bugün
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası30
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması4
- biraz şımardım4
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak17
- sevgilinizin sözlükte yazar olması5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- çağımızın hastalığı6
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- acıyo diyen kız2
- nickten isim tahmini yapmak72
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- hayattan zevk alamamak17
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- hava ne kadar güzel ya3
- arkadaşlar hoşçakalın4
- gammazların gizli hesapları görebilmesi3
- balkonda kitli kalmak4
- deliğim ben götü kara deliğim3
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- biber dolması olsa da yesek7
- albirader camus2
- venezia fc2
- hikayeyi devam ettir25
- g'i l d'e d l'i l y26
- hazret ktc5
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- gizem güven2
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan4
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- mohamed salah ghaly3
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- narsisizm3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- gocunun nerede olması10
- anok yai2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- habire12 adamdır37
- makine mühendisliği4
- rüyamda kadın olmuştum6
küçükken çayırlarında tavşanlarla koşuşturduğum memleketim. kötüdür dudullu. istediğin kaçak filmi, cd'yi bulabilirsin. kara yüzlü kürt çocuklar satar. şaşırırsın sonra filmleri karıştırırken. adamın biri esmer çocuğa 'fellini'nın 8.5'u geldi mi' diye seslenir. nasıl bir kültür karışımının içindeyim diye sorarsın kendi kendine. her gün yeni bir hırsızlık olayı duyarsın. gün gelir bir araba, gün gelir bir ev, gün gelir küçük kız bir kız çocuğu... Kadınsan zordur hayat Dudullu'da. Mahallenin gençlerinden birinin sarkıntılık yapılan bir kadını savunmaya çalışırken bıçaklandığını öğrenirsin. Başka yerlerde yol değiştirirler belki ama Dudullu'da bıçaklanma pahasına gençliğini feda etmekten çekinmeyen delikanlılar görürsün.
Bu insanlar yıllardır bitmek bilmeyen bir emek savaşının içinde alt kimliklerinden sıyrılmışlardır. Sürmeneli aileler kamyon kasasında Çavuşbaşı'na fındık toplamaya götürür Kürtleri. Beraber şarkılar, türküler söylerler. Kürt delikanlı Karadenizli kızı sever. Kürt kızı yazmasını sevip te kavuşamadığı Trakyalı gence hatıra olarak bırakır. Alevi dedenin elini öper yolda gören Kastamonulu liseli. dudullu enteresan bir yerdir. sümüklü çocuklar bekler marketlerin önünde, dillerinde 'tartıyım mı abi' ler. tenis kortu, 3 halı sahası, basketbol sahaları ve dudulluspor'a ait sevimli bir stadıyla aynı zamanda iyi bir spor merkezidir. okullu gençler sevgililerine çiçeği arkadaki mezarlıktan getirir. kızlar farkederler ama ses etmezler. belki de bilirler en güzel çiçekler mezarlıkta yetişir.
Bu insanlar yıllardır bitmek bilmeyen bir emek savaşının içinde alt kimliklerinden sıyrılmışlardır. Sürmeneli aileler kamyon kasasında Çavuşbaşı'na fındık toplamaya götürür Kürtleri. Beraber şarkılar, türküler söylerler. Kürt delikanlı Karadenizli kızı sever. Kürt kızı yazmasını sevip te kavuşamadığı Trakyalı gence hatıra olarak bırakır. Alevi dedenin elini öper yolda gören Kastamonulu liseli. dudullu enteresan bir yerdir. sümüklü çocuklar bekler marketlerin önünde, dillerinde 'tartıyım mı abi' ler. tenis kortu, 3 halı sahası, basketbol sahaları ve dudulluspor'a ait sevimli bir stadıyla aynı zamanda iyi bir spor merkezidir. okullu gençler sevgililerine çiçeği arkadaki mezarlıktan getirir. kızlar farkederler ama ses etmezler. belki de bilirler en güzel çiçekler mezarlıkta yetişir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar