bugün

otobuste ondeki koltukta oturanin koltugunu yatirmasi

sanılandan çok daha mühim bir mevzudur bu. koltuğu yatıranın, koltuğu yatırma şeklinden nasıl bir karaktere, dünya görüşüne sahip olduğunu anlamak mümkündür. şu tipleri mevcuttur efendim:

1. koltuğu yatırmadan önce arkadakinden müsade isteyen yolcu: son derece hümanisttir. dokunsan ağlar. hayvanları koruma derneği, tema ve bilimum derneklerin üyesidir. şukela bir insandır.

2. koltuğu yarıya kadar yatıran yolcu: bencillik ve cömertlik arasında sıkışıp kalmış biridir. koltuğu yatırsa arkadaki yolcu rahatsız olacak, yatırmasa boynu dertlere gark olacaktır. ve derhal bir orta yol bularak bu iç pazarlığı noktalar.

3. koltuğu her 5 dakikada bir 5cm yatıran yolcu: alıştıra alıştıra söyle felsefesinin yeryüzündeki başarılı temsilcilerindendir. hissettirmeden, kelebek gibi uçup arı gibi sokan cinstendir. nihai emellerine çaktırmadan ulaşır. ajandır, mossaddır, ciadır.

4. koltuğunu 180 derece yatıran yolcu: serttir, haşindir. askerliğini komando birliğinde geçirmiştir. kurtlar vadisi'nin hiçbir bölümünü kaçırmamıştır. kendisine bulaşmamak en kısa çözümdür.