bugün
- almanya25
- karton toplayan çocuk8
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam6
- sözlük kızlarının ojeleri17
- romanya52
- nick vermeden bir yazara seslen14
- sözlükteki ayakçılar6
- kadınların sapık olması10
- fon soruşturmasında tedbirlerin kaldırılması3
- otel odası4
- mal mısın sorusuna verilebilecek alternatifler3
- açılı nude4
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- domates ve haşlanmış yumurtayı birlikte yemek2
- yunanistan12
- hiçbir şeyin sarmaması10
- nikola tesla'nın kürt olması10
- türkiye23
- gilded ile yağan yağmuru izlemek3
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- meksika açmazı macerası11
- fatma betül sayan kaya39
- çok uykum var3
- lookinin yeni nicki2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- dünya61
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- judas'ın cesedi2
- judas adlı yazarın 50 yaşlarında olması2
- turizm3
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- hentbol5
- adidas3
- kapalı hava bağımlılığı2
- offf çok sıkıldım sözlük4
- bulgaristan4
- butlancıların birbirine girmesi5
- mehdinin en sevdiği balık7
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- 27 eylül 2026 israil irlanda maçı2
- biriyle konuşurken dinlemeyi unutmak2
- yarın iş var5
- anın görüntüsü32
- 27 eylül dünya turizm günü3
- borsada 2 milyar kazanan bir kişi eleştirmek4
- silvermist nickli yazarın gizli ülkücü olması4
- batı'ya bok atıp arap hukukunu yüceltmek2
gitmeyeceğim dediğim fakat mecburen gittiğim film. yakaladığımız tek film oydu. bi de kutsal damacana 2 vardı fakat ona gitmeyi istemedim, recep ivedik 3'ü tercih ettim. salon fulldü. yer bulmak zor oldu. buradan filmin izleyicilerine en nahoş küfürlerimi iletiyorum. ulan sinemada alkış çalınır mı hayvanlar! recep galatasaray'lı birşey yapınca önümüzdeki kütükler hemen alkışladı. bi de her boka stand-up gibi gülüyorlardı. 2.sine de gitmiştim fakat bu kadar değildi. 1. bölümünde hiç kahkaha atamadım. zaten filmi de dikkatlice izleymedim. o sıralarda hayvancasına özlediğim sevdiceğim ile el ele, göz gözeydim.
--spoiler--
filmde aklımda kalan şeylerden biri yaşlı kadına "çete lideri" muamelesi yapmasıydı.
kütüphanedeki kitap sahnesi mükemmeldi. kadına söylediği o söz üzerine elinde kitaplarla çıkması cuk oturmuştu.
paintball olayı çok boştu. komik değildi ve o kadar şeyin üzerine en azından recep'in bir kahramanlık yapmasını beklerdik.
bakkalda konuşurken gelen çocuğun "aa sen televizyondaki gerizekalı adamsın" demesi beni güldürmüştü. ayrıca çocuğun tatlılığı da renk kattı sahneye.*
--spoiler--
gülmek için gidilebilir film. fakat çok kaliteli espri beklemeden gitmek gerekir. yahşi batı'nın "i said stop the car you son of a bitch" repliği bütün filme bedeldi kanımca.
--spoiler--
filmde aklımda kalan şeylerden biri yaşlı kadına "çete lideri" muamelesi yapmasıydı.
kütüphanedeki kitap sahnesi mükemmeldi. kadına söylediği o söz üzerine elinde kitaplarla çıkması cuk oturmuştu.
paintball olayı çok boştu. komik değildi ve o kadar şeyin üzerine en azından recep'in bir kahramanlık yapmasını beklerdik.
bakkalda konuşurken gelen çocuğun "aa sen televizyondaki gerizekalı adamsın" demesi beni güldürmüştü. ayrıca çocuğun tatlılığı da renk kattı sahneye.*
--spoiler--
gülmek için gidilebilir film. fakat çok kaliteli espri beklemeden gitmek gerekir. yahşi batı'nın "i said stop the car you son of a bitch" repliği bütün filme bedeldi kanımca.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar