bugün
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak5
- var olma zorunluluğu4
- mason greenwood15
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı3
- anne olan kadın3
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız2
- bir oh çekmek2
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın6
- ben geldim naneler30
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- geceye bir şarkı bırak15
- ilk olgun erkek2
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi13
- özel'in yeni parti planı2
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sinir bozucu şeyler10
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- zengin kızların güzel olması7
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- sözlük için ne yapabiliriz10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- clydeless bonnie8
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- anın görüntüsü18
- insan olmaya ceyrek kala12
- kuranda namaz yok8
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- bir insana çirkin demek6
- şu an okunan kitap2
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- ahbap10
- izlemek istediğim filmler2
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
uzun bir aradan sonra dizinin karakterleri resmen mutasyona uğramış lan..
bihter: annesiyle telefonda konuştuğu sahnede birden içine şeytan kaçtı bunun. sesi değişti hatunun. merdivenden ters bi şekilde inip salonun ortasına gelecek, kahkahalarla donunu indirip olduğu yere işeyecek, kafasını da 180 derece döndürüp "öp beni behlül" diyecek sandımdı. "The Exorcist" gibi hatun. içip içip "senin burda olman lazım behlül" lafını söylerken anladım neden yüreyemediğini bu hatunun, hasislikten bacaklarında son safhaya gelmiş kas erimesi var. evet.
behlül: kürt bayragı gibi cümbüş renkli suratlı uşak. haftalardır yeşilimsi kaş-yeşilimsi sarı sakal kombinasyonunu sarı saçlarıyla tamamlamış ama kırmızı olan neresi diye düşünürken geçen haftalarda giydiği kırmızı şortunu uygun görmüştüm. dün akşamdan sonra vazcaydım, artık herif gerildiği zaman tümden kırmızıya çalıyor. evet.
nihal: olmuş bu olmuş... ya da benim tv olmuş gösteriyor bilemedim. ( yalnız sorun benim tv'nin enlemesine göstermesiyse o halde bihter yok lan! tırstım bak şimdi. hakkat hatun Exorcist. bu arada çok zenginim evet. plazmam bilem var hauahuahau)
elif: dün hastanede yatarken gördüm, boynu tam tamına 30 cm. kuğu gibi şerefsizim. yalnız midesi yıkandıktan sonra bile hala güzeldi lan hatun... (behlül kafana sıçalar)
bülent: dizide en acıdığım tip bu benim. valla bak. zavallımın eskiden daha çok repliği vardı lan. şimdi sadece eve gelenleri balkondan görüp salonda 5 çayı için hatunlara kimin geldiğini söylemekle yükümlü. "ablam geldi eheheh" , "behlül geldi heyueuheh" diyor çocuk sadece. ha bir de kimin geldiğini haber verirken salona girilen büyük beyaz lake kapıya çarpmasıyla meşhur bu. olayı sadece bu, yazık lan... (bıyıklarının üstü mü terlemiş lan bunun?)
firdevs: olayı bitirmiş hatun. beyin fırtınası olayında aşmış can. kişilerin gözlerine bakması yeterli. o kadar zeki, gerisini siz düşünün.
ahsen hanım: ah sen yok musun sen? çok küçük suratın varmış gibi bir de saçını bendeniz gibi kulak hizasında kestirmişin o surat tabak gibi çıkmış annem? ayrıca bi rahat bırak da adamı... pesimist pesimist otursun köşesinde...
adnan bey: değişen bir şey yok bıraktığım merada hala otluyor.
edit: imla mimla dediler...
bihter: annesiyle telefonda konuştuğu sahnede birden içine şeytan kaçtı bunun. sesi değişti hatunun. merdivenden ters bi şekilde inip salonun ortasına gelecek, kahkahalarla donunu indirip olduğu yere işeyecek, kafasını da 180 derece döndürüp "öp beni behlül" diyecek sandımdı. "The Exorcist" gibi hatun. içip içip "senin burda olman lazım behlül" lafını söylerken anladım neden yüreyemediğini bu hatunun, hasislikten bacaklarında son safhaya gelmiş kas erimesi var. evet.
behlül: kürt bayragı gibi cümbüş renkli suratlı uşak. haftalardır yeşilimsi kaş-yeşilimsi sarı sakal kombinasyonunu sarı saçlarıyla tamamlamış ama kırmızı olan neresi diye düşünürken geçen haftalarda giydiği kırmızı şortunu uygun görmüştüm. dün akşamdan sonra vazcaydım, artık herif gerildiği zaman tümden kırmızıya çalıyor. evet.
nihal: olmuş bu olmuş... ya da benim tv olmuş gösteriyor bilemedim. ( yalnız sorun benim tv'nin enlemesine göstermesiyse o halde bihter yok lan! tırstım bak şimdi. hakkat hatun Exorcist. bu arada çok zenginim evet. plazmam bilem var hauahuahau)
elif: dün hastanede yatarken gördüm, boynu tam tamına 30 cm. kuğu gibi şerefsizim. yalnız midesi yıkandıktan sonra bile hala güzeldi lan hatun... (behlül kafana sıçalar)
bülent: dizide en acıdığım tip bu benim. valla bak. zavallımın eskiden daha çok repliği vardı lan. şimdi sadece eve gelenleri balkondan görüp salonda 5 çayı için hatunlara kimin geldiğini söylemekle yükümlü. "ablam geldi eheheh" , "behlül geldi heyueuheh" diyor çocuk sadece. ha bir de kimin geldiğini haber verirken salona girilen büyük beyaz lake kapıya çarpmasıyla meşhur bu. olayı sadece bu, yazık lan... (bıyıklarının üstü mü terlemiş lan bunun?)
firdevs: olayı bitirmiş hatun. beyin fırtınası olayında aşmış can. kişilerin gözlerine bakması yeterli. o kadar zeki, gerisini siz düşünün.
ahsen hanım: ah sen yok musun sen? çok küçük suratın varmış gibi bir de saçını bendeniz gibi kulak hizasında kestirmişin o surat tabak gibi çıkmış annem? ayrıca bi rahat bırak da adamı... pesimist pesimist otursun köşesinde...
adnan bey: değişen bir şey yok bıraktığım merada hala otluyor.
edit: imla mimla dediler...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar