bugün
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- soğan salatası4
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor5
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- psikopat erkek seven kızlar4
- türkler barbar ve köpektir7
- yeni parti39
- bursalı erkeklere vurulan ibne damgası5
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- gece hamburgeri2
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- çin2
- yazarların acı eşiği5
- avokado tadı3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- enayimiknatisii10
- güne bir şarkı bırak14
- tas kafalı hırt istilası3
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek2
- topluma nasıl faydalı olunur7
- en güzel sevişme13
- alparslan türkeş sonrası mhp5
- iştahın kapanması5
- ciguli kral ve velvet erdoğan'a oy verir mi4
- ahmet vehbi bakırlıoğlu2
- franklyfourfingers2
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- zeynep sude oktay6
- sony ericsson t1002
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- zaman baba4
- feminizm2
- ipkis2
- nervio35
- şahane pazar2
- bay turnike2
- bu koyden olsam ne olacak18
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- arkadaşlar bakar mısınız bi5
- kitap yerine pdf okumak5
- susam sokağı2
- orantısız orospu çocukluğu2
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist4
neymiş? uzun yazı yazmıyormuşum... bilmez ki bir oturuşta ve hatta çıkarmadan 7 sağlam paragraf yazabilirim. sözlüğe ilk geldiğim zamanlar kasardım kendimi "uzun yazayım, sözlüğün kalitesi bik bik bik" derdim... sonradan baktım da gerenk yokmuş. 7 paragrafta anlatılacak bir şeyi 2 cüml...
n'oluyor lan? başlıkları karıştırdım, seni tanımlayacaktım diy mi? pardon azizim...
aslında tanışmamız, yalamaya dönen ankara bu sefer kaynaşıyoruz zirvesine denk geliyor. denk de gelmiyor esasında, o zirve sayesinde tanışmıştık. o zirveyi shyer'le ben düzenlerken, sözlük tanrılarının isteği neticesinde zirvede fazla kalamayacağımı belirtmiş, yerimi gothic evil'a bırakmıştım. işte o zaman bir ışık gördüm bunda.. dedim "hoca seninle aramızda bir şey var, bir çekim. yok lan ibne diilim ahaha iyi anlaşıp bundan sonraki zirveleri beraber yapabiliriz"... sonra shyer'in derslerinden dolayı sözlüğe fazla girememesinden mütevellit, iftar zirvesi fikrini de bulunca organizatör titrı ile beraber çalışmaya başladık. bence çok da iyi oldu hani, içime sinen ilk zirve olmuştur. neyse...
her zaman söylediğim bir şey vardır bu sözlüklerde; entryleriyle kimseyi "işaretlemememiz" gerektiği... bundan hiçbir zaman da pişman olmadım, olmam da sanırım... gothic de bana hak verdi. bu yüzden 5-6 kişi, erkek erkeğe bir zirve yapıp türkiye'yi kurtarmakta bir beis görmüyorum.
gerçi daha fasıl zirvesi, çocuk esirgeme kurumu zirvesi, anıtkabir zirvesi, redwinemania'ya masaj yapıyoruz zirvesi gibi yapılacak çok zirve var..
neyse... yine kopuyorum konudan heral. toparlayalım;
msn'de sadece geyik yaptığım, 2 kere gördüğüm ki gördüklerimde de fazla konuşma şansımın olmadığı biri için, -dir'li -dır'lı biten çok da fazla cümle kurmam yapmacık olur ama şunu söyleyebilirim; bu adam cidden iyi. "iyi" demem içinse tek bir neden var; yapmacık değil. hani konuşurken ağzını yaya yaya konuşmuyor ve ne düşünüyorsa onu söylüyor. o zaman konuşmamızın başına dönüyoruz;
"hoca seninle aramızda bir şey var, bir çekim. yok lan ibne diilim ahaha iyi anlaşıp bundan sonraki zirveleri beraber yapabiliriz"
esen kal ne lan? sen esen kal..
n'oluyor lan? başlıkları karıştırdım, seni tanımlayacaktım diy mi? pardon azizim...
aslında tanışmamız, yalamaya dönen ankara bu sefer kaynaşıyoruz zirvesine denk geliyor. denk de gelmiyor esasında, o zirve sayesinde tanışmıştık. o zirveyi shyer'le ben düzenlerken, sözlük tanrılarının isteği neticesinde zirvede fazla kalamayacağımı belirtmiş, yerimi gothic evil'a bırakmıştım. işte o zaman bir ışık gördüm bunda.. dedim "hoca seninle aramızda bir şey var, bir çekim. yok lan ibne diilim ahaha iyi anlaşıp bundan sonraki zirveleri beraber yapabiliriz"... sonra shyer'in derslerinden dolayı sözlüğe fazla girememesinden mütevellit, iftar zirvesi fikrini de bulunca organizatör titrı ile beraber çalışmaya başladık. bence çok da iyi oldu hani, içime sinen ilk zirve olmuştur. neyse...
her zaman söylediğim bir şey vardır bu sözlüklerde; entryleriyle kimseyi "işaretlemememiz" gerektiği... bundan hiçbir zaman da pişman olmadım, olmam da sanırım... gothic de bana hak verdi. bu yüzden 5-6 kişi, erkek erkeğe bir zirve yapıp türkiye'yi kurtarmakta bir beis görmüyorum.
gerçi daha fasıl zirvesi, çocuk esirgeme kurumu zirvesi, anıtkabir zirvesi, redwinemania'ya masaj yapıyoruz zirvesi gibi yapılacak çok zirve var..
neyse... yine kopuyorum konudan heral. toparlayalım;
msn'de sadece geyik yaptığım, 2 kere gördüğüm ki gördüklerimde de fazla konuşma şansımın olmadığı biri için, -dir'li -dır'lı biten çok da fazla cümle kurmam yapmacık olur ama şunu söyleyebilirim; bu adam cidden iyi. "iyi" demem içinse tek bir neden var; yapmacık değil. hani konuşurken ağzını yaya yaya konuşmuyor ve ne düşünüyorsa onu söylüyor. o zaman konuşmamızın başına dönüyoruz;
"hoca seninle aramızda bir şey var, bir çekim. yok lan ibne diilim ahaha iyi anlaşıp bundan sonraki zirveleri beraber yapabiliriz"
esen kal ne lan? sen esen kal..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar