bugün
- memduh bashgan9
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- velvet35
- ciddi ciddi aşure seven insan21
- ahtapot yemek9
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sikmek icin entry ni beğendi5
- trueculuk5
- bik bik kaç yaşında10
- evde kalmış kız kurusu6
- rüyada true yu görmek3
- sütlaç gibi karı6
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı10
- entry girilecek düzgün başlık4
- sarapci koala5
- köfte patates abartılmış balon bir ikilidir5
- sabah 8 de açılan dükkanların felsefesi4
- deniz göktaş35
- tokmakçısına aşure yapan kız4
- true'nun pipisi3
- haykırarak diyorum kürdüm3
- nihat genç2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi6
- true'nun oy verdiği parti3
- geldi yine tipini siktiğim4
- manifest4
- atatürk'ün boyu2
- eklenmesi gereken dersler4
- erik kompostosu yapmak2
- mony tontana6
- joseph puterbaugh3
- bok bok3
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu4
- husamettin kokorecsever2
- uludağ sözlük bir ailedir10
- bir ilişkiyi kim yönetir8
- afgandaki şeriat modeli türkiyeye çağ atlatacaktır2
- true ile sevişmek4
- dere kenarında vurduran yazarlar3
- evagreen5
- sofia cordova2
- inancı gereği akrabalarını üni'ye dolduran rektör2
- sabaha kadar kucaklar beni true true true true3
- bir kadını yaşıyla vurmak5
- 4 ilde denize girmenin yasaklanması2
- true siksn sizi2
- true club4
- goooooool gol gol gol gooool2
dün gece ege üniversitesinde erdal erzincan'dan sonra sahne almış büyük insan.
bi nefeste uzun parliament'i yarılayan büyük insan, iki gün önce sigayı bırakmış. bu yüzden de dün gece, konser sırasında pek kendinde değildi, bir ara çalmayı bırakıp sigara krizini dile getirdi arif hoca; "ben şimdi burada çalıyom da aklım başka yerlerde haa." diyerek. *
hayata ve anılarına dair konuşmalarında geçtiği bu hoş sohbetinin ardından turnalar semahı (yine dertli dertli) semahını icra ederken de "yoksa ciğerlerin parelendi mi" kısmında tekrar yapması dikkatimi çekti, sanırım orada yine bir kriz geldi, kendine söyledi semahın o kısmını. *
bağlamayı çalışına felam hiç takılmıyorum zaten, anlamadım çünkü. sanırım arif hoca bağlamayı eline alınca allah hayatı ileriye al tuşuna basıyor ve zaman hızlı ilerliyor. başka türlü o parmaklar nasıl o kadar hızlı çalışsın. tombul tombullar bi de o ufacık perdelere sığdırabilmesini anlamaya çalışmak bile 3 kuruşluk aklımızın yerinden gitmesine sebep olur.
kıssadan hisse "kalkın gidin siz, yatacağuk biz." diyerek kibarca bizi kovan arif hocaya dün gece için çok teşekkürler. * *
bi nefeste uzun parliament'i yarılayan büyük insan, iki gün önce sigayı bırakmış. bu yüzden de dün gece, konser sırasında pek kendinde değildi, bir ara çalmayı bırakıp sigara krizini dile getirdi arif hoca; "ben şimdi burada çalıyom da aklım başka yerlerde haa." diyerek. *
hayata ve anılarına dair konuşmalarında geçtiği bu hoş sohbetinin ardından turnalar semahı (yine dertli dertli) semahını icra ederken de "yoksa ciğerlerin parelendi mi" kısmında tekrar yapması dikkatimi çekti, sanırım orada yine bir kriz geldi, kendine söyledi semahın o kısmını. *
bağlamayı çalışına felam hiç takılmıyorum zaten, anlamadım çünkü. sanırım arif hoca bağlamayı eline alınca allah hayatı ileriye al tuşuna basıyor ve zaman hızlı ilerliyor. başka türlü o parmaklar nasıl o kadar hızlı çalışsın. tombul tombullar bi de o ufacık perdelere sığdırabilmesini anlamaya çalışmak bile 3 kuruşluk aklımızın yerinden gitmesine sebep olur.
kıssadan hisse "kalkın gidin siz, yatacağuk biz." diyerek kibarca bizi kovan arif hocaya dün gece için çok teşekkürler. * *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar