lost

--spoiler--
simdi bu cennet olayı nereden cıktı,tamam öldüler de, yani cennete gittiklerini nereden biliyoruz, dizide felan bahsedildi mi? eger öyleyse ben kacırdım, cunku hızlı gecmiştim bazı yerleri.

ikincisi, olay gene faradayda galiba, zamanında birseyler demişti, hatırlarsam final daha da net olabilir belki.neyse ama bircok kişinin dediği gibi dizi gercekten 3 sezonda bitirilebilirdi.araya zilyon tane sırf kafa karıstırsın hede sokmuslar ,olmamıs. hatırladıgım kadarıyla eski bölümlerde bir sürü olay vardı, zamanında oha dediğimiz sonra unuttugumuz.mesela, o kucuk zenci cocuk kagıda kus ciziyordu , sonra kus gelip cama carpıyordu, biz de acaba birsey mi demek istiyorlar felan diyorduk.sonra bu sayılar, amına koyayım bu sayıların ben.
akıl hastanesinde bir adam bu sayıları tekrar ediyordu sürekli, pilottu zannımca , bu koordinatları girmiş , bişeyler olmus delirmiş.ee noldu, birsey yok.sonra claire , bir tane medyumun yanına gidiyordu, o medyum buna akıl veriyordu,kötü biriydi ,ee noldu ona ve yaptıklarına, amacı neydi , kimin adamıydı o aq.işte yaw böyle bir sürü sey vardı, neyse. benim icin bir dizi vardı o da bsg.diğerleri gelir gecer aseletin bize yeter.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026