bugün
- dinci ahlaksızlığı20
- yunan aşığı tip13
- yunan adalarına gitmek20
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak12
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- evlenmeyip zina mı yapalım4
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak10
- kaliteli entryler girip eksi oy almak6
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- rujlu erkekle öpüşmek14
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- mevlana celaleddin rumi'nin yunan olması2
- gurbette yaşayıp milliyetçilik yapan insan4
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması8
- my name is buck2
- 3 ayda bir duş almak5
- centaur sırtına binip topraklar fethetmek2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- evinden çıkarılıp sokakta öldürülmek2
- çok düşünmek neyin belirtisidir5
- gri havaların sevgilisi şarkılar2
- bu saatte hala uluyamama sebebi5
- miss universe türkiye 20262
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi2
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması3
- 1 ekim 2026 benzin zammı7
- beyazlar içinde görmek istediğiniz yazar2
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- para için karısını tiktok ta oynatan erkek3
- ölüyorum lan ölüyorum6
- yazarların sabah kahvaltısı6
- recep tayyip erdoğan27
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- from gold from dust13
- nervio23
- en lezzetli balık3
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız5
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- yıkanıp yatmak2
- anın görüntüsü20
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- evlenecek 35 40 yaşlarında kadın aramak2
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- çin'e demokrasi gelsin10
- sarışın kadın vs esmer kadın2
- fatma betül sayan kaya59
bu gece seyrettigim ,alman rtl´i nin gösterdigi film. ve hicbir sey anlamadim. mekan zaman kavrami cok garip.
-spoiler-
enslin o odadan diger bir odaya gitmek icin yüksek new york binasinin dis duvarinin cikintisindan, duvara yüzükoyun yasli vaziyette yan odaya dogru yürüyor, yürüdükce yürüyor, ama "yan pencere" yok...biraz sonra havalandirma luvarina tirmaniyor, ve bir sürü odanin luvari da oraya aciliyor. sonra bir ara odanin pencerelerinin önüne duvar örülmüs, biraz sonra duvar falan yok...yani..
-spoiler-
yani "bak simdi seni nasil korkutuyoruz, korkudan altina yapcaksin, ama bak, yap altina ha" seklinde bi korku filmi...sonu igrenc. mantiksiz tutarsiz....ben begenmedim. hani böyle adami güldürmek icin salak salak saklabanliklar yapip rüsva olan filmler vardir da girer sonuna kadar seyretmeden cikarsin ya, bu da iste o tür komedinin negatifi gibi bi sey...diger kanalda cok güzel bi acik oturum vardi, keske onu seyretseymisim. bi de gidip sinema da para falan vererek seyretmis olsam, kendime cok kizardim.
bir de sey...samuel l.jackson filmde toplam belki 1 dakika görünüyor. hele samuel l.jackson hayranlari onu görmek icin hic seyretmesinler.bir de utanmadan adamin ismini "filmi millet seyretsin" diye basrolmüs gibi yaziyorlar. bi sürü taksi söförü falan filmde jackson´dan daha uzun görünüyor.
ama bak...filmi neredeyse tek basina sirtlayan john cusack var ya...gercekten harika oynamis, iste öyle harika rolleri vasat oynayan adamlarin aksine filmde cusack vasat bir rolü harika oynamis. belki o "harika oynanmis vasat rolü" seyretmek icin seyredilebilir.
-spoiler-
enslin o odadan diger bir odaya gitmek icin yüksek new york binasinin dis duvarinin cikintisindan, duvara yüzükoyun yasli vaziyette yan odaya dogru yürüyor, yürüdükce yürüyor, ama "yan pencere" yok...biraz sonra havalandirma luvarina tirmaniyor, ve bir sürü odanin luvari da oraya aciliyor. sonra bir ara odanin pencerelerinin önüne duvar örülmüs, biraz sonra duvar falan yok...yani..
-spoiler-
yani "bak simdi seni nasil korkutuyoruz, korkudan altina yapcaksin, ama bak, yap altina ha" seklinde bi korku filmi...sonu igrenc. mantiksiz tutarsiz....ben begenmedim. hani böyle adami güldürmek icin salak salak saklabanliklar yapip rüsva olan filmler vardir da girer sonuna kadar seyretmeden cikarsin ya, bu da iste o tür komedinin negatifi gibi bi sey...diger kanalda cok güzel bi acik oturum vardi, keske onu seyretseymisim. bi de gidip sinema da para falan vererek seyretmis olsam, kendime cok kizardim.
bir de sey...samuel l.jackson filmde toplam belki 1 dakika görünüyor. hele samuel l.jackson hayranlari onu görmek icin hic seyretmesinler.bir de utanmadan adamin ismini "filmi millet seyretsin" diye basrolmüs gibi yaziyorlar. bi sürü taksi söförü falan filmde jackson´dan daha uzun görünüyor.
ama bak...filmi neredeyse tek basina sirtlayan john cusack var ya...gercekten harika oynamis, iste öyle harika rolleri vasat oynayan adamlarin aksine filmde cusack vasat bir rolü harika oynamis. belki o "harika oynanmis vasat rolü" seyretmek icin seyredilebilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar