bugün
- habire128
- galatasaray ne zaman transfer yapacak10
- özgür özel'in chp de veda konuşması6
- her şeyin üst üste gelmesi8
- hangi manifest kızısın12
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası6
- başını alıp gitmek isteyen insan5
- kabataş olayı görüntüleri27
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak6
- annesi dışarı çıkmasına izin vermeyen çocuk4
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- istanbul un çok pahalı olması27
- safran7
- eti çikolatalı gofret3
- kürtler3
- cumhuriyet halk partisi2
- meyveli lahmacun7
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması3
- başbiraderin kahve biraderleri4
- fatih sultan mehmet'in alkol kullanması3
- cemal süreya'nın evli kadın aşkı3
- küçük prens'in aslında bir distopya olması2
- ciguli kral5
- volkswagen beetle5
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj5
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- çalışan kadın tercih etme sebepleri2
- sanayi tipi kavurmalı tost5
- en sevilmeyen ev işleri14
- kıvameddin efendi4
- türkiye cumhuriyeti ortak paydası4
- ne kadar geri zekalı varsa hepsi uludağ sözlük te4
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı6
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- gönül almaya çalışan erkek11
- dünya kaç renklidir4
- gocu25
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- marc cucurella9
- ciddiye alınmamak4
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz3
- haluk levent son açıklaması7
- diş fırçalamak2
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- sitede büyüyen çocuk3
- erdogan ve trump'ın yakın ilişkisi4
- nebi barlas2
- mehdi bir ihtiyaçtır3
görmekten usandığım başlıklardan sadece biri. yok sukut-ı hayalmiş, yok cinayet sebebiymiş. ben söyliyim sana ne olduğunu, senin sikinle beynin arasındaki çatışmanın pis kokulu, bozuk ürünüdür bunlar. şimdi elini vicdanına! koy ve söyle "sevişmek istiyorum" diyip sağ omzundan çıplak tenini gösteren bir kadına, sevgiline ne tepki veriyosun? "yapma ayıptır" diyor musun? "ben bunu kimse ile yapmadım, kendimi karım, eşim dediğim kadına saklıyorum" diyor musun? diyosan sen geç kenara şöle, diğer pisliklere benim lafım. öyle pisliktir ki bunlar seviştiği kadınların pis ter kokularını sevdiği kadına bulaştırırlar ama konu başka adamların kokuları olunca kendileri cennet bahçesinin miski amberi kesilirler. babacım hacı yağı kurtarmaz söliyim. o bok attığın kadınla aynı kokudasın, ötesi berisi yok. ee ama sen hala sukut-i hayal diyosun, nasıl olacak bu işler? yaz bi köşeye bunu;
1. senin yarattığın bu durum kadının psikolojisinde tahribata yol açacak, kadın anorgazminin doruklarında yaşayacak, gün gelecek senin sikinden bile keyif almayacak. ( türkiye'nin yarısı böyle kadınla dolu neden acaba? )
2. bitki değil bu olm, mekanizma çalışıyo, eğer istediğin zarsa parayı bastırıp en kalınından yaptıracak. çok mu fantastik, bombastik geliyo sana bu, havada sikerler ruhun duymaz. ( türkiye'nin yarısı böyle kadınla dolu neden acaba? )
sadece bu iki maddeyi saydım çünkü bu göt hoşaflarına ancak bu kapasitede kadınlar yaraşır ve yanaşır.
peki diğer kadınlar? diğer kadınlar eğitimini alacak, kendi ekonomik özgürlüğünü, parasını kazanacak, 2. sınıf vatandaş muamelesi görmeye itiraz edecek, kimseye müdanası olmayacak, sevabıyla günahıyla ama her zaman başı dik olacak, onurlu yaşayacak. eğer dini inancı varsa hesabı sadece allah'a verecek, iki densiz herife değil. eğer dini inancı yoksa hesabı sadece kendine verecek. güneşe, aya, öküze tapıyorsa psikoloğa gidecek falan fıstık.. konu dağıldı, neyse, bunlara rağmen aşk yoksa hayatında, buna rağmen hayatını adayacağı o güzel erkek yoksa hayatında sezen aksu'nun muhteşem parçasını keyifle söylemeli.
ben derim utanma, iftihar et, sevmeyenler utansın
aşksızlığa mahkum edildiyse bu dünya yansın
yaşlanıyo muyum ne!?
1. senin yarattığın bu durum kadının psikolojisinde tahribata yol açacak, kadın anorgazminin doruklarında yaşayacak, gün gelecek senin sikinden bile keyif almayacak. ( türkiye'nin yarısı böyle kadınla dolu neden acaba? )
2. bitki değil bu olm, mekanizma çalışıyo, eğer istediğin zarsa parayı bastırıp en kalınından yaptıracak. çok mu fantastik, bombastik geliyo sana bu, havada sikerler ruhun duymaz. ( türkiye'nin yarısı böyle kadınla dolu neden acaba? )
sadece bu iki maddeyi saydım çünkü bu göt hoşaflarına ancak bu kapasitede kadınlar yaraşır ve yanaşır.
peki diğer kadınlar? diğer kadınlar eğitimini alacak, kendi ekonomik özgürlüğünü, parasını kazanacak, 2. sınıf vatandaş muamelesi görmeye itiraz edecek, kimseye müdanası olmayacak, sevabıyla günahıyla ama her zaman başı dik olacak, onurlu yaşayacak. eğer dini inancı varsa hesabı sadece allah'a verecek, iki densiz herife değil. eğer dini inancı yoksa hesabı sadece kendine verecek. güneşe, aya, öküze tapıyorsa psikoloğa gidecek falan fıstık.. konu dağıldı, neyse, bunlara rağmen aşk yoksa hayatında, buna rağmen hayatını adayacağı o güzel erkek yoksa hayatında sezen aksu'nun muhteşem parçasını keyifle söylemeli.
ben derim utanma, iftihar et, sevmeyenler utansın
aşksızlığa mahkum edildiyse bu dünya yansın
yaşlanıyo muyum ne!?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar