bugün

mavişehir bozoğlu evleri

2 yılı aşkın süredir, toki ve bozoğlu ortaklığı ile yapılamayan evlerdir. bozoğlu inşaat firması, haziran 2008 tarihinde teslim etmesi gereken evleri teslim edememiş, bunun sonucu olarak toki tarafından inşaatı bitiremediği için işten el çektirilmiştir. şu an itibariyle evlerin yapımına devam edilmemekte olup, toki vatandaşını magdur etmeye devam etmektedir. toki veya bozoğlu'ndan ev alacaklara tavsiye olarak; arada toki'de olsa bitmemiş inşaatlardan uzak durulması gerektiği şeklindedir. bozoğlu firmasına gelince, çalışanları ve yöneticileri halkı kandırmaktan öte bir iş yapmamıştır. uzak durun! *
Rezillikte son perde: inşaatın tamamlanması amacıyla işten el çektirilen bozoğlu firmasının yerine, ilgin inssaat adinda bir firma devam etmektedir, 180 günde yapacakları belirtilmiştir süre 2010 mart ayı itibariyle başlamıştır..

2010 ağustos itibariyle edit:
durum değişmedi evlerin yapımına! devam edliliyor. Bozoğlu firmasının inşaat içeriğinde yarattığı krışıklık nedeniyle plan proje değiştirilmiştir. evler haziran 2008'den beridir teslim edilmediğini hatırlatmak isterim.