bugün

cem garipoğlu

hayyam gariboğlu'nun yeğeni, gariboğlu holding'in olası veliahtı (idi).

500 adet yorum girilmiş hakkında şu ana kadar.

bu çocuk katil zanlısı. ve eğer bi şekilde ceza alsa dahi katil kişisinin kendisi olmadığına karar verilirse mahkeme tarafından, şu siteye açacağı davayla amcasının servetini ikiye katlayabilecek kişidir.

ve bu çocuğa, bu sitede ve diğer sitelerde sövülmesinin tek sebebi zengin olmasıdır. bu acıdır, acıtır.

hangi ülkede yaşadığınızı sanıyorsunuz? bu ülkedeki tek faili meçhul cinayet bu mu sizce? bu ülkede 70 milyon insan yaşıyor arkadaşım. yok neymiş polisin iki sokak ötesindeymiş ama bulunamamış. nasıl bulacaklar arkadaş? şu ülkedeki 20 milyon haneyi tek tek arayacak mı polis? holdingte çalışan onlarca insan var bir ev satın almak için birinin adına bir kimlik bir imza yeterli. birisinin üzerine ev alınmıştır, çocuk da o evde 197 gün yaşamıştır, 3. kişiler bile değil 385131. kişiler çocuğa gerekli malzemeleri sağlamıştır yaşaması için. polis aileyi dinliyor zaten ama tüm holdingi nasıl dinlesin yahu?

hayır yani tinercilerin işlediği suçların faillerinin hala bulunamıyor olması hiç bir yerde konuşulmuyor, şu cinayet 197 gün kafamızı sikti.

cem gariboğlu teslim oldu tüm dertler bitti... bahriye üçok, uğur mumcu, ahmet taner kışlalı, gafar okkan cinayetleri zaten önemsiz kahvehane kavgası cinayetleriydi ve esasında kurtuluş savaşını kürtler verdi. türkiye'yi masonlar kurdu, ermeniler doktorluk yapar ve yahudiler kötüdür.

türbanla üniversiteye girdim, pkk birinin anasıymış, tsk babamızdır ve kapalı alanlarda sigara içemeyiz. andımz kaldırılıyormuş ama yaşasın 23 nisan, ne mutlu bi bok bilmeyene.

ha bi de 5 kuruş için namusumu bile satarım ama zengin çocukları piçtir, yaşasın fakirler, kapitalizme sokayım ama ferrari'nin gazına bi dokunsam fena olmazdı, seda sayan'ın programında şarkılarda oynarım, sosyal reforma sesimi çıkarmam ama fakirin yanındayım, zengin kodamandır, o kadar parayı nerden bulmuştur hep.

apolitiğim ama öss'de 370 puan aldım, spor angaryadır, müzik kültürüm iyidir serdar ortaç en sevdiğim sanatçıdır, mozart beni bayar, david fincher ile nuri bilge ceylan filmlerini sevmem ama beyaz melek türk sinemasının en iyi filmidir, kahrolsun emperyalist amerika, bana bir big mac lutfen, hayatta cocacola içmem ama zero iyiymiş, filistin infitada! kahrolsun israil, one minute, yaşasın obama.