bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- uludağ sözlük online sayısı5
- arkadaşlar bakar mısınız5
- gir içime hünharca11
- satranç haram yasaklansın14
- kürt mutfağı7
- recep tayyip erdoğan8
- kürt kültürü3
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- gocu43
- the gilded lily3
- taziye çadırı2
- sssilvermist11
- kızının düğününde oynayan baba8
- true yazar mı sorunsalı3
- faik öztrak3
- ets tur ile balayının zehir olması2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- en sevilen meyveler8
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- metin 22
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- beyazsemsiyeliyabanci48
- uludağ sözlük skandalları2
- bu devirde fes giymek5
- kürdistan3
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- buddy dude20
- sahra çölü2
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- yapay zeka moderatörü17
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- brad pitt'in son hali4
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- yagmurcu6
- ejderha sahibi olunca yapılacak ufak şımarıklıklar2
- true'nin en sevdiği kedi3
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz2
- açık renk jean vs koyu renk jean3
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- togg'a lpg taktırmak11
- antalya3
- gammazlama yapmamak13
Bu an hangi zamana ait? sevdanin yurekleri mesken tuttugu an diye kalacak aklimda. Yuregimde korlasan bir askin sicakligi ve gevseyen goz kapaklarimla irkilerek uyaniyorum milyar yillardan. Sigarami yakarak ustume coken geceyi kokluyorum.. Kulce gibi dusuyor sensizlik icime acitarak, bolerek, keserek, kanatarak.. Karanlik bir odadayim suan, ne parmaklarim yaziyor ne de gozlerim okuyor. Yummusum tum evreni icime, sadece kokluyorum geceyi.. Zifir hicran yasadiklarim, hafizamin bir kosesine derin kesiklerle kazidigim anlari kisa metraj film yapiyorum goz bebeklerimde. Salkim sacak bir cift onumde, muhurlenmis gozler, birbirine dokunmaya kiyamaz parmaklar, iclerde umur-sanan korkular.
Bu an hangi zamana ait? umurumda da degil zaten.. Gecen sure kimileri icin goz acip kapamak kadar kisayken kimileri icinde bir omur kadar uzundur belki. Ruhta ne guc kalmistir ne irade. Beklemek sonunda kazanilacak bir zafer varsa kolaydir. Belirsizligin ortasinda kalip ruhta sakli tum yalnizliklar icin tek bir umut isigi beklemektir en zoru. Bu kadar yalnizligin saklandigi ruhta ne guc kalmistir ne irade. En buyuk hata da hayati askiya almaktir aslinda. Giden gitmistir ve geri doner mi bilinmezdir. Giden, zaten bir sekilde hayata devam etmek icin atmistir adimlarini uzaklasirken. Geride kalanin gidenden terkedilen olmak disinda bir farki var midir? Gitmek mi yoksa kalabilmek midir marifet sayilan? Bilmiyorum, bilmek de istemiyorum aslinda..
Bu an hangi zamana ait? Gecmiste miyim yoksa gelecekte mi?
Bilmiyorum, bilmek de istemiyorum aslinda..
Bu an hangi zamana ait? umurumda da degil zaten.. Gecen sure kimileri icin goz acip kapamak kadar kisayken kimileri icinde bir omur kadar uzundur belki. Ruhta ne guc kalmistir ne irade. Beklemek sonunda kazanilacak bir zafer varsa kolaydir. Belirsizligin ortasinda kalip ruhta sakli tum yalnizliklar icin tek bir umut isigi beklemektir en zoru. Bu kadar yalnizligin saklandigi ruhta ne guc kalmistir ne irade. En buyuk hata da hayati askiya almaktir aslinda. Giden gitmistir ve geri doner mi bilinmezdir. Giden, zaten bir sekilde hayata devam etmek icin atmistir adimlarini uzaklasirken. Geride kalanin gidenden terkedilen olmak disinda bir farki var midir? Gitmek mi yoksa kalabilmek midir marifet sayilan? Bilmiyorum, bilmek de istemiyorum aslinda..
Bu an hangi zamana ait? Gecmiste miyim yoksa gelecekte mi?
Bilmiyorum, bilmek de istemiyorum aslinda..
Gündemdeki Haberler