu da aaaa bunlar yıllardır adada hiç olmamış meğerse bak ölülermiş lafını çok saçma yapıyor. ölülerse diğer paralel yaşamda ölüler.
b- jack in babası ile konuştu ya, ben ölmüştüm ama sen de ölmüştün hatırlasana falan filan.. (iddia etmiyorum bak belki de böyle olabilir diyorum veya böyleolduğuna inanmak istiyorum) diğer hayatta bi şekilde bunlar ulan uçak düşseydi başımıza bunlar bunlar gelecekti diye hatırladı. (yok lan yazdıkça ben de eee o zaman ayrılacaz falan dediklerini düşündükçe öldüler diyorum) ama madem bunlar ölü desmond bir an önce diğer dünyaya gitmek için niye bu kadar hevesli. haaa bi de
madem bunlar ölü o zaman juliet niye "it worked" demişti. bu söz ölü olayını biraz karıştırıyor.
bi de bi de, lan bunlar diğer dunyaya gidiyo hala çok mutlular.

ama en azından ada gerçekti abi, ölülerse bile diğer hayatta ölüler. *
6 yıl boyunca çok kaliteli heyecnlı ve gercekten inanılmaz derecede özenli planlı programlı bir dizi izledim. ben bunu nbilir bunu söylerim. bu kadar manyak bir dizi bu kadar yüksek beklentiler varken daha nasıl bitirilebilirdi ki, adadaki hayat tam istediğimiz gibi bitti, digeri ise yokmuş. bu.

ayrıca yine son dk lost klasiği yapıp şaşırttılar, kimse jack in yerine hurley nin geçeciğini düşünmüyordu.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026