bugün
- hewal ebo17
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi9
- gürcistan8
- pforzheim şu an 36 derece4
- bursa vs edirne5
- kuran da namaz yok16
- kendine bir öğüt ver7
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil3
- ısparta simidi8
- ateistlerin temel hatası7
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi2
- en iyi simit hangi şehirdedir8
- instagram7
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları7
- gocu10
- ben ıspartada yaşıyorum4
- selamun aleyküm2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- simit ile gevrek arasındaki farklar10
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum6
- memduh bashgan2
- en sevilmeyen yazar4
- grup sexte sevgilisine sert davranan adamı öldürdü7
- z kuşağı7
- erdal beşikçioğlu6
- cezayir2
- sözlük yazarlarının saatleri15
- bir geçmiş olsun alırım artık4
- usualsuspects bırak bu ayakları2
- kadınlar arası rekabet7
- eski üst segment mi yoksa yeni alt segment mi2
- vizontele 3 akp nin yolu3
- kadınlara alınabilecek hediyeler6
- bursa vs diyarbakır2
- velvet19
- bursa vs rize2
- sırrı süreyya önder2
- mülkiyetçi aşk2
- hangi manifest kızısın3
- 11 nisan 2027 amedspor galatasaray maçı3
- gornik zabrze2
- kadın kadının destekçidir5
- tügva'ya soruşturma açılması2
- suca suruklenen cocuk8
- eren kaşıkçı10
- etimesgut belediyesi ne yolsuzluk operasyonu4
- bana onu sormayin6
- luluksuluk3
- erleg han2
geçen hafta bizi erken uyutan ama dün gece baya bir neşe veren program.
göksel in sesi harikaydı ama dün gece playbacklerde ne yaptıysanız aynısından bende istiyorum. ben cd yi aldım ses müzikle harmonileşiyor ama dün gece ses müziğin önündeydi.
ne içitiyseniz aynısından bende istiyorum.
alpay efsanesi gidince program daha bir neşeli mi oldu ne?
okan bayülgenin aslında yapması gereken ağır konuklar aldığı zaman vakti ilk önce onlarla paylaşıp duruma göre hızlıca göndermesi olmalıdır.
aralarda hem bizi bayıyor hem çok konuşuyorlar. he boş konuşmuyorlar orası ayrı ama bende kafamdaki enerjiyi kusmak için seyrediyorum. zaten vücutta kalmamış kafadakini kusalım bari.
aralarda çıkan insanlar garip. stresci mazlum çıkıyor. ne işimize yarayacak? bir metin vermişler okan ın daha önce okumadığı alenen belli. çatır çutur 2 sayfa sunum ödevi gibi okudu bize. ne sıkıcıydı bea. altı üstü mazlumu getirin diyecekti.
sonra bulgar sanatçı çıktı. eywalla anladık kıramıyacağın insanlar çıkartmışlar programa. bari sadece eurovision song unu okusun gitsin. ingilizceside zayıftı herhalde bulgarın. ben öyle hissettim. yoksa okan a çocukken verilen öğütlerden biri olan yabancılarla konuşmama yüzünden olabilir. onu da anlamadım. ne var iyi espri yaptım.
doğa rutkayın snıff snıff gülmesinden sonra mikrofonculara bu kadar sert direktif verilmez ki. hani neredeyse her sözü alan ses bir ki yapmak zorunda kalacaktı. mikrofonu açın sesi açın. bırakın özgür özgür gülsün insanlar. snıff hıyyk arada böyk gibi sesler çıkarsınlar.
sonra çıkarsın alkışlıyorum.com dan teyzeyi çıkarırsın. doğa bence çok daha doğaldı öyle gülerken.
bu kadar anti eleştrinin yanında son haftaların en zevkli programıydı. teşekkür ederim. eğlendim.
göksel in sesi harikaydı ama dün gece playbacklerde ne yaptıysanız aynısından bende istiyorum. ben cd yi aldım ses müzikle harmonileşiyor ama dün gece ses müziğin önündeydi.
ne içitiyseniz aynısından bende istiyorum.
alpay efsanesi gidince program daha bir neşeli mi oldu ne?
okan bayülgenin aslında yapması gereken ağır konuklar aldığı zaman vakti ilk önce onlarla paylaşıp duruma göre hızlıca göndermesi olmalıdır.
aralarda hem bizi bayıyor hem çok konuşuyorlar. he boş konuşmuyorlar orası ayrı ama bende kafamdaki enerjiyi kusmak için seyrediyorum. zaten vücutta kalmamış kafadakini kusalım bari.
aralarda çıkan insanlar garip. stresci mazlum çıkıyor. ne işimize yarayacak? bir metin vermişler okan ın daha önce okumadığı alenen belli. çatır çutur 2 sayfa sunum ödevi gibi okudu bize. ne sıkıcıydı bea. altı üstü mazlumu getirin diyecekti.
sonra bulgar sanatçı çıktı. eywalla anladık kıramıyacağın insanlar çıkartmışlar programa. bari sadece eurovision song unu okusun gitsin. ingilizceside zayıftı herhalde bulgarın. ben öyle hissettim. yoksa okan a çocukken verilen öğütlerden biri olan yabancılarla konuşmama yüzünden olabilir. onu da anlamadım. ne var iyi espri yaptım.
doğa rutkayın snıff snıff gülmesinden sonra mikrofonculara bu kadar sert direktif verilmez ki. hani neredeyse her sözü alan ses bir ki yapmak zorunda kalacaktı. mikrofonu açın sesi açın. bırakın özgür özgür gülsün insanlar. snıff hıyyk arada böyk gibi sesler çıkarsınlar.
sonra çıkarsın alkışlıyorum.com dan teyzeyi çıkarırsın. doğa bence çok daha doğaldı öyle gülerken.
bu kadar anti eleştrinin yanında son haftaların en zevkli programıydı. teşekkür ederim. eğlendim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar