bugün

biletix

Onlarca şirketin internet sitesinden alışveriş yapmamın ardından alışveriş yaptığım en üçkağıtçı,fırsatçı,ilkel şirket . Günün hangi anı olursa olsun alışveriş yaparken belli bir süre verirler 5 dakika gibi . Bu süre içinde alışverişinizi yapmazsanız işleme tekrar başlarsınız . Fakat o da ne ! Ne kadar hızlı okuyor olsanız da sözleşmeyi okumak için verilen süre size yetmez .

site de sürekli hata verdiği için sözleşmeyi siktiredip alışverişi tamamlamaya çalışırsınız . alışveriş tamamlandığında öğrenirsiniz ki sitenin kuryesi sadece ankara ve istanbul için çalışıyor ve sizin bulunduğunuz ilde şube yok . Neyse , konser mekanından teslim alırım diye düşünürsünüz .

yine de içinize kurt düşer müşteri temsilcisini arayıp durum ile ilgili detaylı bilgi almak istersiniz . karşınızdaki ukala yardımcı olmaya kapalı müşteri temsilcisi size biletin sadece alışveriş yapılan kredi kartının sahibine kimlik ve kredi kartı ile beraber verilebilineceğini söyler . fakat kredi kartı sahibi olunmamakla beraber alışverişte kullandığınız , arkadaşınızın kredi kartıdır . defalarca kez arayıp zilyon tane çözüm önerirsiniz hepsine de dolaylı yoldan birer kulp bulunur .

bu moronu siktiret diyip web sitelerindeki müşteri hizmetleri bölümünden uzun detaylı bir mesaj yazarsınız . cevap yazmaya tenezzül etmezler . 55 lira bayıldığınız , favori grubunuz kreator un da içlerinde bulunduğu grupları en ön sıradan izleme olanağı veren soyut biletinizle kalır , söver,söver ve sadece söversiniz .

(bkz: amına koduklarım)
güncel Önemli Başlıklar