bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- tutmayan başlık açma rehberi7
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sırrı süreyya önder28
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- cabrio araçla takla atmak3
- askerlik anıları6
- eylül 2026 şanslı burçları3
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- erecto dos andreas biraderitos2
- elinin içine hapşıran insan5
- silver ile evlenecek erkek53
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- kendisini iten müşteriye saldıran robot2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç tayfa6
- sözlükteki linç kültürü12
- az veren candan cok veren maldan5
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- usual bay bey biraderdir2
- deccaliyet çağı6
- dün gece ne oldu12
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- keçiören belediyesindeki yasaklı madde testi2
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- ek hizmet binası2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- herkesin kendini zeki sanması4
- melih gökçek11
- yazarlar şuan ne yapıyor4
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- sarapci koala59
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- keşm adası2
- uykusuzluk2
Az sonra yazacaklarım hatırı sayılır miktarda spoiler içermektedir ya da siz bilirsiniz.
Bu ne detaykar , ne ulvi ve de ne aslan parçası bir oyundur ki bana kendisinin bir binary code temelli bir bilgisayar yazılımı olduğunu unutturup gerçek hayat deneyimleri peşinde çakallıklar yaptırmıştır.Malum bu oyunu sevenler bilirler Dogmeat isimli kuçunun eski sahibi mad max olduğundan bizim üzerimizde de aynı deri ceket var ise bizi sahibi sanıp peşimize takılıyor.Çöp şiş iguana verince de bize bağlanıyor hayvancağız.Eeee oyunda da olsa köpek bildiğin sadakat timsali köpek.Cehennemin dibine gitsek 10 lassie gücünde bize sadık , peşimizden ayrılmıyor ta ki ölene kadar.
Bi Venüs otel klonunda bi gece kaldıktan sonra otelimsi sahibi sabahın köründe telaşla beni uyandırıp "abi gel sinthia zor durumda bi kamyoncu delirdi esir aldı onu" deyince apar topar giyinip silahım elimde parmağım tetikte kapı eşiğine yöneldim.Hemen belalı bağırdı girme yoksa kızı öldürürüm diye ama ben üstün ikna kabiliyetimi kullanarak sakinleştirmeye çalıştım akabinde bana düşünmek için süre ver dedi.Ben de 5 sn. gibi uzun bir süre bekledikten sonra "sikerim senin düşüneceğin işi" diyerek içeri girdim ve ufak bi arbededen sonra herifi öldürdüm.Fakat hayat kadını sinthia (dikkatinizi çekerim neden cynthia değil de sinthia çünkü günahkar kadın orospu günah=sin-thia , capiche?) beni azarlamış ve beraber olmayı kabul etmemiştir.Önceki kayıtta 5 sefere gadder gözümü kırpmadan çılgın çılgın attırmıştım onu ya neyse.
Neyse efendim yavaş yavaş konuyu bağlayarak şu sonuca vardığımı belirteyim.Dedim bu kadar cinsi münasebet , böyle akıllara zarar detaylar ve de sınırsız özgürlük verilen bi oyunda su çipini vault'uma kavuşturduktan sonra beni tebrik eden bayan hemşerimi 4 şişe bira içirerek kandırma yoluna gittim fakat banamısın demedi.
Alışkın herhalde.
Bu ne detaykar , ne ulvi ve de ne aslan parçası bir oyundur ki bana kendisinin bir binary code temelli bir bilgisayar yazılımı olduğunu unutturup gerçek hayat deneyimleri peşinde çakallıklar yaptırmıştır.Malum bu oyunu sevenler bilirler Dogmeat isimli kuçunun eski sahibi mad max olduğundan bizim üzerimizde de aynı deri ceket var ise bizi sahibi sanıp peşimize takılıyor.Çöp şiş iguana verince de bize bağlanıyor hayvancağız.Eeee oyunda da olsa köpek bildiğin sadakat timsali köpek.Cehennemin dibine gitsek 10 lassie gücünde bize sadık , peşimizden ayrılmıyor ta ki ölene kadar.
Bi Venüs otel klonunda bi gece kaldıktan sonra otelimsi sahibi sabahın köründe telaşla beni uyandırıp "abi gel sinthia zor durumda bi kamyoncu delirdi esir aldı onu" deyince apar topar giyinip silahım elimde parmağım tetikte kapı eşiğine yöneldim.Hemen belalı bağırdı girme yoksa kızı öldürürüm diye ama ben üstün ikna kabiliyetimi kullanarak sakinleştirmeye çalıştım akabinde bana düşünmek için süre ver dedi.Ben de 5 sn. gibi uzun bir süre bekledikten sonra "sikerim senin düşüneceğin işi" diyerek içeri girdim ve ufak bi arbededen sonra herifi öldürdüm.Fakat hayat kadını sinthia (dikkatinizi çekerim neden cynthia değil de sinthia çünkü günahkar kadın orospu günah=sin-thia , capiche?) beni azarlamış ve beraber olmayı kabul etmemiştir.Önceki kayıtta 5 sefere gadder gözümü kırpmadan çılgın çılgın attırmıştım onu ya neyse.
Neyse efendim yavaş yavaş konuyu bağlayarak şu sonuca vardığımı belirteyim.Dedim bu kadar cinsi münasebet , böyle akıllara zarar detaylar ve de sınırsız özgürlük verilen bi oyunda su çipini vault'uma kavuşturduktan sonra beni tebrik eden bayan hemşerimi 4 şişe bira içirerek kandırma yoluna gittim fakat banamısın demedi.
Alışkın herhalde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar