bugün
- sözlük yazarlarının ruh hali5
- sözlükte yazmanın faydaları5
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş4
- evlilik vs bekarlik5
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak10
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi10
- bir şeyler söyle8
- saraca finch house6
- arkadaşlar bakar mısınız15
- şirinler köyüne yeni şirin13
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- true'nin akp'ye oy vermesi6
- chp'nin hali ne olacak57
- nataşalara para yedirmek9
- uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli3
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı3
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek6
- trendyol4
- en iyi antidepresan16
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması4
- dersimli kemal2
- kemal kılıçdaroğlu13
- ap'nin bakan gürlek'e yaptırım çağrısı2
- instagram3
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- ikramda bulunurken ısrar etme saçmalığı3
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- kedi10
- sürekli yorgun olan yeni gelin3
- gelişin yaşamak kadar güzel bana3
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- otomatik el freninin testosteronu düşürmesi3
- panik atak3
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- anın görüntüsü21
- hoşlanılan kızı havuza itmek3
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- true denen arkadaş6
- kötü biri olduğunu bilmek8
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- true denilen yazar17
- müfredatın felsefeyi boğması üzerine3
- neden yalnızsın6
- ne alakası var2
bu gece seyrettigim ,alman rtl´i nin gösterdigi film. ve hicbir sey anlamadim. mekan zaman kavrami cok garip.
-spoiler-
enslin o odadan diger bir odaya gitmek icin yüksek new york binasinin dis duvarinin cikintisindan, duvara yüzükoyun yasli vaziyette yan odaya dogru yürüyor, yürüdükce yürüyor, ama "yan pencere" yok...biraz sonra havalandirma luvarina tirmaniyor, ve bir sürü odanin luvari da oraya aciliyor. sonra bir ara odanin pencerelerinin önüne duvar örülmüs, biraz sonra duvar falan yok...yani..
-spoiler-
yani "bak simdi seni nasil korkutuyoruz, korkudan altina yapcaksin, ama bak, yap altina ha" seklinde bi korku filmi...sonu igrenc. mantiksiz tutarsiz....ben begenmedim. hani böyle adami güldürmek icin salak salak saklabanliklar yapip rüsva olan filmler vardir da girer sonuna kadar seyretmeden cikarsin ya, bu da iste o tür komedinin negatifi gibi bi sey...diger kanalda cok güzel bi acik oturum vardi, keske onu seyretseymisim. bi de gidip sinema da para falan vererek seyretmis olsam, kendime cok kizardim.
bir de sey...samuel l.jackson filmde toplam belki 1 dakika görünüyor. hele samuel l.jackson hayranlari onu görmek icin hic seyretmesinler.bir de utanmadan adamin ismini "filmi millet seyretsin" diye basrolmüs gibi yaziyorlar. bi sürü taksi söförü falan filmde jackson´dan daha uzun görünüyor.
ama bak...filmi neredeyse tek basina sirtlayan john cusack var ya...gercekten harika oynamis, iste öyle harika rolleri vasat oynayan adamlarin aksine filmde cusack vasat bir rolü harika oynamis. belki o "harika oynanmis vasat rolü" seyretmek icin seyredilebilir.
-spoiler-
enslin o odadan diger bir odaya gitmek icin yüksek new york binasinin dis duvarinin cikintisindan, duvara yüzükoyun yasli vaziyette yan odaya dogru yürüyor, yürüdükce yürüyor, ama "yan pencere" yok...biraz sonra havalandirma luvarina tirmaniyor, ve bir sürü odanin luvari da oraya aciliyor. sonra bir ara odanin pencerelerinin önüne duvar örülmüs, biraz sonra duvar falan yok...yani..
-spoiler-
yani "bak simdi seni nasil korkutuyoruz, korkudan altina yapcaksin, ama bak, yap altina ha" seklinde bi korku filmi...sonu igrenc. mantiksiz tutarsiz....ben begenmedim. hani böyle adami güldürmek icin salak salak saklabanliklar yapip rüsva olan filmler vardir da girer sonuna kadar seyretmeden cikarsin ya, bu da iste o tür komedinin negatifi gibi bi sey...diger kanalda cok güzel bi acik oturum vardi, keske onu seyretseymisim. bi de gidip sinema da para falan vererek seyretmis olsam, kendime cok kizardim.
bir de sey...samuel l.jackson filmde toplam belki 1 dakika görünüyor. hele samuel l.jackson hayranlari onu görmek icin hic seyretmesinler.bir de utanmadan adamin ismini "filmi millet seyretsin" diye basrolmüs gibi yaziyorlar. bi sürü taksi söförü falan filmde jackson´dan daha uzun görünüyor.
ama bak...filmi neredeyse tek basina sirtlayan john cusack var ya...gercekten harika oynamis, iste öyle harika rolleri vasat oynayan adamlarin aksine filmde cusack vasat bir rolü harika oynamis. belki o "harika oynanmis vasat rolü" seyretmek icin seyredilebilir.
Gündemdeki Haberler