fatih sultan mehmet eşcinseldir iddiası

fatih sultan mehmet,türk düsmanlarinin en cok ugrastiklari türklerdendir. büyük sahsiyetleri kötülemeye calismak, bir kültüre yapilacabilecek en ciddi saldirilardandir. bir topluma en iyi nasil saldirirsin?...o toplumun yüce degerlerine saldirirsin ve o degerlerin degersiz olduklarini ispatlamaya calisirsin.

fatih sultan mehmet, 7 dil konusan, müslüman olmasina ragmen portresini bellini´ye yaptirtan, ve bu davranisiyla ne kadar ileri oldugunu dünyaya gösteren, bizansli tarihci kritobulos a görer balistik alaninda matematiksel devrimler gerceklestiren. "avni" lakabiyla siirler yazan, istanbul´u fethettikten sonra hocasi aksemseddin´in elini öpüp dervis olmak ve padisah olmak istemeyen, ve venedik kralliginin casusu yakup pasa tarafindan zehirlenerek öldürülen, tarihte bir esi daha neredeyse olmayan bir türk büyügüdür.

beyazit 2 onun öz ogludur. yukaridaki zatin hayalini bile kuramayacagi kadar güzel ve cok kadinlardan olusan bir haremi vardi fatih´in.

fatih zehirlendiginde italya´da günlerce top atislari ve gösterilerle kutlanmistir. cok genc öldü.

fatih sultan mehmet gibi mevlana´da sems isimli bir filozofa hayrandi, bundan dolayi mevlana´nin da escinsel oldugunu iddia ederler. sümme hasa- peygamberimiz efendimizin de ebu bekir´le iliski yasadigini da iddia ederler, ebu bekir peygamberimizi canindan cok severdi cünkü.

bu cok cirkin saldirilarin sebebi insanlari psikolojik olarak cöküntüye ugratmaya calismaktir. bunlar, gülünc iddialardir. bunu yazan kisi olsa olsa türk düsmani olabilir, baskaca da bir ihtimal aklima gelmiyor.